.
Затворена тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

kade ste we mom4eta

napravo zapo4vam!zna4i v momenta si tursq priqtel poneje sum sama,ako nqkoe mom4e izqvi jelanie moje da mi pi6e,puk ako i az go xaresam moje i da stane ne6to))

Град
    РЮАР

Re: kade ste we mom4eta

Ма ти ако искаш може да пуснем една обява в " Нощен Труд" или "24 часа" и да ти намерим някой ?

Бе я не се излагай бе.. ти гадже по интернет ли си т1рсиш..? толко ли си пропаднала и загорела.. та не можеш да си намериш някой - не мисля..

Начи тес дет си търсят тука гадже напрао ме обиват да ти кажа мацкъ, не вярвам някой да те приеме на сериезно, вс тука ша имат темата за ебафка... кат си толкос загорела влез в некой сайт за запознантства, там по щи мине номера
    По - добре да се наакаш прав, защото седнал ще ти се размаца по гъзъ.

Град
    София
    ИХАААААААААА... АЗ ИСКАМ ДА СТАНЕМ ГАДЖЕТА... МОЛЯ ТЕ МОЛЯ ТЕ МОЛЯ ТЕ... НАчИ АЗ СЪМ НА 15... МОМчЕ.. СЪС СУПЕР ПРИчЕСКА.. НОСЯ СЕ СМЪКНАТО.. ИМАМ чЕРНИ ОчИ... И КАФЯВА КОСА... Е КВО ПОВЕчЕ ИСКАш ТИ КАЖА... И АЗ СИ ТЪРСЯ ГАДЖЕ..
    АИДЕ ДЕЕЕЕЕЕЕЕЕ НИКОЙ ЛИ НЕ чУ И МОЙТА ОБЯВА
    Вие на хероин ли сте бе?

Цитирай Първоначално написано от gPa3HuTeJl
    Ма ти ако искаш може да пуснем една обява в " Нощен Труд" или "24 часа" и да ти намерим някой ?

Бе я не се излагай бе.. ти гадже по интернет ли си т1рсиш..? толко ли си пропаднала и загорела.. та не можеш да си намериш някой - не мисля..
    Да и пуснем една и във вестник Др. Лов

> Пусни си един профил в сладур.ком , флирт4е.ком и всяк'ви такива сайтове за запознанства. Тва е..

Град
    РЮАР

Цитирай Първоначално написано от BAYO
    Цитирай Първоначално написано от gPa3HuTeJl

Да и пуснем една и във вестник Др. Лов

> Пусни си един профил в сладур.ком , флирт4е.ком и всяк'ви такива сайтове за запознанства. Тва е..

ХАЬаЬ хЬХаь ако в1ншния и вид " отказва да б1де показан" тоест "като я видиш и часовника ти се чупи ако имаш так1в" к'ва работа има в флиртче и др сайтове за запознанства? .. трябва да си намери някой който би я оценил не само визуално но и душевно..

Супер фен Аватара на jony
    Град
    София
    Попаднали тийнове....Мъка мъкаа...
    П.С. пусни си обява във флиртчето....
    Dio mi la dona, guai a chi la tocca!

Тук не е сайт за запознанства!
    А и темата не се взима на сериозно.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си