.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 47 от общо 47
    Град
    Там, където е сърцето...
    Цитирай Първоначално написано от MoHuTo
    От гаджетата си като цяло научих, че не ги ли преебеш ти - те те преебават!
    Много вярно. Научих че не трябва да вярвам напълно.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от gPa3HuTeJl
    Ще го дам кратко,точно и ясно..

"Клин,клин избива"
    Разбира се!

Мега фен
    Тези неща с парфюм, филм и песен при мен са останали...

Супер фен
    Град
    i`m lost (;
    Научих се да не съм с човек от съжаление към него.Научих се да съм непукистка и да не вярвам на думи.
    Свестните у нас считат за луди

части от мен

~f~
    Guest

Re: Какво сте научили от бившите си гаджета.

Ot vs nau4ih,4e ne trqbva tolkova mn da se vprqgam...,4e nqma lubov...,4e ne trqbva da pro6tam...4e vs sa mr1snici...xax

Супер фен Аватара на SpAcE_LaDy
    Град
    София // www.trancebg.com
    Научих центъра на София от толкова ходене напред-назад
    Не, сериозно.. научиииихх.. че не трябва да бъда супер всеотдайна, каквато винаги съм била, защото накрая получавам ритник в лицето, не трябва да показвам толкова много чувствата си и трябва да буда малко по-рязка.. добре де.. МНОГО по-рязка, защото само с компромиси.. не става.. гаджето те приема за даденост, ако правиш всичко за него/нея
    Ми.. май тва е общо взето.. а да, научих и че връзките, които започват със напиване и (както в моя случай) хващане за дупето (инициативата беше моя) хахах, не продължават по-дълго от половин месец..
    ако се сетя з още нещо ще дописвам

Котарана
    Guest
    Ами общо взето преди съм имала само несериозни връзки нищо интересно повечето са ме прецаквали и какво ли не.Тогава разбрах че не всички ти мислят доброто и че не трябва да съм толкова доверчива.Сега от няколко години имам сериозна връзка с един наистина прекрасен по голям от мен човек.На него дължа това че вече нито пия,нито пуша нито лъжа.Той ми показа че за да искаш нещо трябва да дадеш,че нетрябва да съм егоист.Въобще той ми е нещо като "учител" мисли ми само доброто и винаги може да ми даде съвет.Просто той ме промени към по -добро толкова си обичамммммм

MACKA prez no6ta
    Guest
    Nau4ih se 4e nikoga ne se vqrva na 100%.Po-dobre da se darja kat ku4ka i da gi reja nared, otkolkoto postoqno da se zanimavam s razni kolkot da ne e bez hi4.

Цитирай Първоначално написано от gPa3HuTeJl
    Ще го дам кратко,точно и ясно..

"Клин,клин избива"
    Най-доброто решение. И колкото по-бързо се отърсиш от предишна любов или привързаност, толкова по-голям шанс имаш да се чувстваш по-добре с новото ти приключение, ако мога така да го нарека.

Супер фен
    Град
    И в началото бе Люлин :D
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Цитирай Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
    ...и че времето лекува
    Аз пък научих точно обратното.

че времето НЕ лекува!!!!!!
    2 т. от правилника. Бан на профил

Град
    V stranata na mechtite
    Хаха какво съм научила от бившите си-малеееееееее ми най-вече как да се самозащитавам и как да имам добър ляв,за сажеление с бившият ми се пребивахме буквално
    Every song ends,but that's no reason not to enjoy the music

Цитирай Първоначално написано от Ice_Queen
    ...и че времето лекува

че времето НЕ лекува!!!!!!
    Абсолютно вярно!!!!!! То вече за кой ли път ще се каже тва...

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    научих че не всичко в този живат е розово
    научих да ценя тези които ме обичат и да им отвръщам със същото
    научих,че думите не струват нищо,а трябва да доказваш това което казваш
    научих че ако искам нещо то трябва да се боря за него,че няма да го получа,защото аз така казвам,а трябват усилия
    научих че животът е борба и че хората са жестоки
    научих да бъда коварна
    научих да постигам това което искам

Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Цитирай Първоначално написано от BAYO
    ...и че времето лекува
    Ако чакаш времето да те излекува братле, ти тря си мазохист. Ако мноо си я обичал, дори и 3 год. няма да са ти достатъчни, за да я забравиш. Винаги си смутен от нещо, което ти напомня за нея.Чуваш песен, гледаш стар филм. Някоя минава покрай теб със същия парфюм, с който се е пръскала твойто маце. Тря измислим др. начин за да се лекуваме от такива неща Времето е добър лек, но не е най-добрия!!!
    1во - съм момиче и 2ро има неща, с които се примиряваш... забравяш... намираш някой друг.. по-добър или притежава нещо повече... и с течение на времето онзи човек от миналото не значи толкова много колкото преди... живота продължава...и ти трябва да гледаш напред... а не да тъпчеш на едно място заради някой...
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    научих главно:
    когато реша, че обичам някой да му го казвам
    да оставя човека, когото обичам, сам да реши ще бъде ли с мен или не
    има приятели и мъже, които харесвам, бившите не са нито едно от двете и никога не се превръщат в такива
    чувствата на хората се променят
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Imam v1pros- kogato sa vi kazvali,4e vi obi4at ,a sled izvestno vreme vs se okaje l1ja,sled tova ve4e vqrvate li kogato vi kajat,4e vi obi4at?Mojete li da se doverite na sledva6tiq?6toto az to4no tva nau4ih:ne vqrvai na nikoi,kogato ti kazva,4e te obi4a...

Тези неща с парфюм, филм и песен при мен са останали...
    дори и местата ,на който сме били,където сме се срещнали,там където сме вървяли заедно .. винаги нещо като,че ли обръща часовника.. и си го спомням сякаш е било преди 2 мин ..
    Но .. издишвам плахо ,обръшам се с усмивка като се връщам в реалността и продължавам напред ..

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Научих се:
    - че си заслужава да се боря за нещата, които искам да имам
    - да съм личност и без момче до себе си
    - че не трябва да ме е срам от човека до мен
    - че по-добре късно, отколкото никога
    - че ..

и блабла .. още куп глупости

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Казаха го вече.. "КЛИН КЛИН ИЗБИВА"

От всяка бивша съм научавал по нещо, но като цяло съм се научил да съм това, което съм в момента!!!!

Голям фен
    Град
    София
    От един научих, че винаги трябва да си имам едно на ум.
    От друг начуих, че не трябва да правя всичко за другите и да пренебрегвам себе си; научих се да не се оставям да ме мачкат и да съм по-твърда (винаги ми е било проблем...).
    Трети ме научи да се харесвам такава, каквато съм (и това ми беше проблем доста дълго).
    А момчето, с което съм в момента, ме научи да обичам (колкото и изтъркано да звучи). Също благодарение на него станах много добра на Fifa и CS, както и в рисуването на хора и най-накрая разбрах как мога да запаля огън с камък и клонче

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    С повечето, с които съм ходила, съм имала сравнително кратка връзка и не са успели да ме научат на кой знае какво Ето някои неща, за които се сещам все пак:

1. Мъжете забравят много по-лесно от момичетата и докато ти все още преживяваш отново и отново всичко и се чудиш къде си сбъркала, той вече сваля своята поредна, без изобщо и през ум да му минава за теб.

2. Всеки може да ти каже какви ли не неща, да ти говори толкова убедително, че наистина да му вярваш, да се изкара пред теб в най-добрата си светлина и да ти сваля звезди, докато в повечето случаи накрая не се убеждаваш, че всичките тези работи са били празни приказки, само колкото да те предразположи и да му паднеш в ръчичките

3. Имам си една поговорка - "Ако искаш да разбереш какъв е някой, тръгни с него" Просто коренно различна картинка ти се разкрива пред погледа, когато вече сте заедно.. недостатъците и разни дразнещи навици ако не веднага, то след известно време, рано или късно, ти се набиват на очи и добиваш съвсем друга представа за този човек

4. Те имат дарбата да си измислят най-тъпите, безсмислени, абсурдни и смешни оправдания, за да избягат от нещо или да ти замажат очите.. или да те изоставят.. И всеки път си мислят, че ти изобщо не виждаш истината.. че им вярваш.. и че си мислиш, че в теб е грешката..
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си