.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

знаешли руски

Някой знаели да говори на руски език? Имам домашно. трябва да направя описание на характера и облеклото. Чакам отговор

Moderated by Aleandra
    т. 1 от Правилника!

aaaaaaaaaaaaaaax
    Guest
    MI DAI GO DE..ahHAH nedei pita napravo go davai

Град
    на границата между доброто и злото
    Напиши го на български и дай да ти го преведем.

Цитирай Първоначално написано от VirtualReality
    Напиши го на български и дай да ти го преведем.

ами трябва да се опише как се обличам например

аз се обличам спорто. Имам светло сини дънки. Червена блузка и бежево яке. Очите ми са пистри а косите руси. Обувките ми са зелени. В риката ми има сребърни гривни а около врата имам сребърен ланец.
    през лятото се обличам с 3/4 и тениска. нося и слънчеви очила.

не трябва да е с много висок стил защото това ми е пирвата година
    ако можете и вие прибавяйте нешто

но трябва описание и за характера

незнам какво да пиша. Зодиата ми е козирок спокоен сим но обичам екстремните случаи.......... и ттттт просто незнам какво да пиша ако ви се сетите за нешто моля ви пишете ще съм много благодарен \/ чакам

Guest
    омг..предпочетох немския.. руски никъде не ти искат как и да е ...речник,нещо ала бала?

Я ношу одежды спортов. Я имею голубые джинсы, красную тенниску и бежевую куртку. Мои глаза по-разному покрашены и мои волосы белокуры. Мои ботинки зелены.

Тфа преведох..... само да кажа, аз руски не уча, нямам си и понятие от тоз езицец, ба4ках с една програма, тъй че рускоговорящите да не ми се смеят мн на двусмилиците ако има
    По - добре да се наакаш прав, защото седнал ще ти се размаца по гъзъ.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от ku4k@_n@_k@ru4k@
    Я ношу одежды спортов. Я имею голубые джинсы, красную тенниску и бежевую куртку. Мои глаза по-разному покрашены и мои волосы белокуры. Мои ботинки зелены.

Тфа преведох..... само да кажа, аз руски не уча, нямам си и понятие от тоз езицец, ба4ках с една програма, тъй че рускоговорящите да не ми се смеят мн на двусмилиците ако има
    Моля те, спри да се пробваш - получава се КАТАСТРОФА!!!!!!!!!!!!!!!

Цитирай Първоначално написано от Анонимко

Що бе на мене добре ми звучи
    По - добре да се наакаш прав, защото седнал ще ти се размаца по гъзъ.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко

Що бе на мене добре ми звучи
    дам... недей , че ще стане за смях...

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    Такам, ще пробвам, пък да видим какво ще се получи. Не уча руски, полу-рускиня съм, обаче от 2 години не съм си ходила в Русия и някои неща може и да съм ги позабравила..

Я одеваюсь спортивно. Обычно я ношу светло-голубые джинсы, красною блузку и (незнам как е бежово) куртку. У меня пестрые глаза и белокурые волосы. Люблю носить обувь зеленого цвета. На руке у меня серебряный браслет.
    Летом я хожу одетый с короткими брюками и фуражке. Ношу я тоже солнечные очки.

На някои места не съм убедена, че падежите трябва да са така и не съм го превела навсякъде буквално
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си