.
Затворена тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15
    Много тъжен
    Guest

Любовта на живота ми се оказа моя сестра(((:!!!

Срещнах я в един бар, преди година. Любовта припламна между нас от пръв поглед може да се каже. Бяхме неразделни всеки ден. Дойде часът на откровенията и тя ми сподели, че е осиновена и не познава истинските си родители. След време от баба ми разбрах, че съм имал сестра, която майка ми е дала за осиновяване навремето, защото била още 16 годишна. Аз съм се родил в последствие, едва когато прави 23 и се венчае за баща ми, с когото са разведени. Имам природена сестра от втория брак на майка ми, с която не бих си позволил да направя нещо, въпреки че съм се хващал да си го мисля. С помоща на баба ми открихме кръщелно свидетелство, което майка ми стриткно пазеше в старата къща, където се е изнесла още на 18. Там фигурираше името на настоящата ми приятелка, която е с 6 години по-голяма от мен. Датите и имената съвпадаха...само фамилията ни беше различна. Срещнахме се тримата иговорих с майка. Тя като разбра се разплака. Аз също плача, защото съм влюбен до болка. А любимата ми, която се оказа моя роднина замина за Испания на работа в някакъв данс клуб там, защото просто не издържа на напрежението и чувствата и емоциите.
    Вторият ми баща вдигна скандал, че разтройвам майка ми и съм напът да напусна и аз вкъщи. Просто не зная какво да правя-

Guest
    hey emo, go kill yourself

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    hey emo, go kill yourself
    не бъди жесток

Много добър сценарии!
    Прати го в Холивуд,ще ти помогна с разноските.
    Light The Universe

Guest
    погледнете колко точно е написано всичко. изпипано от всякъде, не ми се вярва да е лъжа

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Valar
    Много добър сценари!
    Прати го в Холивуд,ще ти помогна с разноските.
    В Холивуд няма да се котира много. За Колумбия и Венецуела става.

Но сценариите са по мотиви на реалноста, тъй че

Мега фен Аватара на sasha_90
    Нищо не можеш да направиш освен да се примириш.

Guest
    можеш да станеш сценарист в господари на ефира или можеш да пробиеш в шоуто на слави.
    Но това ако беше истина би ме трогнало

Град
    Sofiq
    Abe kvi sa tiq gluposti,ne moja li da izmizli6 ne6to po svestno ot tva

Щом момчето казва,че е истина значи е така (въпреки,че ме съмнява много ,но може да е истина)

Не ми пука какво хората мислят за мен, пука ми само какво мислят за мен хората, за които ми пука!

честно казано ми се струва измислица...това само във филмите се случва =D> много добре си го написал

Град
    РЮАР
    Брат т'ва ми се вижда невероятно и в с1щия момента нев1зможно.. как п1к точно ше уцелиш точно нея... тука има някаква уловка..

Супер фен
    Град
    Bourgas
    Цитирай Първоначално написано от gPa3HuTeJl
    Брат т'ва ми се вижда невероятно и в с1щия момента нев1зможно.. как п1к точно ше уцелиш точно нея... тука има някаква уловка..
    мн то4но казано... =D> =D>
    Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx

Град
    ..във един измислен свят..
    Ох Ох Ох,пич тъпо измислено...Иначе всичко е изпипано,ама не е реалистично.Ходи некъде другаде

Мега фен Аватара на koalka
    Никой няма да ти повярва!т.11

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си