.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 62
    MontellPorter
    Guest

Олигофренията на едно тийн общество...

Такам, тъй като отново едно мое увлечение свърши с неуспех... реших да се изкажа по една толкова абсурдна реалност...а именно практиката момичетата да харесват по-големи от тях и да не обръщат внимание на така да се каже "наборите" си
    Мисля, мисля и така не мога да проумея защо е така поне в 90% от случаите...толкова ли стана модерно да излизаш с по-големи ? И възрастта да е задължителен момент в 'избирането' на човек, с които да се събереш...?
    Някой има ли отговор на този въпрос ? Защо се харесват "големите момчета"... Лични примери ? Пишете мненията си по този въпрос тук.
    Момче на 14 години от Стара Загора съм.

Град
    The Hell
    за да се изфукат на приятелките си че ходят с по-голям от тях ест не при всички е така но повечето нарочно търсят по- големи
    Няма никой до теб, сам си през нощта мечтаеш да си навън, мечтаеш за крила. Няма никой до теб, сам си през нощта мечтаеш да си навън, мечтаеш свобода.

MontellPorter
    Guest
    Едвали е САМО заради това...

Guest
    По простата причина че момчетата се развиват с две три години по късно от момичетата и да речем едно 14 годишно момиче ще хареса едно 17-18 годишно момче защото им се доближава мисленето пък и момчетата на 13-15 години са си пълни дебилчета има и изключения но са много малко.Тва е моето мнение по въпроса

момичетата се развиват интелектуално (уж) по-бързо от повечето момчета...
    момчетата се държат като деца...а момичетата търсят някой по-улегнал и сериозен...
    гъзария си е да ходиш с по-голям... (особено да се изфукаш пред приятелките си)

Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Град
    РЮАР

Re: Олигофренията на едно тийн общество...

От това което пишеш си вада изводи че просто неможеш да си фанеш гадже и всички момичета които си си харесвал ходят с по голями " батковци" ...

Така ли е...

MontellPorter
    Guest

Re: Олигофренията на едно тийн общество...

Цитирай Първоначално написано от gPa3HuTeJl
    От това което пишеш си вада изводи че просто неможеш да си фанеш гадже и всички момичета които си си харесвал ходят с по голями " батковци" ...

Така ли е...
    Е не всички, но повечето.
    Имаше 1 изключение

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    По простата причина че момчетата се развиват с две три години по късно от момичетата и да речем едно 14 годишно момиче ще хареса едно 17-18 годишно момче защото им се доближава мисленето пък и момчетата на 13-15 години са си пълни дебилчета има и изключения но са много малко.Тва е моето мнение по въпроса
    Това ми е ясно, но дори и изключенията се отхвърлят в 90% от случаите в полза на някое 17 годишно момче...
    А интересно ми е как един 18 годишен може да се хване с 14 годишна...
    Трябва наистина да се влюбя, че да направя такава излагация...

Град
    София
    МИ ТЕ МОМчЕТАТА НЕ СЕ БУТАТ ДА СИ ЗИМАТ ПО-ГОЛЯМА... СЕ ТАЯ НА КОЛКО Е.. НАЛИ ИМА УСТА И 3 Д*ПКИ ;Р... ОПААА ПАК СГАФИХ...
    ТА ПО ТЕМАТА... МИ ДА МОМИчЕТАТА СЕ РАЗВИВАТ ПО-БЪРЗО ОТ МОМчЕТАТА... КОГАТО ЕДНО 14 ГОДИшНО МОМИчЕ СИ МИСЛИ САМО КАК ДА СВАЛИ НЯКОЙ "БАТКО" ТО 14 ГОДИшНО МОМчЕ МИСЛИ ЗА... Е НЗ АМА НЕ СЪМ МОМчЕ.. АМА НЕ МИСЛЯТ ПО НАчИНА ПО КОЙТО МИСЛИМ НИЕ.. САМО АКО НЕ СА НЕКВИ НАДУТИ ЖЕНКАРИ... ИНАчЕ САМО ТЕ МИСЛЯТ ТАКА КАТО НАС.. АКО СА НИ НАБОРИ..
    АЕ МИР ВАМ...
    П.П. ИМАМ чУВСТВОТО чЕ СТАВАМ К**ВА
    Вие на хероин ли сте бе?

Цитирай Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
    момчетата се държат като деца...а момичетата търсят някой по-улегнал и сериозен...

Грешка. Момичетата се развиват по-бързо физически, не интелектуално. Те за тва търсят по-големи мачовци, щот тялото им позволява такива волности. Момичетата почти никога не гледат в един голям батко колко е улегнал и сериозен, така е. Просто хормоните им напрао ги разбиват вътрешно и те искат нещо повече от сериозност повярвай ми.

Град
    РЮАР
    Цитирай Първоначално написано от v!k!tYyY
    МИ ТЕ МОМчЕТАТА НЕ СЕ БУТАТ ДА СИ ЗИМАТ ПО-ГОЛЯМА... СЕ ТАЯ НА КОЛКО Е.. НАЛИ ИМА УСТА И 3 Д*ПКИ ;Р... ОПААА ПАК СГАФИХ...
    ТА ПО ТЕМАТА... МИ ДА МОМИчЕТАТА СЕ РАЗВИВАТ ПО-БЪРЗО ОТ МОМчЕТАТА... КОГАТО ЕДНО 14 ГОДИшНО МОМИчЕ СИ МИСЛИ САМО КАК ДА СВАЛИ НЯКОЙ "БАТКО" ТО 14 ГОДИшНО МОМчЕ МИСЛИ ЗА... Е НЗ АМА НЕ СЪМ МОМчЕ.. АМА НЕ МИСЛЯТ ПО НАчИНА ПО КОЙТО МИСЛИМ НИЕ.. САМО АКО НЕ СА НЕКВИ НАДУТИ ЖЕНКАРИ... ИНАчЕ САМО ТЕ МИСЛЯТ ТАКА КАТО НАС.. АКО СА НИ НАБОРИ..
    АЕ МИР ВАМ...
    П.П. ИМАМ чУВСТВОТО чЕ СТАВАМ К**ВА
    Ти знаеш ли изобщо к'во написа току-що

Град
    София
    МИ ДА... СМИСЪЛ СИчКО ИДВА ОТ ХОРМОНИТЕ... ПРИЗНАВАМ СИ... ВИНОВНА.. ПРОСТО Е ТАКА ОСТРОЕН СВЕТА... ДО СЕГА ОщЕ КАТО СМЕ НА 13-16 ГОДИНКИ МОМИчЕТА шЕ ХАРЕСВАТ ПО-ГОЛЕМИ МОМчЕТА шОТ ПРОСТО ХОРМОНИТЕ ИЗБИВАТ..
    П.П. ТОчНУ СИ ГОВОРИХ ЗА ТВА С ЕДНА МОЯ ФР...
    ПРАВЕТЕ ЛюБОВ А НЕ ВОИНА.. !!! ;Р
    Вие на хероин ли сте бе?

Guest
    Цитирай Първоначално написано от BAYO
    Цитирай Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3

Грешка. Момичетата се развиват по-бързо физически, не интелектуално. Те за тва търсят по-големи мачовци, щот тялото им позволява такива волности. Момичетата почти никога не гледат в един голям батко колко е улегнал и сериозен, така е. Просто хормоните им напрао ги разбиват вътрешно и те искат нещо повече от сериозност повярвай ми.
    Хехе, за сега BAYO май е най-близо до истината :P

MontellPorter
    Guest
    МИ ДА... СМИСЪЛ СИчКО ИДВА ОТ ХОРМОНИТЕ... ПРИЗНАВАМ СИ... ВИНОВНА.. ПРОСТО Е ТАКА ОСТРОЕН СВЕТА... ДО СЕГА ОщЕ КАТО СМЕ НА 13-16 ГОДИНКИ МОМИчЕТА шЕ ХАРЕСВАТ ПО-ГОЛЕМИ МОМчЕТА шОТ ПРОСТО ХОРМОНИТЕ ИЗБИВАТ..
    И после "Кой мислил повече за секс"...

Град
    Пловдив
    ем както казаха и по горе момичетата се развиват по бързо от момчетата...аз само веднъж съм ходила с момче на моите години и имах чувството че ходих с някфо лапе дет тряа го уча на всичко и за тва не бяхме заедно и мн време

MontellPorter
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от divo_kotence
    ем както казаха и по горе момичетата се развиват по бързо от момчетата...аз само веднъж съм ходила с момче на моите години и имах чувството че ходих с някфо лапе дет тряа го уча на всичко и за тва не бяхме заедно и мн време
    Какво имаш предвид под "тряа го уча на всичко" ?

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от MontellPorter
    МИ ДА ТИ КАЖА ЗАВИСИ ЗАЕИСИ СИ ОТ чОВЕКА... А С*КСА... МИ НОРМАЛНО Е ДА СЕ МИСЛИ ЗА НЕГО... АКО НЕ ТЕ "ДРУСА" ХОРМОНА НАчИ НЕМА ДА МИСЛИш МНОУ ЯСНУ... АЗ СА СИ МИСЛЯ ЗА ТВА ДЕН И НОщ БАТЕ.. Е ТАКА ЗА БИВшЕТО КАК МОГА СЕ ДОКОПАМ ДО НЕГО И ДА СИ ГО "МЛЯСКАМ" ...
    П.П. А НЕЕЕЕЕЕЕ... ПАК СЕ ИЗВИНЯВАММММ... ФАщА МЕ ЛИГАТА И НЕ ПУСКА ДЕБАААААА... ПОМОщщщщщщ...
    Вие на хероин ли сте бе?

Guest
    Хммм, значи аз съм единствения 14 годишен, който мисли за нещо повече от СЕКС, цигари и алкохол...

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Хммм, значи аз съм единствения 14 годишен, който мисли за нещо повече от СЕКС, цигари и алкохол...
    Е КОЙ КАЗВА чЕ АЗ ПУшА И ПИЯ... ДОРИ ДА ПРИЛИчАМ НА НАРКОМАНКА И ТВА НЕ ГО ПРАЯ... ПО ДУшА СЪМ СИ К**ВА ПРОСТО... КАТО СИчКИ МОМИчЕТА НА ТАЯ ВЪЗРАСТ...
    Вие на хероин ли сте бе?

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Всички хора са различни.
    Започвам с това, защото наистина има такива момичета, които ходят с батковци за да са популярни, чувстват се по-големи и т.н.
    Но има и такива, които наистина може да си харесат някой по-голям и не с такава цел.

Повечето момчета на 13-14 /има и доста изключения естествено/ са си още деца.
    Мислят за игри и т.н.
    Е момичетата умствено се развитат доста по-бързо на тази възраст.
    Не може да кажете обратното, така е.
    Нормално е и да харесват малко по-големи момчета, които да им се вързват на ъкъла.
    Като казвам 'малко по-големи' нямам предвид 20 годишни...
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

ami az ne bih hodila s po-golqm za da se fukam,za6to vsi4ki mom4eta si mislqt 4e edno momi4e trugva s edno mom4e za da se fuka,ne e taka(ima i takiva ama sa mnogo malko)
    Mi ne znam za drugite az 6te govorq za men...az hodq s mom4e koeto e 1 godina po-golqmo ot men,prosto kogato bqh na 14 teq ot moq klas bqha nqkvi oligofreni i vuv sasedniq klas su6to puk i nie bqhme nai-malkite v u4ili6teto i nqma kak da ne haresam po-golqm
    Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!

Guest
    просто... момичетата до към 15 са по-сериозни и по-навътре в емоционалните глупости (за това и по-лицемерни), тоест са по-зрели... момчетата така на око са 1-2 години назад... работата е там обаче, че момичетата спират да се развиват умствено (на око, лично мнение) на около 15... и момчетата ги настигат и задминават

Цитирай Първоначално написано от MontellPorter
    Ами ние моми4етата, дори и да мислим за секс, не сме като мъжете. Ако моми4е и мом4е правят секс, просто за удоволствието, какво става после? Моми4ето си му е ок, за6тото е задоволено(евентуално ), а мом4ето запо4ва да се фука. И тръгват слуховете... Просто 1 моми4е няма да тръген да се хвали как е спала с тоз и оня...
    Live 2 Ride... And... Ride 2 Die!!!

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от ХодещСъвет
    ъъъъ не схващам темата...
    НЕ ТИ И ТРЯБВА.. ОТ КЪДЕ ПОчНАХМЕ КЪДЕ ОТИДОХМЕ.. ТЦТЦТЦ
    МИР ВАМ
    Вие на хероин ли сте бе?

Guest
    Ами с приятелката ми сме един набор,аз съм по-голям с 3-4 месеца,а тя е адски хубава и насякъде я зяпат.Т'ва опровергата темата мисля.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си