.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 62 от общо 62
    MontellPorter
    Guest
    Честно казано 22 годишен, ходещ с 15 годишна си е чист педофил, но да не задълбаваме в това...

bahti
    Guest
    beautiful soul az ne sum kazal 4e ne mojete da se 4uvstvate dobre s tqh , no prosto moje da se 4uvstva6 dobre i s mom4e na tfoqta vuzrast ili tam s 1-2 godini po golqm a we nz se mi e 1 prosto po4nah da pi6a 6toto mi pisna da 4eta kak nqkfi si na "razvitite jeni" priqtelite na tqhnata vuzrast sa nqkfi zadrusteni ala bala mi ne si4ki sa takiwa :PP i kak ne bili gotovi na seriozna vruska i tfa kak go razbirat da ne bi da imat nqkfi telepati4ni sposobnosti kakto i da e legam da spa ..

Цитирай Първоначално написано от bahti
    beautiful soul az ne sum kazal 4e ne mojete da se 4uvstvate dobre s tqh , no prosto moje da se 4uvstva6 dobre i s mom4e na tfoqta vuzrast ili tam s 1-2 godini po golqm a we nz se mi e 1 prosto po4nah da pi6a 6toto mi pisna da 4eta kak nqkfi si na "razvitite jeni" priqtelite na tqhnata vuzrast sa nqkfi zadrusteni ala bala mi ne si4ki sa takiwa :PP i kak ne bili gotovi na seriozna vruska i tfa kak go razbirat da ne bi da imat nqkfi telepati4ni sposobnosti kakto i da e legam da spa ..
    ми аз мисля, че споменах че съм ходила с момчета на мойта възраст и не съм оставала мн доволна, можела съм и да бъда.. но уви не съм успявала незнам защо... ето за тва се насочих към малко по= големи момчета...
    може и така да мисля по простата причина че в момента съм с по голямо момче от мен...
    едно момче винаги има как да те разочарова..

Tesinka
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    По простата причина че момчетата се развиват с две три години по късно от момичетата и да речем едно 14 годишно момиче ще хареса едно 17-18 годишно момче защото им се доближава мисленето пък и момчетата на 13-15 години са си пълни дебилчета има и изключения но са много малко.Тва е моето мнение по въпроса
    Spored men puk ne e za da se izfukat. Super shte e tupo....
    suglasna sum s towa mnenie po-gore,4e momichetata se razwiwat po burzo i im trqbwa nqkoi po porasnal taka da go kajem...
    Shtoto znam ako trugna s nqkoi moi "nabor" (na po4ti 15 sum.) i nqma da mi e mnogo dobre,zashtoto wse oshte nqma da e mnogo zrql za edna seriozna vruzka....! Taka si mislq.. Zawisi ot samiq chowek.
    A na teb ti pojelawam mnogo uspeh vupreki neuspehite si dosega vqrwai 4e shte namerish podhodq6toto momiche,koeto shte znae shto za chowek si.

Цитирай Първоначално написано от MontellPorter
    Честно казано 22 годишен, ходещ с 15 годишна си е чист педофил, но да не задълбаваме в това...
    vqrno!!!
    NON MOLLARE MAI!!! НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!

bahti
    Guest
    ми аз мисля, че споменах че съм ходила с момчета на мойта възраст и не съм оставала мн доволна, можела съм и да бъда.. но уви не съм успявала незнам защо... ето за тва се насочих към малко по= големи момчета...
    може и така да мисля по простата причина че в момента съм с по голямо момче от мен...
    едно момче винаги има как да те разочарова.. ima da no su6toto se otnasq i za momi4etata

Супер фен
    Град
    Мбабане
    законът не е на твоето мнение

Мега фен Аватара на koalka
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Не мога да ви разбера момичетата на по 14 години...
    Така ли не можете да разберете, че в 90% от случаите по-големите тръгват с вас поради една причина СЕКС !
    Просто това им е в главата !
    Това ли са общите ви интереси, защото други аз не виждам ?!
    А и ето това беше наистина доста вярно.
    А и Alerta знаеш ли, че има и изключения.Ако се влюбиш например в момче на твоята възраст и няма да тръгнеш с него само, защото е по-малък?Знаеш ли, познавам и момчета на 14 и момчета на 17, от които момчета на 14 има, които са много по-зрели от тези на 17.За това има изключения.
    Повечето момичета в тази тема според мен отричат нещо, което знаят, че е истина...
    А именно, ако срещнете 14 годишен, зрял, харесва ви като характер и т.н. и не толкова зрял 17 годишен, харесва ви като характер и т.н. ще изберете по-големия...както и да си кривите душата....
    Извинявай, обаче нещата тук не опират само до лична изгода и прочие.Да си чувал за чувства?Не мога да избера 17-годишния, ако обичам 14-годишния!Трябва да си луда, зада го направиш-да пренебрегнеш чувствата си, само заради по-големия.Ако обичаш, никога няма да го направиш.

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    Цитирай Първоначално написано от Seizure of Power
    ..тихо тихо че ся някой ше изплюе нещо от сорта " любовта няма граници" .... и ше почнат да намесват някви глупости че се обичали... и ше има 3 страници обяснявт как нямало граници и как някво 15 годично момиче "обичала" приятеля си на 23 и как той я "обичал" ...

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Guest
    Цитирай Първоначално написано от IdiOtKa
    Цитирай Първоначално написано от Seizure of Power
    ..тихо тихо че ся някой ше изплюе нещо от сорта " любовта няма граници" .... и ше почнат да намесват някви глупости че се обичали... и ше има 3 страници обяснявт как нямало граници и как някво 15 годично момиче "обичала" приятеля си на 23 и как той я "обичал" ...
    Именно, за мен това са пълни глупости... един 22 годишен "обича" една 15 годишна по доста различен начин от нея...

MontellPorter
    Guest
    Не мога да ви разбера момичетата на по 14 години...
    Така ли не можете да разберете, че в 90% от случаите по-големите тръгват с вас поради една причина СЕКС !
    Просто това им е в главата !
    Това ли са общите ви интереси, защото други аз не виждам ?!
    А и ето това беше наистина доста вярно.
    А и Alerta знаеш ли, че има и изключения.Ако се влюбиш например в момче на твоята възраст и няма да тръгнеш с него само, защото е по-малък?Знаеш ли, познавам и момчета на 14 и момчета на 17, от които момчета на 14 има, които са много по-зрели от тези на 17.За това има изключения.
    Повечето момичета в тази тема според мен отричат нещо, което знаят, че е истина...
    А именно, ако срещнете 14 годишен, зрял, харесва ви като характер и т.н. и не толкова зрял 17 годишен, харесва ви като характер и т.н. ще изберете по-големия...както и да си кривите душата....
    Извинявай, обаче нещата тук не опират само до лична изгода и прочие.Да си чувал за чувства?Не мога да избера 17-годишния, ако обичам 14-годишния!Трябва да си луда, зада го направиш-да пренебрегнеш чувствата си, само заради по-големия.Ако обичаш, никога няма да го направиш.
    не говорих за любов тук
    Имах в предвид привличане...

Guest
    Не можете да обобщите този въпрос само с няколко изречения гласящи неща от рода на "Един мъж не може да обича едно момиче", "Всички момичета, които се залъгват с това са супер наивни или искат просто да се изфукат" и т.н. Замислете се, че в този свят все пак се случват и страшно много абсурдни неща, които може и да не сте в състояние да разберете. Докато не ви сполети и вас самите няма как да разберете точно какво е. И аз съм била скептична към страшно много неща, но винаги е ставало така, че в последствие сама съм се изправяла пред същия проблем и това ме е направило много отворена към всякакви неща и вярвам, че всичко може да се случи и си има съответните причини да е така. Няма как да се направи точно обобщение, защото винаги ще има изключения. Та според мен не бързайте веднага да си изкажете компетентното мнение, ами мислете повече по въпроса и сериозно се запитайте, какво пък бихте направили вие в подобна ситуация. Ако си освободите малко мисленето ще видите,че ще ви е по лесно

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си