- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- prust-razmer
taka zna4i 6te se opitam da vi obqsnq tova koeto me mu4i...kakva e vrazkata mejdu daljinata ot NA4ALOTO NA POKAZALECA DO NEGOVIQ KRAI i RAZMERA NA PENISAdano ste me razbrali...naprimer tezi koito imat po malki prusti i taka natatak imat po malki razmeri...
оф да,роден съм във високосна година,значи имам пъпка на коляното ...
![]()
Пак някви глупости. Също имало зависимост между големината на носа и пениса, или на краката и пениса... дрън дрън
![]()
Робинята на Quench
Първоначално написано от SINDEL
![]()
хаха да...т'ва с носа и пениса е голям мит... предста'ааате ли си няк'ъв с чип нос... баси наказанието за чурката му...![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Това са ПЪЛНИ глупости...
Няма такова нещо..
Намери си нещо по-полезно за вършене от това да питаш глупости!![]()
Dio mi la dona, guai a chi la tocca!
за мене т'ва са пълни глупости....просто някакви измишлйотини
ЩаСтИеТо ПрИ МеН ДоЛеТя С БоТиЛка ВоДкА И ТрЕВа.ЖиВоТа МоИ Ще ПрОмЕнЯ! По КлУбОвЕтЕ ВеЧнО Ще ВиСя Ще БъДа ДоЛнА КуЧкА БеЗ ДуШа!!! Да РаЗбИвАм МъЖкИтЕ СъРцА Ми Е СтРаСтА, ЗаЩоТо МрАзЯ ЛюБоВтА!!!:P
Незнам кой ти ги расказва тези неща ама са абсурт.
аз знам, че на които му е голям носа са му големи и други работи .. колко е вярно не знам .. 0баче е забавно . .![]()
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
Typa rabota...imashe edno podobno.. ako bezimenniq ti pryst e po dylyg ot sredniq si ped*ras...neshto ot sorta beshe![]()
Размера няма значение
ТИ по тва ли ги познаваш кои с колко см езначи много се лъжеш
![]()
Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
My Face
да е аз вярвам в баба Марта ..