- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- a tova puk e moqt problem
mn se kefq za6toto v4era se zapoznah v diskoto s edno mom4e,sno6ti kato se pribrahme si pisahme v skype,a edna ob6ta priqtelka go e pitala kakvo misli toi za men,i toi i otvarnal 4e sam simpati4na i t.n.gadnoto e 4e si pi6a ot 2 sedmici s edno drugo mom4e v skype i toi mn me kefi,vapreki 4e ne sme se vijdali i sega se 4udq kak da se razdvoq.mislq da napravq taka-6te se sre6tna s mom4eto,s koeto si pi6a i 6te sravnq dvamata,offf ne znam,vie kakvo mislite po vaprosa.![]()
![]()
FuCk Is GoOd,FuCk Is FuNny,A LoT Of PeOpLe FuCk FoR MoNeY.If YoU ThInK ThE FuCk Is FuNny,FuCk YoUrSeLf AnD KeEp YoUr MoNeY!!!______________________________________
of pisna mi ot nekvi 14 godi6ni maloletni KURVI4KI!!!!!
Без Обиди моля
Ми Питай го онзи дето не сте се виждали и сте си писали 2 седмици дали щте се видите и ако ти каже не си хвани този от дискотеката ако ти каже да го попитай кога и настоявай наскоро![]()
Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
My Face
вариант 1 - ходиш с който можеш, вариант 2 (според мен по-добрият) - ходиш с тоя който те кефи повече
Ауеееееее, мани го тоя от скайп. Аман от тъпите чатове. Излизай с тоя от диското, поне си го виждала, а и имате общи познати. Кво поече искаш.
познавам едно момиче... в скайп суперска, умна, забавна, аргументирана и всичко на куп... излезохме на кафе... и тряаше да си говоря сам, защото тя МЪЛЧЕШЕ ПРЕЗ НАД 90-95% ОТ ВРЕМЕТО... струва ми се че работата с тоя твоя от скайпа е абсолютно същата.
избери този,с който се чувстваш най-добре и ти е приятно в компанията му....друго нз какво да ти кажа
ЩаСтИеТо ПрИ МеН ДоЛеТя С БоТиЛка ВоДкА И ТрЕВа.ЖиВоТа МоИ Ще ПрОмЕнЯ! По КлУбОвЕтЕ ВеЧнО Ще ВиСя Ще БъДа ДоЛнА КуЧкА БеЗ ДуШа!!! Да РаЗбИвАм МъЖкИтЕ СъРцА Ми Е СтРаСтА, ЗаЩоТо МрАзЯ ЛюБоВтА!!!:P
ходи и с двама...![]()
п1к после като единия разбере за другия се си
![]()
Мани го тоя от чата..в чата са много пекани отворени..ама наживо повечето ги е срам..и почти няма какво да си говориш с тях..така че захващай се с този от диското, поне се познавате и имате общи фр![]()
syvet strelqi s dva patrona koito uceli
emi vseki bi ti kazal edno i sa6to.izlez s toq ot 4ata izlez i s drugiq i sama preceni.no ne davai prazni nadejdi,6toto posle nqkoi 6te go boli.vnimvai smao nakraq da ne si ti.i si izberi ediniqt,ne hodi s dvamata,6toto koito sedi na dva stola pada i ot dvata.
When you want it the most there's no easy way out
When you're ready to go
and your heart's left in doubt
Don't give up on your faith
Love comes to those who believe it
And that's the way it is!!!
I Love Nick
Най-лесно е така. Щом тоя в чата те кефи, чатете си, няма лошо в тва. Но тоя от диското не си чатите и се виждате нали? Ми тогава имаш пространство и да си с 2мата. С единия по-сериозно, с другия не чак толкова. Накрая сама ще си избереш с кой да си.
МИ ДЕЙСТВАЙ И СЪС ДВАМАТА...СЕ НЕщО МОЖЕ ДА УЦЕЛИш...
П.П. ИЗВИНЯВАМ СЕЕЕЕ... ХВАНА МЕ ЛИГАТАААА.... АААА.. ПОМОщ...![]()
![]()
![]()
МИР ВАМ
Вие на хероин ли сте бе?
sorryu che shte te razocharowam,ama sam na 17Първоначално написано от kakakka
,
a na ostanalite mersi mn za mneniicata![]()
FuCk Is GoOd,FuCk Is FuNny,A LoT Of PeOpLe FuCk FoR MoNeY.If YoU ThInK ThE FuCk Is FuNny,FuCk YoUrSeLf AnD KeEp YoUr MoNeY!!!______________________________________
А НЕЕЕЕЕЕЕЕЕ.... ВЕРНУ АЗ ТЕ ИМАМ В СКАЙПА :О АЕ МИР ... АМА МИ СТАНА СМЕшНО И ЗА ТВА..![]()
Вие на хероин ли сте бе?
ai,na 16 hubuu de![]()
Къв е смисъла да лъжеш за годините си?Първоначално написано от bilqn4eto
Още по-тъпо стана като каза, че си на 16, а преди тва на 17.
Оф, да ти имам проблема.
Що не вземеш да ги манеш и двамата и да си потърсиш друг?
И тва е варият.
aaa,ne,az ne sam imala za cel da izlaja za vazrastta si,prosto sled kato tq kaza 4e sam na 13-14(ili ne6to ot sorta)iska6e da dokaje 4e nqmam svoe mnenie,a tova 4e sam pisala tuk ne ozna4ava tova(nali foruma e sazdaden za da spodelqme i sravnqvame mneniqta si s drugite,za da poemem po pravilniqt put,no dori i da sgre6im,pone se pou4avame ot tova).![]()
Излез с двамата и сравни...с който ти е оп приятно,който по ти харесва .. остани с него. А задължително ли е да си с някой от двамата?
Нищо чудно да си и на 14Първоначално написано от cherinka
Можеш да ги разкараш и 2мата и да потърсиш друго детенце
![]()
:PПървоначално написано от Anf3tamin4o
Според мен по-добре е да си с този от диското, все пак го познаваш а както казаха вече в чата всички са много отворени и много пекани, но наживо ситуацията е съвсем различна. Но все пак бъди с този който повече харесваш.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..