- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Ебах учителката по информатика но...
Офф не мога да разбера защо всяка втора тема според вас е ебавка?От къде знаете,че не може да се случи това на някой а?Ся по темата-лошо си направил като си спал с нея,а и тая жена няма ли малко задръжки бе-да спи с ученик,при положение,че е омъжена!А и как ще искаш да си с жена,която сигурно може да ти е майка?!
Не искам да съм груба,но тя не би се разделила с мъжа си най-малкото щото ако е с тебе ти нищо друго освен секс и едва ли не "любов" не можеш да й дадеш.
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
Първоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
айде от мен да мине твоята няма да я пипам![]()
Ааабез малко да забравя земе ми прати как изглежда та да знам и да не я пипам \
/
Е що да е ебавка !? на бала ми и аз бях на косъм да прасна химичкатахахаха
случват се и такива неща! Евала пич! прави си квот си правиш .. иначе си действай на 'тихия фронт'![]()
На улицата спомени под формата на белези..
нема влюбване, балък, е*ем ги като нерези!!!
Ми аз ебaх даскалката по География кво толкова и те са жени нали? Ако си точен с тях и не им досаждаш после пускат.
Да кажа - незнам дали темата е ебавка или не , обаче е напълно възможно да се случи. Между другото от кое училище си? Щото може и да познавам тая учителка , хахаха
ама по-добре прекратявай това нещо мужду вас , не бъди прост![]()
Чул та господ! Искам сичките ми даскалки да ги сърбят пичаците и да ги обработваммПървоначално написано от Я да се регистрирам :)
![]()
![]()
ааа и да са до 20 - 27 годинкиПървоначално написано от Анонимко
![]()
хахаха, дааа особенно на 20![]()
Първоначално написано от assd
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ммм от кой сайт го копна?
Какво стана с автора на темата родиха ли му се тризнаците от даскалката по информатика
Темата е ебавка според мен.
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.
е, неПървоначално написано от A_Loving_Girl
![]()
чъквай си я от време на време то ти непречи.......![]()
Admin-Coki:
огромен размер на аватар!
/забрана за ползване на такъв
Хм....преди около 2 месеца най-добрия ми приятел прави секс с учителката си по География. "Ходеха" 2 седмици, през които почти всеки ден правиха секс и то в училище и после скъсаха.....беше мн интересно щото тази учителка ми преподава на мен и тя знае, че сме фр и аз намазах покрай него - завърших с 5 първия срок без да пипна учебник...![]()
It's not the age that matters - it's the life in your years...
Спокойно, темата наистина рулираАбсолютно възможно е, аз се целувах с даскалката ми по английски в 12 клас, а най-доброто ми приятелче оправяше даскалката му по химия в другата стая ... и двете на по 24 годинки
![]()
Първоначално написано от разград
Хаха т'ва в кое даскалУ ?! ГПЧЕ Не е със сигурност .. там 24 годишна по химия няма :) М Ботев или ТургенеФ? :) хах Пич кефиш чеснУ :) Сега остава и да те познавам и .. ;)
За познаването не ме познаваш, ама и даскалките вече не са даскалки... и по-добре!
Я дай нещУ .. координати ти драсна 2-3 реда да обясниШ... все пак сме съграждаНи :Р
забравих да кажа че това бе преди 4 години![]()
аУ начи и на мен може да са ми предавали :Р Кажи поне за кое даскалУ говориш :)
Поне 6-цата ти е оредена а тя трябва да мисли затова щом е омъжена не ти бравос вдигнали сте летвата и на даскалки вече.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
xaxaxaxaxa na kolko godini si ti ?? a na kolko gospojata ti ??
Хах,защо всички си мислите,че е ебавка?Може да е истина.Нищо вече в тая държава НЕ МОЖЕ да ме очуди!Макар че ... като се замисля и аз бих се изпраскала с даскала ми по информатика .. на 24 е и е ебахти пича! :P И без това всеки път след дискотека се прибираме заедно.. Ама кофти мама му да е** той праска тая по информационниА тя голяма кучка,ем грозна,ем тъпа.Ама съм навита се изпраскам с него де
![]()
![]()
А относно темата!Праскай си я бе!К'фо те ебе,че е омъжена![]()
Нали и тя го е искала .. да му мисли сега,ако стане напечено.Ти можеш да я осъдиш,ако тя се заяде
![]()
Да обичаш-значи да страдаш,да нямаш минута покой...Колко тежко е да знаеш,че този,когото обичаш никога вече няма да бъде твой.