- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- izneverih mu s negov pr
da znam ,4e s1m se celuvala ,no kvo tolkova tva za iznevqra li se s4ita sled kato razbrah,4e toi hodel otdavna i s druga???????????Trqbva li da se 4uvstvam vinovna?Ne mislq!Ve4e nito iskam da si go vr16tam,nito da go vijdam !Taka,4e taq tema e priklu4ena!
da si milila predi da vurshish gluposti
All the love that history knows,is said to be in every rose.Yet all that could be found in two,is less than what I feel for you.
Ами най-вероятно щом е спрял да ти се обажда може да е загубил интерес към теб и ако му кажеш най-вероятно ще му се отдаде прекрасна възможност да скъсате.Помисли си до колко са сериозни нещата между вас и въобще дали има смисъл да му казваш, макар че аз бих си признала.![]()
Ми ти няма какво повече да губиш, той нито ти се е обаждал нито нищо, не ти ли става ясно, че той явно е нямал интерес към теб? Така че според мен се пробвай с приятеля му ако го харесваш, ако не - ти си прецени![]()
P1rvo izob6to ne e bil zagubil interes k1m men v tva s1m 100% sigurna 6toto imam sigurni izto4nici.I vtoro ve4e sk1sahme i qvno kogato s1m pisala ,4e ne iskam da go zagubq s1m bila ne s vsi4kiq si.Taka,4e...ima li nqkoi kvo o6te da dobavi osven,4e sama s1m si vinovna??????????????
емм нз примерно му обясни ситуацията,кажи му че е станала грешка,че си сбъркала,като си се целувала с онзи и по този начин си разбрала че искаш да си само с него,а не с друг,пък той ако реши ще ти прости![]()
Feel my pain
Ami promerno ako ne iskam da mu kazvam ,4e s1m se celuvala s drug i ve4e vs mejdu nas e sv1r6eno.No ne za6toto az s1m bila s dr mom4e ,a za6toto toi si imal druga!!!!!!!!!!!!Taka,4e ve4e ne iskam da si go vr16tam....
Ми зако пусна темата,да ме дразниш...Първоначално написано от mimenceto_D
Ami pusnah temata predi da razbera,4e toi si e imal druga.I ako tolkova se drazni6 da ne s1m te karala da 4ete6 i da pi6e6 po taq tema......
И аз това се чудяПървоначално написано от ThePainIsReaL
![]()
Тцтцтц с две думи-нямам думи,с една хич...ама как така бе мила ти си си виновна,защо винаги момчето трябва да е винояно като ти си оплескала всичко и най-смешното от всичко,още бил те харесвал имала си сигурни източници-хахах детска работа наистина![]()
![]()
Every song ends,but that's no reason not to enjoy the music