Цитирай Първоначално написано от CuHeo4Ka
Poznavame se s edno mom4e ot po4ti dve godini oba4e toi si ima6e priqtelka do izvestno vreme, no tova ne ni pre4e6e da se vijdame i ponqkoga da se darjim dori kato gadjeta!Na skoro otno6eniqta ni se zadalbo4iha i dori spah s nego, a toi re6i 4e nqma smisal pove4e da prodaljava s priqtelkata si i 4e ne izpitva ni6to ve4e kam neq i predi nqkolko dni mi kaza 4e iska ve4e okon4atelano da e s men i 4e ni6to ne go interesuva ve4e i 4e e napalno e siguren v re6enieto si!No kogato tragnahme sled tri dni mi pisa 4e trapkata e iz4eznala i nqma smisal da e taka ... az mu predlojih da zabravim za tezi tri dni i da si prodaljim po staro mu smisal da sme "Priqteli s privilegii" a na nego mislq 4e sled vsi4ko tva mu e neudobno da se saglavi s tova vapreki 4e go iska i az sa6to go iskam za6toto ne moga da prekratq vsqkakvi otno6eniq s nego a kato se vidim sqka6 ne6to mi stava ...
Dali e pravilno tova moe re6enie i predlojeniq vie kakvo bihte me posavetvali?
Spored men tva da zapo4nete vs otna4alo kato zabravite predi6nite dni ne e re6enie.Nito ti ,nito toi behte mogli da zabravite momentite vi zaedno.Mislq 4e trqbva da opitate ne6to razli4no,da napravite ne6to koeto do sega ne ste pravili.6tom za nego ve4e nqma tr1pka opitai se ti da q v1rne6 s ne6to novo.