.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 32
    Любопитка
    Guest

Заговаряли ли са ви ... ?

Момичета вас заговаряли ли са ви непознати на улицата в градския транспорт в някое кафе или където и да е?
    Какво ви казват при такъв случай и вие как реагирате ? И по какво преценяте как да реагирате ?

Мда.... примерно колко е часа.... как реагирам..... ами много се шашкам, свеждам поглед и се разревавам шот са ме заговорили непознати батковци........

На тъпи въпроси тъпи отговори
    По - добре да се наакаш прав, защото седнал ще ти се размаца по гъзъ.

$heMet
    Guest
    da , tctctctc ujasno strqska6to e prosto polu4avam izkrivena fobiq ot po golemi batkovci ...

Град
    ..във един измислен свят..
    Само да ме загповори някой готин батко и се вцепенявам.Правя една тъпа физиономия
    Хубаво ти казаха: На тъпи въпроси тъпи отговори!

Супер фен Аватара на evil_lady_in_black
    Град
    извън всякаква реалност
    Зависи от това какво те пит непознатия такъв ще е и отговора ти Ако те пита колко е часа ти ще му кажеш нали ?

Guest
    да в автобуса много щото аз все нещо си ровя из джиесемаи ме питат колко е часа редовно и аз казвам 12,30 например и се оттеглям а иначе понякога просто ми казват Ей здрасти,как си и аз правя тъпа физиономия и ускорявам крачка

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Ако с някоя приятелка ни забива някой над тридесетте, правим едни нагли физиономийки, вкарваме по един секси поглед, почваме да се галим, след което въпросния 'старец' изцепва нещо от сорта "ама вие двечките..... да не е това, за което си мисля..." , и ние "о, ама разбира се", и той "оо извинявам се много, че ви притесних". хахах

А на готинките момчета, които се опитват да ни зарибяват.. и задават въпроси от сорта "от къде сте", "на колко сте", "къде учите", "къде се размотавате най-често", "приятел имате ли си" им отговаряме най-спокойно, но поискат ли ни номера, ги режем брутално.

А и зависи в какво настроение сме. Някой път ще се държим добре, друг път почваме да ги нареждаме яко.

Иначе тва за "Колко е часа".. отговаряме най-често с " Еми няяме часовник, иначе с удоволствие бихме ви отговорили".

На "Може ли огънче" даваме най-очтиво запалка, кибритче или там квото имаме.

На "Може ли едно захарче" не даваме, щот се пак захарта е скъпа.

А в автобуса на "Свободно ли е до вас".. то кво може да се отговори... кат е свободно "да", кат не е.. "не" и тва е.

Или на "Билет от 30ст или 60ст" най често отговарям с 30ст, щот се пак имам ученическа транспортна карта и така.

А пък и както казах където и да съм/сме зависи от голяма степен в какво настроение съм/сме и какъв е човека от среща, та да се държа както и да било...

Мега фен Аватара на Blab
    нищо не сте видели вие щом така отговаряте...попринцип все на луди(кой както знае си го разбира) попадам, но ще разкажа случка на една приятелка...
    та минава си тя през подлеза на "Орлов мост"...и някакъв човек я спира и започва да й говори.(По нейно описание носи омацани дрехи, все едно работи на строеж, но не изглежда извратен(малко се съмнявам), дори симпатичен, 30-ина годишен.)
    -Абе, момиче, гледам те такава, мн си сладка(цитирам по памет)...Аз се занимавам с ремонти, ти къде живееш, ако имате нужда от моите услуги...абе, я да си запишеш номера ми и ще ми звънкаш и аз ще идвам за малко...абе, мога ли да те помоля за една услуга...айде да ми го погледнеш за малко, помага ми да се възбудя...ще спечелиш 30лв...само за малко..., ако искаш ей там в някое храстче ще отидем, ще погледнеш за няколко секунди и готово, навита ли си...
    -ъмм...не, мерси.не правя такива неща(или нещо от сорта)...
    -Сигурна ли си?За 1 минутка ще стане работата...
    -Не, не!
    -Е, добре..., мерси все пак, ако беше някой друг въобще нямаше да ме изслуша толкова спокойно...
    -Е, моля...Аз ще тръгвам.
    -Да знаеш, че си мн готина....
    КРАЙ на случката....
    Тук е моментът да кажа(напиша) колко ми е писнало от такива екземпляри..., наричам ги просто и ясно "чичковци"...показват неща, които не ми се ще да виждам от тях..., навират си ръцете, където не им е мястото или пък молят за "услуги" от този род...Аман от извратеняци, не мога да попадна в претъпкан трамвай без някой такъв индивид не е наоколо...Ако мнението се сметне за неподходящо - трийте...и все пак...такива неща се случват всеки ден в нашето прекрасно "общество"...жалко....

Супер фен
    На всички,които казаха ,че темата е тъпа , мога да кажа-изобщо не сте прави(и съм напълно съгласна с be_true ).
    Ако ме питат за нещо нормално (примерно колко е часът или къде се намира еди-кое си) им отоварям съвсем любезно и спокойно....Обаче ако се окажат някви извратени педофили (както в по-горната случка),гледам да се умитам по най-бързия начин!

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    Уффф ужас. Често. И някви типове от коли са ми говорили и са карали след мен и всякакви досадници. Последния път беше преди няколко дена, когато се прибирах. Оня ме заговори и аз естествено му казах да изчезва, а той тръгна след мен. Обаче реших са не се прибирам, защото не исках да види къде ще влезна и звъннах на съседа(мой добър приятел) и оня пак ме настигна, и взе да ми говори, ама аз съм малко груба и...го нахраних едно хубаво и тоя и тръгна, после дойде и съседа ми и така.
    Много ме дразнят такива, досадни са, пък може и да са опасни.

Супер фен
    Ауууу да бе.
    Една петък вечер си се прибирам аз самичка ( не беше късно към 9 часа) и някаф ми слиза от някфа кола и ми вика "Ей секси да те закарам ли "
    И аз му викам "Не,не мерси ей там ме чака баща ми " ( който в това време спокойно си е седял пред телевизора) и ония отпраши.
    Или пък след един рожден ден пак така се прибирам ( сама ) и някаф пак зе да ме заговаря ....... аз бях от едната страна на тротоара , той специално ПРЕСЕЧЕ .. пффффффффф ама пак се оттървах де

Често се случва!За съжаление,вече ми писна направо.Доста са вулгари повечето пъти!Не се търпи.А ако някой любезен/на да пита за час нещо такова,отвръщам със същото,но тези грубяни не ги отразявам.

Повече от фен
    малииии такива извратени хора всеки ден срещам
    значи аз си слушам музика и си вървя и гледам един младеж на видима възраст 17-18 се обръща и ми праща въздушна целувка и ми се хили при което аз се обръщам назад мислейки, че за друг е предназначена целувката ама зад мен няма никой и оня ме сочи, казвайки "ти, ти"
    ама доста странно ми стана като се прибирахме с една приятелка беше към 21 часа и минаваме ние покрай една линейка и тя изведнъж почва да свири и после само ни светкат с фаровете
    веднъж пък като се прибирах сама един почна да върви с мен и аз му викам да ме остави, той ми казва, че искал да се запознаем.... казва се маргарит добре, че се разкра.....
    виждам луди хора, те са навсякъде

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    Аууу сетих се за още един случай който ме
    Мъж на възраст 30-35 някъде, съвем нормален, буташе бебешка количка, просто изглеждаше нормален, грижовен баща. Аз и една от класа ми се разминаваме с него и тоя взе да ни закача "Много сте хубави, много сте секси, айде незнам къде..."
    Отвратително.

Мега фен Аватара на katttto3
    Град
    В тайните на нощта
    много ми е писнало от такива еземпляри,особено като кажат: леле какво дупе имаш сигурно мн често ти го казват и аз почвам да се нервя и да гледам злобно и яростно
    Притискаш ме. Изтръгваш със страст ръцете ми разголени...

Еее, защо всички до сега споменахте само педофили, досадници и т.н.? Не са ли ви заговаряли и разни симпатични и мили младежи?
    Като сме само женска компания често ни се случва.
    А как ни заговарят? Всеки различно ...
    Най-интересно беше веднъж, когато си седяхме с една приятелка на пейките около НДК и ни се лепнаха двама досадници, с изтъркани реплики и ебаси самочувствието, които разкарахме набързо и веднага след това дойдоха още двама, които през цялото време пък бяха странични наблюдатели. Когато дойдоха съвсем учтиво се запознаха с нас и почнаха да ни разпитват как ни "влезли онези момчета от преди малко" (това бяха точните им думи ), под предтекст, че подготвяли някаква статия за някакъв сайт, за най-изтърканите и най-предпочитаните от младежите фрази за запознанство. Половин час ни разпитваха за предпочитанията ни.
    Случвало се е и аз и приятелките ми да провокираме някой да ни заговори. Така в "Дивака" се запознахме с двама студенти гърци. Много симпатични хора.
    Да не забравяме и всички онези чаровни сладури - продавачи в магазини, сервитьори в кафенета и ресоранти, даже онези, които късат билетчетата в киното. Не казвайте, че не сте попадали на тях. Като ни заговорят и ние ги подхванем става ебаси шуото. Като вчера например.
    Пускате една очарователна усмивка, 1-2 бъзика и ви се лепват симпатяги колкото щеш. :P
    Мразя досадници, които навлизат в прекалено лични теми, прекаляват с любезността ни и т.н.; мразя изтърканите фрази от рода на "Много си ми позната от някъде. Ходиш ли еди-къде си?".

Мега фен Аватара на quench
    -Не сме ли се виждали в "Х"
    -Да,атова вече не ходя там!
    :P

значи вече любезните ухажори не са на мода,ужас,ужас

е,все пак затова 25+ годишните трябва да се занимават с 25+ годишни
    Be proud in your arrogance

http://vbox7.com/play:eca29fe0

навлеци, колкото щеш... последните бяха някакви мангали гадни. ужас!
    как пък не се намери един висок, рус, синеок финландец, който да ме заговори в баничарницата до нас... а то - извратеняци само.
    то не са били чичовци, които те канят в колата си, мазни батковци с голфари, пияни и друсани метъли... направо, не ми се ще да излизам понякога.
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

Супер фен
    Oффф да бе и такива ги има.

Аз най се дразня като цъкаме хек (мда де не че аз много много оф както и да е ) и като някфи мазни фешанчета с прическите му и там с обувчиците като ми се лепнат бляяяяяяяях

Мега фен Аватара на koalka
    Да, случвало се е.

Супер фен Аватара на psycho_girl
    Град
    остров, наречен Утопия
    daaa, postoqnoo
    ii posle si stavame priqteli s nqkvi nepoznati, mn e gotino
    hodim si poo mace6kite magazin4eta, po kafencaa, diskote4ki
    be careful what you wish for 'cause you just might get it

Супер фен
    Град
    In The Paradise City, Where The Grass Is Green And The Girls Are Pretty
    Хаххаха.. Мълча и гледам като идиот... Не мога да си кажа името направо... Дори да ме питат за часа

"It's not a matter of winning or losing. I would like to give back this pain. It doesn't have to be my burden anymore."
    Erin Everly

Град
    OUT OF SPACE
    DA zagovarqli sa me mnoo p1ti i vinagi reagiram spored situaciqta i spored 4oveka!

Град
    У нас Си (=
    Zagovarqli sa me mnogo pyti ama posledno vreme se nqkvi otkachalki me zagovarqt.1viq put beshe v golqto mejduchasie.Vyrvqh kum daskalo i dyrjah Aktiviq za piene. Nqkakyv ( shto-gode simpatichen) me sprq i me pita dali sym shtqla da go piq. I ne beshe ciganin a edin ot po-gornite klasove pak v daskaloto mi. A az sedqh okolo 20 sekundi i povtarqh ''ъъъъ ''. Dnes puk vyrvq si po koridora i edin me hvana za rukata i kaza Buuu E pone 2riq pyt reagirah po-normalno Hvyrlih ozadachen pogled, posle se usmihnah ama ne povtarqh kat idiot ъъъъ

Guest
    cherinka, за неква готина ли се имаш?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си