- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Toi iska da mu napravq iznenada...
Moqt prolem ne e ot nai seriznite,no vupreki tova vi mol za ideq ili suvet.Priqtelqt mi zaka4livo me podkani da mu ostro nqkakva iznenada sledva6tiq put kogato preno6tuvam v tqh.4esno kazano si nqmam ideq kakvo da mu ustroq.Toi s nqkolko dumi e 4ovek koito obr6ta vnimanie na detailite i da ne kaja trdno moje da se vpe4atli ot ne6to.Mnogo 6te sam vi blagodarna ako mi spodelite nqkoi va6a hitrinka ili ideq po vuprosa mi. :P
Приятелят ти иска да спи с теб. Ако вече сте правили секс просто иска да е различно..
![]()
ако не сте спали още заедно значи т'ва е бил намека...а за целта си вземи и секси бельо... домъкни разни сметани, ягоди и др подобни...
сиг. т'ва е имал предвид...
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
мхм, ако не сте го правили най-вероятно е доста здрав намек... и иска да е със стил предполагам, тоест някак по-романтично. Ако сте го правили - иска разнообразие просто![]()
emiii slaga6 edno sexy belio, namazva6 se s losion za tqlo s priqten i nenatrap4iv aromat.pravi6 mu edin striptiiz na nqkva qka muzika i kakto po-gore predlojiha moje da vzeme6 smetana nqkva.ima mn takiva idei,no vse pak ti nai-dobre moje6 da izmisli6 ne6to koeto 6te mu haresa...
When you want it the most there's no easy way out
When you're ready to go
and your heart's left in doubt
Don't give up on your faith
Love comes to those who believe it
And that's the way it is!!!
I Love Nick
miloto kolko e naivno samo
напиши обичам те или името му на гърдите си или на някое друго интимно място :Р
Гледала си филми, сложи малко фантазия и ... ВОАЛЯ, ш'те ахне момъкЪТ![]()
И аз мисля, че секси бельото е супер идея и например можеш да му направиш стриптийз.![]()
Подкрепям с две ръце! \Първоначално написано от vivian
/
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Нали....Първоначално написано от vvs_go
И аз искам и аз!![]()
Light The Universe
=D>Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!