- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво сте научили от бившите си гаджета.
Какво сте научили от бившите си гаджета? Що за уроци са ви дали за напред? Какви поуки сте си извадили от тях и с какво ще ви послужат за бъдещите ви връзки? Добро и лошо.
Аз кво да ви кажа.. единствено, че няма незаменими неща на тоя свят!
От един научих, че не винаги трябва да се впрагям.
От друг научих, че не трябва да се оставям да ме мачкат.
От трети научих каква ми е цената.
От четвърти научих какво значи да обичам и да бъда обичана. Открих себе си.
Като цало от всяка една тръзка съм научила нещо.
Успеваемостта е прaвопропорционална на желанието.
От по-бившия се научих да не ми дреме особено, отпуснах се - преди това бях доста сдухлива с мъжете...бившия ми помогна да стана толкова искрена - на сегашния още от началото му казвах всяко нещо, което мисля, така бях свикнала.
Че любов няма![]()
Аз тепърва има да се уча![]()
![]()
еми стигнах до извода,че много избързвам с разкриването на чувствата ми и доста се промених в тази насока,в смисъл,че не казвам на момче ОБИчАМ ТЕ преди да съм се уверила напълно в чувствата му....но за съжаление приятелят ми,с който съм почти година доста страдаше от това,че не разкривам чувствата си и му казах,че го обичам чак на третия месец
ЩаСтИеТо ПрИ МеН ДоЛеТя С БоТиЛка ВоДкА И ТрЕВа.ЖиВоТа МоИ Ще ПрОмЕнЯ! По КлУбОвЕтЕ ВеЧнО Ще ВиСя Ще БъДа ДоЛнА КуЧкА БеЗ ДуШа!!! Да РаЗбИвАм МъЖкИтЕ СъРцА Ми Е СтРаСтА, ЗаЩоТо МрАзЯ ЛюБоВтА!!!:P
Ми.. преди 2 години имах за тогавашните ми 14-15 години.. д1лга вр1зка... тоест от поряд1ка на половин година.. много я обичах.. стана гафа... и тя ме ск1са... и от тогава си зарекох "момиче никога да не ме к1са"тоест... тя ме прев1рна в женкар.. п1рвите няколко п1ти.. като бях с гаждета и ги к1сах ( след преспиване ) ми беше много гадно.. но после почна да ми харесва... живеех си спокойния женкарски живот до момента в който се появи това момиче долу в подписа ми .... полудях по нея.. влюбих се... и така...
Никога не вярвай на жена..![]()
От гаджетата си като цяло научих, че не ги ли преебеш ти - те те преебават!![]()
с патки да не се занимавам
vs16tnost ni6to ne nau4ih te bqha muhliovci golemi muhliovciedinstvenoto ne6to koeto mai nau4ih ot tqh e da ne se hva6tam s takiva i da gledam po dobre.....i poznaite kakvo mai namerih to4niq za6toto toi e v1rh1t i izob6to ne e kato ostanalite
\
/
Лудите движат света.
Първоначално написано от Ollas
...и че времето лекуваПървоначално написано от `Death`Whore`
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
МИ ОТ ПОСЛЕДНИЯ Х НАУчИХ... НА ХУБАВО МОМчЕ ДА НЕ СЕ ВЯРВАОТ НЕГО ПАК НАУчИХ чЕ ЕДНО МОМИчЕ АКО Е чЕСТНО И АКО ИМА чУВСТВА щЕ Я БОЛИ...
ЗА ТВА СЕГА НИщИчКО НЕ МИ СТИГА ДО СЪРчИЦЕТО.. ПО-ДОБРЕ К*РВА ОТКОЛКОТО ДА ТЕ БОЛИ
ВСЕ ПАК НА МОМчЕТАТА ИМ СЕ ПРОщАВА АКО СТРОщАТ НЯКОЛКО СЪРЦА... АМИ НЕ МОЖЕ ЛИ И НИЕ МОМИчЕТАТА ДА СМЕ ТАКИВА..
П.П. GIRL'S POWER !!!
МИР ВАМ
Вие на хероин ли сте бе?
Първоначално написано от gPa3HuTeJl
Същата история съм.
да внимавам с кой ходя и преди да тръгна с него добре да го опозная,а и втори път да не ходя с такава утрепка![]()
Първоначално написано от BAYO
То за тебе знаеме ти си с1щинско отражение на мен.. то това е ясну още откакто се регнах в тоя форум..![]()
Ами нямам бивше гадже(надявам се да нямам скоро)
Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!
Аах.. сродна душа.Първоначално написано от divo_kotence
![]()
:P нау4их 4е не трябва да ревнувам....няма смисъл ако му вярвам
нау4их 4е да се целуваш е супер яко
нау4их 4е когато си в тайна вси4ко се проваля...
и със сигорност съм нау4ила още неща
Научих се да ценя важните неща в живота....
Та той ме направи човек...
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Пфу много мразя някой да почне сам да се обижда какъв е ,що е. Точно това научих от бившето-винаги самочуствието да е на 100% ... Лошото не го приемам...само хубаво и то оставаМного неща съм научиила като цяло от приятелите си ,но това за самочуствието за мен е най-важно
ем ще говоря общо за всичките заедно .. шото поотделно не ми се обяснява:
да бъда нежна,да не се спеквам покрай момци,да не досаждам,да не тичам след дирника на момъка(т.е.да ценя себе)
хехе е осъвършенствах се в ласките и целувките![]()
;д--тва е накратко казано
Аз пък научих точно обратното.Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
Ако чакаш времето да те излекува братле, ти тря си мазохист. Ако мноо си я обичал, дори и 3 год. няма да са ти достатъчни, за да я забравиш. Винаги си смутен от нещо, което ти напомня за нея.Чуваш песен, гледаш стар филм. Някоя минава покрай теб със същия парфюм, с който се е пръскала твойто маце. Тря измислим др. начин за да се лекуваме от такива нещаПървоначално написано от `Death`Whore`
Времето е добър лек, но не е най-добрия!!!