.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Тема: na more no s koi?

Guest

na more no s koi?

zdraveite v momenta sam v mn tejko polojenie i iskam da se posavetvam i s vas taka..zna4i s moqta nai dobra priqtelka iskahme da idem zaedno na more i s priqtelite ni ieventualno s priqtelite na moito gadje za da e si4ko ok ...da no oniq muhliovci ne haresvali moqta kompaniq i zatova navili priqtela mi da hodat drugade na more i sega a z trqbva da re6avam kade da ida priqtelkata mi bi me razbrala tq nikoga nqma da se razsardi dokato za nego nz...naistina sam postavena pred tejak izbor za6toto taka oniq razvaliha si4ki planovei moqta priqtelka sega moje da ne si nameri kompaniq i tova mn me natajava mn gi obi4am i priqtelkata si i gadjeto si i nz koi da izbera nz dali da pravq kompromis ot moq strana i da ida na more

Супер фен
    Ami kato ne haresvat kompaniqta ti zashto ne vzemesh samo priqtelakta si ? Ako ne se syglasqt ... preceni s kogo shte ti e po veselo i s kogo iskash da si poveche i idi s nego.Nz .. trudno polojenie ...
    Обичам те <3 !!!

ami kakto ti si re6i6,pomisli dobre,a ako ne nameri6 na4in da si i s dvamata po-dobre ne hodi
    Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!

Град
    In The Heart of Darkness
    Аз това лято не мисла да хода на тва море- нещо ме дразни
    две години подред ходих и не ми хареса и нямам кой знае колко приятни моменти така че... никво море повече така и така не обичам слънцето и гадния пясък!!!!!
    Cold was my soul
    Untold was the pain
    I faced when you left me...

Помисли си с кой ще си прекараш по-добре. От колко време сте с приятеля ти? Ако искаш вземи само приятелката ти и замини с гаджето и неговата компания. Ако и това не става наистина си помисли с кой ще ти е по-добре.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

az sum suglasen da doida s teb :

Град
    The Hell
    Цитирай Първоначално написано от sexy_momi4e
    ami kakto ti si re6i6,pomisli dobre,a ako ne nameri6 na4in da si i s dvamata po-dobre ne hodi
    ами да иди на планина
    Няма никой до теб, сам си през нощта мечтаеш да си навън, мечтаеш за крила. Няма никой до теб, сам си през нощта мечтаеш да си навън, мечтаеш свобода.

Мега фен Аватара на koalka
    Ами, честно казано аз бих отишла с приятеля ми, но ти си решаваш с кой наистина ще ти е по-добре.

Супер фен
    иди сама с приятеля си и се eбeте на воля

Град
    РЮАР

Re: na more no s koi?

Ако гаджето ти д1ржи на тебе.. ще избере т'воята компания.. и няма да отиде с "приятелите му" на друго место...
    така ще разбереш т'воя приятел найстина ли д1ржи на теб..

Щом приятелката ти няма нищо против и те разбира, иди си спокойно с твоя приятел на моренце.Ма още е рано...къде сте се забързали.Да, може и да се случи, но съдбата може би друго ще разпореди

докато дойде моментът за морето толкова неща ще се променят... че т'ва с'я са бели кахъри...
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

ми гаждето ти е смотаняк...като не се съобразява с тебе..тееглиш му една мания и ходите с френдката ти къде ви е кеф!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си