.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13
    ПаУаа
    Guest

Moderated:Харесвам по-голямо момиче

Значи харесах си едно маце НО аз съм малко по-малък от нея и мисля че след като и казах спря да ми обръща каквото и да е внимание не че ми пука че е по-голяма,но на нея сигурно и пука не знам...преди ми пускаше погледи,усмихваше ми се,ала бала,ся само здрасти-чао,а съм много хлътнал по нея и се чудя как да постъпя,я кажете вашата диагноза мисля че ако не направя нищо скоро ще полудея...

Moderated by Aleandra
    т. 7 от Правилника!

ami nali si muj deistvai ako ne deistva6 na4i si piklu!!!!!

Утре сигурно ще съм щастлива, ако изобщо съм жива...

Град
    Horrorwood
    Поговори с нея и си изяснете какво чуствате един към друг! Ако не и пука, остави я, не заслужаваш някои, които не те харесва. А и не е единствена на този свят, както казват хората риби в морето много. А ако те харесва - поздравявам те
    Your pseudo sunshine I don't need.

Цитирай Първоначално написано от Blacka TBW
    Поговори с нея и си изяснете какво чуствате един към друг! Ако не и пука, остави я, не заслужаваш някои, които не те харесва. А и не е единствена на този свят, както казват хората риби в морето много. А ако те харесва - поздравявам те
    Именно

Мисля,че е добре да си поговорите за чувствата си - най-добре е да действаш ! А и между другото - какви бяха преди отношенията ви,колко близки бяхте?
    Айде успех

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)

Re: Кофти раота,хелп...

Цитирай Първоначално написано от ПаУаа
    Значи харесах си едно маце НО аз съм малко по-малък от нея и мисля че след като и казах спря да ми обръща каквото и да е внимание не че ми пука че е по-голяма,но на нея сигурно и пука не знам...преди ми пускаше погледи,усмихваше ми се,ала бала,ся само здрасти-чао,а съм много хлътнал по нея и се чудя как да постъпя,я кажете вашата диагноза мисля че ако не направя нищо скоро ще полудея...

Най-добре,мили мой, говори с нея.Не мълчи като пукъл Ако не се изясните ще стане зле Ако изпитва нещо към теб годините няма да я вълнуват...това са глупости Всеки като изпадне в любовна треска е уязвим,така че моля без обиди Земи се в ръце Постави въпроса....какво ще правите...или или Айде късмет
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

т'ва да говориш с нея... пхах... ако не сте били особено близки ми е мн интересно как ще й се изтърсиш насреща и ще й кажеш 'мацко, мн та харесвЪм...имам силни чувства към теб. искаш ли да ходим (къде не е ясно ^^)' т'ва го казвам по повод, че ти спомена, че ти е 'фърляла погледи... и явно само толкова...

но ако пък сте си приказвали и сте имали все пак някакви що-годе приятелски отношения... били сте по-близки... наистина можеш да поговориш с нея... пък к'вот излезе...

Бог напред - и ти след него
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Е па неа кво да прай друго. Или ш'те действа, или ще си е самичък винаги. Отчаянието ще те настигне, драги ми. Имам приятел на 20г. Хубав е, супер интелигентен, но в такъв момент, в който той и тя отидат на среща той млъква и вс. свършва. Действай , не се чуди. Кво кат нищо неа да стане. Да не свършва света. Леко ще боли, ма ще мине. Иначе другите са прави де !

Мега фен Аватара на koalka
    Да, наистина трябва да поговориш с нея, след като е възможно и тя да има чувства.

Щом има възможност и тя да изпитва нещо към теб е добре да поговорите.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

ami pogovorete i izqsnete dali ima 4uvstva kum teb,moje da ne te haresva prosto a ne zarad tova 4e si po-maluk
    Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!

Супер фен
    ни6то ло6о няя според мен аз например си падам по каки4ки и моми4ета на моята възраст по пикли не си падам

ПаУаа
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от vvs_go
    ни6то ло6о няя според мен аз например си падам по каки4ки и моми4ета на моята възраст по пикли не си падам
    И аз съм така \/ \/ иначе някой беше питал колко близки сме или нещо такова-еми не че сме толкова близки,говорехме си от време на време,почти всеки 2ри поглед и беше към мен,и аз така де усмихваше ми се,но аз изглеждам доста по-голям и може за това така се е получило,след като и казах почти не ми обръща внимание но благодаря на всички ви за подкрепата и веднага когато имам възможност ще деиствам!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си