Проблема ми е следният.Около година и нещо харесвах едно момче но нещо не се получи между нас и на скоро запхочнах да харесвам едно друго момче.Второто момче ,малко след като се запознахме ме попита дали иска да ходим и аз се съгласих-това беше в една дискотека.Всичко беше много хубаво...целувахме се,прегръщахме се,направо супер.На следващия ден обаче повечето от приятелките ми ми казаха че преди да предложи на мен се е пробвал и с други момичета...и започнаха да ме питат как съм могла да тръгна с него и некви такива неща...казах им че не съм знаела кво правя и ще го зарежа...така и направих два дена след като тръгнах с него му написах в Скайп че искам да скъсаме.Той ме попита защо но аз не му казах нищо и му казах само че си имам причини.Той ми каза че съм длъжна поне да му обясня защо,защото съм го зарязала като куче все едно нищо не е ставало...аз продължих да си мълча.Като се замислих след това и осъзнах че наистина го харесвам,но сега той въобще не иска да чуе нищо от мен,блокирал ме е в Скайп и се заяжда страшно много като се съберем с неговата компания...незнам кво да правя а мисля че наистина го харесвам и вече не се интересувам толкова какво мислят приятелките ми..