.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 62
    Цитирай Първоначално написано от ХодещСъвет
    ъъъъ не схващам темата...
    И аз четох, ама нищо не зацепих деееба

Guest
    Съжалавям приятелю, но наистина на 13-14 години момичетата са по-зрели от момчетата във всяко едно отношение.
    Колкото до v!k!tYyY, мооооооооооооооооооооооол я те миличка, ПИШИ НОРМАЛНО ДА ГО ЕБА, не ме интересува, че на теб ти харесва така, на другите е супер трудно и досадно да четат какво пишеш.

Ходила съм с "набори" ... ходила съм и с по големи момчета, мъже,...
    в момента ходя с момче по голямо от мене с 4 год...
    Така и да си дойдем на думата... наборите... хмм наборите, за тези мои набори които са в момента в главите им се върти не толкова сериозна реалност, аз искам да съм със сериозно момче, на което мога да разчитам, с което мога да се чувствам сигурна, няма как да го получа от едно момче на 15-16 което още не знае дали му се сере или пикае... не казвам, че аз съм голямата кака която знае какво иска, но пък знам определено че искам сериозно гадже, до сега съм пробвала да го открия във някой на моята възраст, но уви не съм успяла, ето за това търся това в по големите от мен момчета, защото едно момче на 18-19 е достатъчно отговорно и достатъчно вече сериозно, хем се чувствам много по сигурна с едно по голямо момче...
    разбира се, за всеки си е строго индивидуално, но за мен това са мойте впечатления...

Супер фен
    podkrepqm te napylno brat

ами някои харесват по големи защото имат по-ве4е мозък...защото са по разумни,и заради много такива при4ини други пък само за да се фукат напред назад... :P а и големите батковци сте по хубави

Мега фен Аватара на koalka
    Не знам, и аз не мога да го разбера това.Сега не знам дали са 90%, но определено доста момичета предпочитат Голф-а на един батко, от колкото да излизат със свой връстник.И то обикновено връзката, която мен ме изумява са 10 години разлика, че и от горе.Това не мога да го разбера.И не е вярно, че на тази възраст мъжете са мнооого сериозни, защото ако наистина бяха нямаше да тръгнат с толкова малки, а щяха да си намерят жена на тяхната възраст.Но те какво търсят в повечето случаи-секс, а една жена на 26 например няма да се даде толкова лесно.Тя вече мисли за семейство и деца, а той иска още да си живее живота.В много малки случаи, мъжете наистина се влюбват в много по-малките момичета, но и това го има все пак като явление, колкото и рядко да е.Обикновено тези момичета не спират да се хвалят какви ботушки им е купил или някоя нова дрешка....с цената на какво?

Ми защото момичетата се развиват по-барзо от момчетата и не искат да са с някой дечко (на акъл)!!!

Супер фен Аватара на CVETELLINA
    Град
    ПлеВеН
    Ми не е практика ВСИЧКИ момичета да ходят с по-големи.. Моя приятел например е колкото мен.Тва че някаква малка 14 годишна е решила да се прави на "газе" е друг въпрос хахха
    f@nt@zi@

Супер фен Аватара на jony
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от NaNa_SladuRana
    Ми защото момичетата се развиват по-барзо от момчетата и не искат да са с някой дечко (на акъл)!!!
    ХАХАХА ама ти май не а? Заядли*а злоб**ка
    Dio mi la dona, guai a chi la tocca!

Град
    In Your Mind
    Не бих искала да се хващам с момче на моята възраст. Повечето са некви недорасли дечковци. Един човек на 17 например може много по-добре да ме разбере от някъв 15 годишен пикльо. Аз посмъртно няма да се хвана с някой на моята възраст. Поне на този етап. И тук не става дума за някъв 30 годишен чичка, а нормално момче на 17-18-19 в краен случай 20-21, ако съм много привлечена от него и много го обичам...
    Просто тук става въпрос за развитие. Момичетата се развиват по-бързо психически и едно момче на нейната възраст не би могло да й даде това, от което има нужда. Не са на един акъл както се вика (е, има и изключения де).
    За съжаление си имах работа с момче година по-голямо от мен и всичко беше добре първите 1-2 седмици, след това започна да ми върти некви кухи лапешки номерца
    В един по-зрял етап (25-30 г.) може би няма да има значение, ама има доста до тогава...
    А ония момиченца с батковците с голфа, скъпия телефон и ланеца дебел 5 санта и аз не мога да ги разбера и няма и да го направя (((:
    За тези има много да пиша... Но за тях си знаем...
    I love you...

Цитирай Първоначално написано от Alerta
    Не бих искала да се хващам с момче на моята възраст. Повечето са некви недорасли дечковци. Един човек на 17 например може много по-добре да ме разбере от някъв 15 годишен пикльо. Аз посмъртно няма да се хвана с някой на моята възраст. Поне на този етап. И тук не става дума за някъв 30 годишен чичка, а нормално момче на 17-18-19 в краен случай 20-21, ако съм много привлечена от него и много го обичам...
    Просто тук става въпрос за развитие. Момичетата се развиват по-бързо психически и едно момче на нейната възраст не би могло да й даде това, от което има нужда. Не са на един акъл както се вика (е, има и изключения де).
    За съжаление си имах работа с момче година по-голямо от мен и всичко беше добре първите 1-2 седмици, след това започна да ми върти некви кухи лапешки номерца
    В един по-зрял етап (25-30 г.) може би няма да има значение, ама има доста до тогава...
    А ония момиченца с батковците с голфа, скъпия телефон и ланеца дебел 5 санта и аз не мога да ги разбера и няма и да го направя (((:
    За тези има много да пиша... Но за тях си знаем...
    Нямам какво да допълня

казвал ли съм ви че са доста зле?

момичешките желания за прибързано израстване / озряване и скъсване с детството са изключително тъпи водещи към стабилно деградиране. хмм... аз пък исках да съм си дете до поне 20г :P
    www.voininatangra.org

който се нарича българин да пише на български и да използва наши думи и изрази, не чуждици и латиница!

MontellPorter
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от bqsna_teenagerka
    ами някои харесват по големи защото имат по-ве4е мозък...защото са по разумни,и заради много такива при4ини други пък само за да се фукат напред назад... :P а и големите батковци сте по хубави
    Това пък как го реши ?

MontellPorter
    Guest
    Не мога да ви разбера момичетата на по 14 години...
    Така ли не можете да разберете, че в 90% от случаите по-големите тръгват с вас поради една причина СЕКС !
    Просто това им е в главата !
    Това ли са общите ви интереси, защото други аз не виждам ?!

bahti tupite ora
    Guest
    oh boje momi4etata se razvivat po burzo ot mom4etata samo fizi4eski xaaxax a nai me kefat tiq deto pi6at 4e mom4etata na 15-16 sa de4kovci e ne dosta se smqh na tezi gluposti... momi4eta qvno ne znaete kade da tursite ta se popadate na de4kovci i nqma smisal da sporite i da obqsnqvate 4e ne go pravite za tova vsi4ko e prosto i qsno - vie ste na 16 mislite 4e vrustnicite vi sa o6te deca otivate pri batkovcite s kolite te se vuzpolzvat ot vas est "uj vi obi4at" i vie im vqrvate i taka jalko 4e ima takiva zabludeni , no ne we produljavaite si da si hodite pri "po - zrelite" xaax ne nqma takiwa

Голям фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    По простата причина че момчетата се развиват с две три години по късно от момичетата и да речем едно 14 годишно момиче ще хареса едно 17-18 годишно момче защото им се доближава мисленето пък и момчетата на 13-15 години са си пълни дебилчета има и изключения но са много малко.Тва е моето мнение по въпроса
    Това ми е ясно, но дори и изключенията се отхвърлят в 90% от случаите в полза на някое 17 годишно момче...
    А интересно ми е как един 18 годишен може да се хване с 14 годишна...
    Трябва наистина да се влюбя, че да направя такава излагация...
    Kakvo losho ima 17-18 godishno momche da trugne s 14 godishna?Koe po tochno mu e izlagaciqta?Na bratchedka mi gadjeto e na 22,a tq e na 15 i koe mu e izlagaciqta,che e po seriozen i q obicha li?
    All the love that history knows,is said to be in every rose.Yet all that could be found in two,is less than what I feel for you.

Цитирай Първоначално написано от bahti tupite ora
    oh boje momi4etata se razvivat po burzo ot mom4etata samo fizi4eski xaaxax a nai me kefat tiq deto pi6at 4e mom4etata na 15-16 sa de4kovci e ne dosta se smqh na tezi gluposti... momi4eta qvno ne znaete kade da tursite ta se popadate na de4kovci i nqma smisal da sporite i da obqsnqvate 4e ne go pravite za tova vsi4ko e prosto i qsno - vie ste na 16 mislite 4e vrustnicite vi sa o6te deca otivate pri batkovcite s kolite te se vuzpolzvat ot vas est "uj vi obi4at" i vie im vqrvate i taka jalko 4e ima takiva zabludeni , no ne we produljavaite si da si hodite pri "po - zrelite" xaax ne nqma takiwa
    еми ти ако попадаш се на такива не можеме да ти помогнеме... мойте саболезнования!

pf
    Guest
    e ne popadam ba6 na takiwa 6toto sum mom4e misulta mi be6e druga beautiful soul kakto ida e

добре... и така да е и да ни изпозлват и да им вярваме, тва не ни пречи да се чувстваме добре с тези момчета по големи от нас...
    пък и ако беше така и знаехме, че наистина всичко е театър на дали ще съм с такова момче, просто ми харесва и се чувствам наистина мн мн щастлива

Мега фен Аватара на koalka
    Цитирай Първоначално написано от MontellPorter
    Така ли не можете да разберете, че в 90% от случаите по-големите тръгват с вас поради една причина СЕКС !
    А и ето това беше наистина доста вярно.
    А и Alerta знаеш ли, че има и изключения.Ако се влюбиш например в момче на твоята възраст и няма да тръгнеш с него само, защото е по-малък?Знаеш ли, познавам и момчета на 14 и момчета на 17, от които момчета на 14 има, които са много по-зрели от тези на 17.За това има изключения.

еми при мен причината е една-и тя е че момчетата на мойта възраст са прекалено не дорасли за сериозна връзка,затова ходя с по-големи.естествено не някой на 30,ами на 18-19,нещо такова.ходила съм и с момчета на мойта възраст,но някакси нищо не се получава.естествено не казвам и че няма изключения-разбира се че има,но аз просто не съм срещала такива
    Feel my pain

Е то е много ясно, че Всяко правило си има своите изключения!

Цитирай Първоначално написано от BloodraiN_M
    за да се изфукат на приятелките си че ходят с по-голям от тях ест не при всички е така но повечето нарочно търсят по- големи
    не мисля,че е заради това
    вярно е, че мн момичета се ориентират към по-големи, но не малко са с набори, дори и с по-малки момчета
    мен лично по-големите ме привличат повече, не мога да кажа защо, а и наборите ми понякога(по-често )се държат изключително олигофренски
    като цяло нямам нищо против по-малките момчета, възрастта не е критерий
    "Има две житейски правила:1-не се тревожи за дреболии и 2-всички неща са дреболии! "
    Фридрих Ницше

Guest
    Цитирай Първоначално написано от leko_otkachena
    По простата причина че момчетата се развиват с две три години по късно от момичетата и да речем едно 14 годишно момиче ще хареса едно 17-18 годишно момче защото им се доближава мисленето пък и момчетата на 13-15 години са си пълни дебилчета има и изключения но са много малко.Тва е моето мнение по въпроса
    Това ми е ясно, но дори и изключенията се отхвърлят в 90% от случаите в полза на някое 17 годишно момче...
    А интересно ми е как един 18 годишен може да се хване с 14 годишна...
    Трябва наистина да се влюбя, че да направя такава излагация...
    Kakvo losho ima 17-18 godishno momche da trugne s 14 godishna?Koe po tochno mu e izlagaciqta?Na bratchedka mi gadjeto e na 22,a tq e na 15 i koe mu e izlagaciqta,che e po seriozen i q obicha li?
    Попаднала е братовчедка ти(ако наистина е вярно)[за което се съмнявам мноооогоо]

MontellPorter
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Цитирай Първоначално написано от MontellPorter
    А и ето това беше наистина доста вярно.
    А и Alerta знаеш ли, че има и изключения.Ако се влюбиш например в момче на твоята възраст и няма да тръгнеш с него само, защото е по-малък?Знаеш ли, познавам и момчета на 14 и момчета на 17, от които момчета на 14 има, които са много по-зрели от тези на 17.За това има изключения.
    Повечето момичета в тази тема според мен отричат нещо, което знаят, че е истина...
    А именно, ако срещнете 14 годишен, зрял, харесва ви като характер и т.н. и не толкова зрял 17 годишен, харесва ви като характер и т.н. ще изберете по-големия...както и да си кривите душата....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си