- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Top Ten At Ten “Goth” Rock
Какво гледах днес...случайно видях класацията Top Ten At Ten “Goth” Rock по МТВ и реших да я изгледам.Поне се посмях колко зле са хората, създали я.Та ето я и самата нея:
10. Lacuna Coil- Our Truth – таа те са готик метъл, а той няма връзка с готик рока и със субкултурата на готите.Няма място тук.
9.AFI – Love Like Winter – Какво общо имат AFI с готик рока???:Да, имат готик влияния, но не са готик рок и никога не са били.
8.The Cure – Close to me – айде ок
7.Within Temptation – What Have You Done – е те нали са симфоник метъл?
6.Nightwish- Nemo – и тези са симфоник метъл.
5.Placebo – 36 Degrees - и тези не са готик
4.Him – Wings of a Butterfly – това ок
3.Evanescence – Bring me to life – те никога не са били истински готик рок, а освен това тази песен е нео метъл
2.Marilyn Manson – Mobscence – абе това не е готик рок според мен.
1. И големият “готик” финал – My Chemical Romance – I Don’t Love You – супер “готик” песничка направо.
Еми възмУтен съм.
Доста от песните са добри, но не са за тази класация.
хъхъ..
все пак тва е "МТВ" !![]()
![]()
![]()
Marilyn Manson и готик !? Кой по дяволите е прайл таа класация![]()
“Когато ти говориш с Бог, това е молитва. Когато Бог говори с теб , това е шизофрения.”
http://www.myspace.com/candykillertm
нямам си на идея...Първоначално написано от CandyKiller
Вярно всички клипчета изглеждаха доста мрачно, песничките също,но това не значи, че са готик...абе тъпо.
хъхъ..
и по-точно Топ 10 ат 10, помня че в топ 10 от 10 рок едно от първите места беше за Булевард ъф броукен дриймс на Грийн дей, същевременно с Еванесънс и още някви такива...Първоначално написано от ShannonLarkin
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
пфф, ужасно. мразя мътъвъ.![]()
трю готик бандите не си правят клипове.![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
лелеПървоначално написано от Shadow_Walker
![]()
Ами MCR, които бяха на 1-во място?! Нелепо е..
И къде цъфнаха Менсън и Пласибо при готите, не знам...
МТВ = shit.![]()
цък...МТВ= SHIT!!!!!!!!!! :PПървоначално написано от VirtualReality
Класациите на MTV са напрао Мамси джейз![]()
Some things are better left unsaid!
жалко, че нямам емтиви
искам и аз да гледааам
![]()
be careful what you wish for 'cause you just might get it
Хахах,епа да бе,аз го гледах тоя шит...Не че много го разбирам гот-рока,но както и да е,важното е,че МТВ са баси мръшляците.
Run your mouth when I'm not around
It's easy to achieve
You cry to weak friends that sympathize
Can you hear the violins playing you song?
Those same friends tell me your every word
Пари, пари и пак пари...![]()
![]()
Всъщност класацията съдържа някои стойностни песни, но и те нямат общо с гот рока...Е като изключим песните на HIM и The Cure, доколкото те са готик...
Да и бяха сложили някакво друго име поне...Защото това си е подигравка - в класация за готик рок да откриеш две готик парчета...
хъхъ..
Не разбирате от готик, най-голямата и яка готик банда е Linkin park ахахах
Това първо място изби рибата как може да сложат My Chemical Romance-които се числят към имо музиката като готик.![]()
Той ще го научи,ти пък ще го научиш него,аз ще те науча тебе,онзи пък ще научи мен-благословен да бъде този ден,когато всеки заблуден от лъча на познанието бъде озарен.
та те даже не са имоПървоначално написано от malone
![]()
Еми, това и на мен не ми стана ясно и доста се учудих.Иначе не съм съгласна много-много с класацията.Първоначално написано от CandyKiller