.
Затворена тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 77
    Супер фен
    Офф не мога да разбера защо всяка втора тема според вас е ебавка?От къде знаете,че не може да се случи това на някой а? Ся по темата-лошо си направил като си спал с нея,а и тая жена няма ли малко задръжки бе-да спи с ученик,при положение,че е омъжена!А и как ще искаш да си с жена,която сигурно може да ти е майка?! Не искам да съм груба,но тя не би се разделила с мъжа си най-малкото щото ако е с тебе ти нищо друго освен секс и едва ли не "любов" не можеш да й дадеш.
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Re: Ебах учителката по информатика но...

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от Fusion
    Цитирай Първоначално написано от Крис
    Здравейте на 17 съм. Миналата седмица се случи...ебах госпожата ми по Информатика в хранилището и. Всичко ок мн се кефех, но усещам че полудявам по нея. Мисля ден и нощ как пак ще я помпя и не само това искам да съм с нея. Сами се досещате че това няма как да стане тя даже е и омъжена . Кажете кво да правяяяяя....
    ццц до къде я докарохме и учителките започнахме да помпаме

П.С. Ще взема да накажа и моята учителка така
    айде стига бе! жена ми е даскалица(младичка) .....не че мога да я увардим , ама и тия тийнчета ли да ги мислим......

айде от мен да мине твоята няма да я пипам
    Ааа без малко да забравя земе ми прати как изглежда та да знам и да не я пипам \/

Е що да е ебавка !? на бала ми и аз бях на косъм да прасна химичката хахаха
    случват се и такива неща! Евала пич! прави си квот си правиш .. иначе си действай на 'тихия фронт'
    На улицата спомени под формата на белези..
    нема влюбване, балък, е*ем ги като нерези!!!

Guest
    Ми аз ебaх даскалката по География кво толкова и те са жени нали? Ако си точен с тях и не им досаждаш после пускат.

Да кажа - незнам дали темата е ебавка или не , обаче е напълно възможно да се случи. Между другото от кое училище си? Щото може и да познавам тая учителка , хахаха
    ама по-добре прекратявай това нещо мужду вас , не бъди прост

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Я да се регистрирам :)
    еххх да имаше повече такива даскалки
    Чул та господ! Искам сичките ми даскалки да ги сърбят пичаците и да ги обработвамм

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от Я да се регистрирам :)
    еххх да имаше повече такива даскалки
    Чул та господ! Искам сичките ми даскалки да ги сърбят пичаците и да ги обработвамм
    ааа и да са до 20 - 27 годинки

Guest
    хахаха, дааа особенно на 20

Град
    sofiq
    Цитирай Първоначално написано от assd
    щом е по информатика, ако не може да имаш нея, поне свий некой комп.... и се напий с парите от продажбата му от мъка по невъзможната ти любов

ммм от кой сайт го копна?

Супер фен
    Град
    Мене ме нема в целата схема
    Некой да клати директорка некоя така? Айде хвалете се още

Какво стана с автора на темата родиха ли му се тризнаците от даскалката по информатика

Град
    Варна
    Темата е ебавка според мен.
    Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от A_Loving_Girl
    Темата е ебавка според мен.
    е, не

чъквай си я от време на време то ти непречи.......
    Admin-Coki:
    огромен размер на аватар!
    /забрана за ползване на такъв

Повече от фен
    Град
    Sofia
    Хм....преди около 2 месеца най-добрия ми приятел прави секс с учителката си по География. "Ходеха" 2 седмици, през които почти всеки ден правиха секс и то в училище и после скъсаха.....беше мн интересно щото тази учителка ми преподава на мен и тя знае, че сме фр и аз намазах покрай него - завърших с 5 първия срок без да пипна учебник...
    It's not the age that matters - it's the life in your years...

разград
    Guest
    Спокойно, темата наистина рулира Абсолютно възможно е, аз се целувах с даскалката ми по английски в 12 клас, а най-доброто ми приятелче оправяше даскалката му по химия в другата стая ... и двете на по 24 годинки

Град
    У нас
    Цитирай Първоначално написано от разград
    Спокойно, темата наистина рулира :) Абсолютно възможно е, аз се целувах с даскалката ми по английски в 12 клас, а най-доброто ми приятелче оправяше даскалката му по химия в другата стая ... и двете на по 24 годинки :-D

Хаха т'ва в кое даскалУ ?! ГПЧЕ Не е със сигурност .. там 24 годишна по химия няма :) М Ботев или ТургенеФ? :) хах Пич кефиш чеснУ :) Сега остава и да те познавам и .. ;)

.........
    Guest
    За познаването не ме познаваш, ама и даскалките вече не са даскалки ... и по-добре!

Град
    У нас

Я дай нещУ .. координати ти драсна 2-3 реда да обясниШ... все пак сме съграждаНи :Р

Guest

............

забравих да кажа че това бе преди 4 години

Град
    У нас

аУ начи и на мен може да са ми предавали :Р Кажи поне за кое даскалУ говориш :)

Поне 6-цата ти е оредена а тя трябва да мисли затова щом е омъжена не ти бравос вдигнали сте летвата и на даскалки вече.
    † 2pac ReSt In PeAcE † \\// My Nigga

http://WwW.impulse.bg/Luna71c

xaxaxaxaxa na kolko godini si ti ?? a na kolko gospojata ti ??

Хах,защо всички си мислите,че е ебавка?Може да е истина.Нищо вече в тая държава НЕ МОЖЕ да ме очуди!Макар че ... като се замисля и аз бих се изпраскала с даскала ми по информатика .. на 24 е и е ебахти пича! :P И без това всеки път след дискотека се прибираме заедно.. Ама кофти мама му да е** той праска тая по информационни А тя голяма кучка,ем грозна,ем тъпа.Ама съм навита се изпраскам с него де

А относно темата!Праскай си я бе!К'фо те ебе,че е омъжена Нали и тя го е искала .. да му мисли сега,ако стане напечено.Ти можеш да я осъдиш,ако тя се заяде
    Да обичаш-значи да страдаш,да нямаш минута покой...Колко тежко е да знаеш,че този,когото обичаш никога вече няма да бъде твой.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си