- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- koi den ot sedmicata vi e gaden?
koi vi e nai-gadniq den ot sedmocata?za6to?
Понеделник!Защото почва новата седмица от даскалото!![]()
Хмммм....... понеделникаПърво че е начало на седмицата и второ че имаме два часа при "обичната" ми класна.... Иначе най гаден ден няма, се пак секи си е хубав до доказване на противното или до направяне на противното...........
![]()
По - добре да се наакаш прав, защото седнал ще ти се размаца по гъзъ.
понеделник и петък са ми най-ужасните дни от седмицата,защото в тези дни са ми най-гадните предмети
ЩаСтИеТо ПрИ МеН ДоЛеТя С БоТиЛка ВоДкА И ТрЕВа.ЖиВоТа МоИ Ще ПрОмЕнЯ! По КлУбОвЕтЕ ВеЧнО Ще ВиСя Ще БъДа ДоЛнА КуЧкА БеЗ ДуШа!!! Да РаЗбИвАм МъЖкИтЕ СъРцА Ми Е СтРаСтА, ЗаЩоТо МрАзЯ ЛюБоВтА!!!:P
Понеделник-заради началото на седмицата и вторник-заради програмата![]()
Rosjanin-twoi brat,
Amerikanin-twoi wrog,
Kurva-twoja jena
вторник щот програмата ми е ужасна
Срядасредата на седмицата + кофти програма в даскало
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Нямам такъв ден. За мен всеки ден е празник. Дори да имам кофти часове.. е кво.. 40минутни.. ще ги изтърпя, нали след това идва следобедът, само че, аз се кефя на всички часове, защото даскалките са различни и с всяка даскалка става купон, стига да знаеш как да я подкукуросваш. Но, все пак, нека не забравяме, че и те са хора........................... хахахахахаха![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ами аз не се влиая от часовете си в даскало ... но сряда ми е кофти ден ... нз просто яинаги сряда ми е мно шитаво ..с някой изключения понякога .. .
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Сряда - не се сядаНе наистина, това е най-ужасния ден на седмицата!
Your pseudo sunshine I don't need.
Ponedelnik e nai - gadniq den - na4alo na sedmicatasled tova e srqdata, zaradi shibanata programa, koqto imam
Ponedelnik i pet1k kato programa ot daskaloto,a ina4e nai-se kefq na pet1k ve4er![]()
Look deep inside me ...
Уффф... по принцип петък ми е ЛЮБИМИЯТ ден, само че тогава е най-най-тежката ни програма!!! Имаме 5 разказвателни предмета!!!Но въпреки това петъкът си ми остава любимият ден - няма да го намразя заради тъпата програма...
Тъжно е, когато някой си отива,
тежко е, когато си останал сам
и в един залисан ден разбираш,
че не си дете, а вече си голям...
Понеделник - имам ужасна програма, доста тежка ...![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
ponedelnik-gaden den..imam himiq
4etvartak-iam 9 4asa 7 ot koito razkazvatelni
nedelq-6ot sled tfa e ponedelnik![]()
Do the impossible.
See the invisible.
Fight the power.
Понеделника поради същите причини които сте изтъкнали и вие...и срядата и четвъртъка заради скапаната програма!
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
абе май най-гадно ми е във Вторник - програмата ни е супер гадна тогава![]()
Да караш хората да се усмихват чрез твоята усмивка те прави мн щастлив!Да накараш хората да са щастливи заради твоето присаствие те прави специaлен за тях!А да оцениш всичко това и да го запазиш толкова красиво ти трябва чисто сърце!А твоето какво е?
Понеделник ..... като съм 2ра смяна става от 11.50 до 19.20....ужас![]()
Music is a higher revelation than all wisdom and philosophy
Всички дни могат да бъдат и супер яки и супер гадни! нямам определен ден, в който да казвам: днес не му е добър ден, я да не си давам зор.или нещо такова!
Dio mi la dona, guai a chi la tocca!
Понеделник,не че ни е гадна толкова програмата,колкото ,че е първия ден,спи ми се ужасно..и така ,Вторник вече наистина ни е гадна програмата,също може би и Петък,но не толкова,само програмата е гадна ,иначе е готин ден.
И аз така!Първоначално написано от jony
Четвъртък
if you see us in the club we'll be acting real nice
if you see us on the floor you'll be watchin all night
we ain't here to hurt nobody
so give it to me give it to me give it to me
wanna see you work your body![]()
Четвъртъка най много го мразя