- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Олигофренията на едно тийн общество...
Честно казано 22 годишен, ходещ с 15 годишна си е чист педофил, но да не задълбаваме в това...
beautiful soul az ne sum kazal 4e ne mojete da se 4uvstvate dobre s tqh , no prosto moje da se 4uvstva6 dobre i s mom4e na tfoqta vuzrast ili tam s 1-2 godini po golqm a we nz se mi e 1prosto po4nah da pi6a 6toto mi pisna da 4eta kak nqkfi si na "razvitite jeni" priqtelite na tqhnata vuzrast sa nqkfi zadrusteni ala bala mi ne si4ki sa takiwa :PP i kak ne bili gotovi na seriozna vruska i tfa kak go razbirat da ne bi da imat nqkfi telepati4ni sposobnosti
kakto i da e legam da spa ..
![]()
ми аз мисля, че споменах че съм ходила с момчета на мойта възраст и не съм оставала мн доволна, можела съм и да бъда.. но уви не съм успявала незнам защо... ето за тва се насочих към малко по= големи момчета...Първоначално написано от bahti
може и така да мисля по простата причина че в момента съм с по голямо момче от мен...
едно момче винаги има как да те разочарова..
Spored men puk ne e za da se izfukat. Super shte e tupo....Първоначално написано от Анонимко
suglasna sum s towa mnenie po-gore,4e momichetata se razwiwat po burzo i im trqbwa nqkoi po porasnaltaka da go kajem...
Shtoto znam ako trugna s nqkoi moi "nabor" (na po4ti 15 sum.) i nqma da mi e mnogo dobre,zashtoto wse oshte nqma da e mnogo zrql za edna seriozna vruzka....! Taka si mislq.. Zawisi ot samiq chowek.
A na teb ti pojelawam mnogo uspeh vupreki neuspehite si dosega vqrwai 4e shte namerish podhodq6toto momiche,koeto shte znae shto za chowek si.
vqrno!!!Първоначално написано от MontellPorter
NON MOLLARE MAI!!! НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!
ми аз мисля, че споменах че съм ходила с момчета на мойта възраст и не съм оставала мн доволна, можела съм и да бъда.. но уви не съм успявала незнам защо... ето за тва се насочих към малко по= големи момчета...
може и така да мисля по простата причина че в момента съм с по голямо момче от мен...
едно момче винаги има как да те разочарова.. ima da no su6toto se otnasq i za momi4etata
законът не е на твоето мнениеПървоначално написано от MontellPorter
![]()
Извинявай, обаче нещата тук не опират само до лична изгода и прочие.Да си чувал за чувства?Не мога да избера 17-годишния, ако обичам 14-годишния!Трябва да си луда, зада го направиш-да пренебрегнеш чувствата си, само заради по-големия.Ако обичаш, никога няма да го направиш.Първоначално написано от MontellPorter
Първоначално написано от Seizure of Power
![]()
![]()
..тихо тихо че ся някой ше изплюе нещо от сорта " любовта няма граници" .... и ше почнат да намесват някви глупости че се обичали... и ше има 3 страници обяснявт как нямало граници и как някво 15 годично момиче "обичала" приятеля си на 23 и как той я "обичал" ...
![]()
![]()
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Именно, за мен това са пълни глупости... един 22 годишен "обича" една 15 годишна по доста различен начин от нея...Първоначално написано от IdiOtKa
не говорих за любов тукПървоначално написано от koalka
![]()
Имах в предвид привличане...
Не можете да обобщите този въпрос само с няколко изречения гласящи неща от рода на "Един мъж не може да обича едно момиче", "Всички момичета, които се залъгват с това са супер наивни или искат просто да се изфукат" и т.н. Замислете се, че в този свят все пак се случват и страшно много абсурдни неща, които може и да не сте в състояние да разберете. Докато не ви сполети и вас самите няма как да разберете точно какво е. И аз съм била скептична към страшно много неща, но винаги е ставало така, че в последствие сама съм се изправяла пред същия проблем и това ме е направило много отворена към всякакви неща и вярвам, че всичко може да се случи и си има съответните причини да е така. Няма как да се направи точно обобщение, защото винаги ще има изключения. Та според мен не бързайте веднага да си изкажете компетентното мнение, ами мислете повече по въпроса и сериозно се запитайте, какво пък бихте направили вие в подобна ситуация. Ако си освободите малко мисленето ще видите,че ще ви е по лесно![]()