- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- na more no s koi?
zdraveite v momenta sam v mn tejko polojenie i iskam da se posavetvam i s vas taka..zna4i s moqta nai dobra priqtelka iskahme da idem zaedno na more i s priqtelite ni ieventualno s priqtelite na moito gadje za da e si4ko ok ...da no oniq muhliovci ne haresvali moqta kompaniq i zatova navili priqtela mi da hodat drugade na more i sega a z trqbva da re6avam kade da ida priqtelkata mi bi me razbrala tq nikoga nqma da se razsardi dokato za nego nz...naistina sam postavena pred tejak izbor za6toto taka oniq razvaliha si4ki planovei moqta priqtelka sega moje da ne si nameri kompaniq i tova mn me natajava mn gi obi4am i priqtelkata si i gadjeto si i nz koi da izbera nz dali da pravq kompromis ot moq strana i da ida na more![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ami kakto ti si re6i6,pomisli dobre,a ako ne nameri6 na4in da si i s dvamata po-dobre ne hodi![]()
Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!
Помисли си с кой ще си прекараш по-добре. От колко време сте с приятеля ти? Ако искаш вземи само приятелката ти и замини с гаджето и неговата компания. Ако и това не става наистина си помисли с кой ще ти е по-добре.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
az sum suglasen da doida s teb![]()
:
![]()
ами да иди на планинаПървоначално написано от sexy_momi4e
![]()
Няма никой до теб, сам си през нощта мечтаеш да си навън, мечтаеш за крила. Няма никой до теб, сам си през нощта мечтаеш да си навън, мечтаеш свобода.
Ами, честно казано аз бих отишла с приятеля ми, но ти си решаваш с кой наистина ще ти е по-добре.
иди сама с приятеля си и се eбeте на воля
Ако гаджето ти д1ржи на тебе.. ще избере т'воята компания.. и няма да отиде с "приятелите му" на друго место...
така ще разбереш т'воя приятел найстина ли д1ржи на теб..![]()
Щом приятелката ти няма нищо против и те разбира, иди си спокойно с твоя приятел на моренце.Ма още е рано...къде сте се забързали.Да, може и да се случи, но съдбата може би друго ще разпореди![]()
докато дойде моментът за морето толкова неща ще се променят... че т'ва с'я са бели кахъри...
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
ми гаждето ти е смотаняк...като не се съобразява с тебе..тееглиш му една мания и ходите с френдката ти къде ви е кеф!