.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31

Hybrid View

izmuen
    Guest

normalno li e neshto podobno.otnosno lekarite

Predi 5 minuti sestra mi se vurna ot lekar(nqmam predstava kude)Razkaza mi che lekarqt(muj) q e nakaral da si svali sutiena Normalno li e taova neshto za pruv put go 4uvam Su4valo li vi se e podobno neshto?

Guest
    ne e na ginekolog sigren sum 100000000000 procenta!!!!ako e vumojno otgovorete po burzi4ko zashtoto sum v internet klub i nqmam vreme

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    Има си лекари, които ти преглеждат циците - мамолог се зове. Ако е била на такъв - нормално.

Saatana vittu perkele hate crew!

Фен
    Град
    Grenland
    Еми...нищо ненормално,обаче аз лично не бих го свалила... И кво да очакваш?!Тия лекари са тотално не в ред...Миналата година нарочно ме връщаха няколко пъти и с месеци ме лекуваха с глешни лекарства...нищо нормално няма при тях

Супер фен
    хм.. е по-добре че не ходя по лекари тогаа.. не ми се вижда нормално

Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Boot
    Има си лекари, които ти преглеждат циците - мамолог се зове. Ако е била на такъв - нормално.

Ne e bila na takuv.Tq prosto e bolna ot nastinka nishto drugo. Otiva si na nai normalen pregled za da i izpishat lekarstva
    Utre shte pogledna otgovorite zashtoto mi svurshi vremeto

Мега фен
    Град
    Utopia..
    Цитирай Първоначално написано от Ескада
    Еми...нищо ненормално,обаче аз лично не бих го свалила... И кво да очакваш?!Тия лекари са тотално не в ред...Миналата година нарочно ме връщаха няколко пъти и с месеци ме лекуваха с глешни лекарства...нищо нормално няма при тях
    ne te e sram materialistichna ofca takava
    tva li e blagodarnostta ti za tiq hora , koito spasqvat jivoti vseki den ?
    murla..

Повече от фен
    според мен си е съвсем нормално, смисъл или аз попадам все на извратеняци, които ме събличат или нз...Щото за да ти преслушат грудния кош не може през сутиена...

Фен
    Град
    Grenland
    Цитирай Първоначално написано от OtherDimension
    ne te e sram materialistichna ofca takava
    tva li e blagodarnostta ti za tiq hora , koito spasqvat jivoti vseki den ?
    murla..
    Чакай бе,пич,какво материалистично има в изказването ми?!Казвам,че ме влачиха абсолютно с ясно съзнание по кабинетите и ми изписваха грешни лекарства с месеци...Да,хубаво,нечии животи спасяват,явно просто аз не съм случила на лекари...Пак лекари ме оставиха със спукан апендикс на 6 и за една бройка да умра,пак те оставиха баба ми да умре от нещо,което е можело да се излекува ако се е било хванало рано...просто аз не съм случила,а всеки говори с оглед на собствения си жизнен опит.

Мега фен
    Град
    Utopia..
    Казвам,че ме влачиха абсолютно с ясно съзнание по кабинетите и ми изписваха грешни лекарства с месеци..

.. sa she kajesh che i medicite v Libia narochno sa zarazili decata ?

lekarite = teroristi
    Zdravnata Kasa = Al Kaida

Повече от фен
    ами зависи кво са и ппавили. Ако са изполвали кардиограф (нещо такова беше) много ясно. Разбери кво са я направили. Щото и майка ми е лекар и като трябвало да извади кърлеж на един от *уя му е нормално да му каже да си свали гащите

DaNcE!iT's sO hOt!I cAn'T sToP!tHe mUsIc fEeLs tHe rOoM!ViBrAtIoNs!sEnSatIonS!tHaT bEaT gOeS bOoM,boOm,BoOm!I'vE gOt tO kEeP iT tOgEtheR!wAtcH thE cRaZy pEoPlE dAncE... ;]

Guest
    На лекар всичко се показва.

Фен
    Град
    Grenland
    Цитирай Първоначално написано от OtherDimension
    Казвам,че ме влачиха абсолютно с ясно съзнание по кабинетите и ми изписваха грешни лекарства с месеци..

.. sa she kajesh che i medicite v Libia narochno sa zarazili decata ?

lekarite = teroristi
    Zdravnata Kasa = Al Kaida
    Никой не твърди това,и не слага медицинските лица под общ знаменател!Поне не и аз.Илии...да подчертая с по-тъмно това,че говоря за лекарите,на които съм попадала?Относно медиците в Либия...глупаво е да намесаш тях в темата...

напълно съм съгласен с Ескада има някой лекари които по-добре да не бяха ставали такива, на вуйчо ми му отрязаха палеца на крака заради една тъпа и елементарна операция по изрязване на нокът (като е забрал)
    доктура му вкарал 12 милиграма лидокаин в пръста (мене са ми правили веднъж с 1 милиграм втория път с 1.2 милиграма) и после му стегнал пръста с ластик и кръвообращението спряло и му умъртвило пръста и после му го резнаха
    по темата: ми нормално е, и мене ме карат да си дигам блузата на горе като ми преслушват дишането

Мега фен Аватара на koalka
    За какво я е накарал да си свали сутиена?Може би да и преслуша дишането.И моята лекарка ме е карала, но сега като е мъж трябва да се променят нещата, така ли?

Супер фен Аватара на i'm so excited!
    и мен лекарката ми ме е карала да си сваля сутиена, за да ме преслуша !
    о боже, тя е лесбийка !
    алелуя.

Мега фен Аватара на quench
    На лекар,адвокат и на Куенч всичко се казва и показва!!!!

Be proud in your arrogance

http://vbox7.com/play:eca29fe0

Супер фен
    Много ясно, че е нормално, на мен често ми се налага да свалям сутиена, за да ми прегледа гърдите...
    А и ако преслушват....пак е нормално.....

Не си мисли, че някой лекар, дето сигорно е виждал 7979998899 цици целенасочено и нарочно е накарал сестра ти да си маха сутиена, за да й ги гледа

Мега фен
    Град
    Utopia..
    Цитирай Първоначално написано от sineoka_kukla
    Много ясно, че е нормално, на мен често ми се налага да свалям сутиена, за да ми прегледа гърдите...
    А и ако преслушват....пак е нормално.....

Не си мисли, че някой лекар, дето сигорно е виждал 7979998899 цици целенасочено и нарочно е накарал сестра ти да си маха сутиена, за да й ги гледа

aliluq !

вече всичко е пари! не казвам че са лоши лекарите просто могат да ти препишат лекарство за 50 лв., което да е грешно за да се върнеш пак и те да ти предпишат лекарство за 150 лв
    когато на хубав човек му е кофти това е блус, а когато на кофти човек му е хубаво това е чалга!

Guest
    Ако е била на мамолог е нормално да прегледа гърдите,все пак мамолозите се занимават точно с гърдите.А гинеколозите са си за женска полова система главно.

Guest
    Ами виж има разлика за какво са я карали да си свали сутиена например при:Електрокардиограма,Да се преслуша дишането,сърцето тогава е нормално.Но виж ако я е карал да си свали сутиена и после и е опипвал гърдите може да е нормално и да нее,взависимост от това на какъв лекар е била и дали е имала оплаквания.Също ако лекаря и е опипвал гърдите той трябвало да и каже защо го прави и т,н!Ако човека които е пуснал темата чете,нека даде разяснения защото като докторче и аз се очудих на някой неща.

Ами виж има разлика за какво са я карали да си свали сутиена например при:Електрокардиограма,Да се преслуша дишането,сърцето тогава е нормално.Но виж ако я е карал да си свали сутиена и после и е опипвал гърдите може да е нормално и да нее,взависимост от това на какъв лекар е била и дали е имала оплаквания.Също ако лекаря и е опипвал гърдите той трябвало да и каже защо го прави и т,н!Ако човека които е пуснал темата чете,нека даде разяснения защото като докторче и аз се очудих на някой неща.
    Eто сега слагам мнението като сам логнат!

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    На една от класа лекарКАТА я караше да си го сваля, ама моят е мъж и не ме кара. Явно не е чак толкова ненормално да се съблечеш пред лекар, но от морална гледна точка, не би трябвало да я кара да го сваля.

Супер фен Аватара на ABSOLUTme
    Град
    вввдотайемапигдотком
    ЛЕКАРЯТ - бил то мъж или жена,СИ ОСТАВА ЛЕКАР...т.е. нито ще се впечатли от голи цици,нито от голо дупе.Както казаха вече,ако прегледът е включвал преслушване на гръдния кош, електрокардиограма, констатиране на изкривяване,оглеждане на кожата за обрив и т.н.,то е абсолютно нормално да си махне не само блузата,а и сутиена.
    Къде е проблемът?
    Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си