.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 38 от общо 38
    Като толкова много държиш на него защо не отиде да му обясниш как седят нещата и да го помолиш за втори шанс?

П.С.На колко си години?

mimi_{P}
    Guest

Re: izneverih mu s negov pr

da znam ,4e s1m se celuvala ,no kvo tolkova tva za iznevqra li se s4ita sled kato razbrah,4e toi hodel otdavna i s druga???????????Trqbva li da se 4uvstvam vinovna?Ne mislq!Ve4e nito iskam da si go vr16tam,nito da go vijdam !Taka,4e taq tema e priklu4ena!

Голям фен
    Град
    София
    da si milila predi da vurshish gluposti
    All the love that history knows,is said to be in every rose.Yet all that could be found in two,is less than what I feel for you.

Мега фен Аватара на koalka
    Ами най-вероятно щом е спрял да ти се обажда може да е загубил интерес към теб и ако му кажеш най-вероятно ще му се отдаде прекрасна възможност да скъсате.Помисли си до колко са сериозни нещата между вас и въобще дали има смисъл да му казваш, макар че аз бих си признала.

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Ми ти няма какво повече да губиш, той нито ти се е обаждал нито нищо, не ти ли става ясно, че той явно е нямал интерес към теб? Така че според мен се пробвай с приятеля му ако го харесваш, ако не - ти си прецени

mim4eto_D
    Guest

Re: izneverih mu s negov pr

P1rvo izob6to ne e bil zagubil interes k1m men v tva s1m 100% sigurna 6toto imam sigurni izto4nici.I vtoro ve4e sk1sahme i qvno kogato s1m pisala ,4e ne iskam da go zagubq s1m bila ne s vsi4kiq si.Taka,4e...ima li nqkoi kvo o6te da dobavi osven,4e sama s1m si vinovna??????????????

емм нз примерно му обясни ситуацията,кажи му че е станала грешка,че си сбъркала,като си се целувала с онзи и по този начин си разбрала че искаш да си само с него,а не с друг,пък той ако реши ще ти прости
    Feel my pain

Ami promerno ako ne iskam da mu kazvam ,4e s1m se celuvala s drug i ve4e vs mejdu nas e sv1r6eno.No ne za6toto az s1m bila s dr mom4e ,a za6toto toi si imal druga!!!!!!!!!!!!Taka,4e ve4e ne iskam da si go vr16tam....

Guest
    Цитирай Първоначално написано от mimenceto_D
    Ami promerno ako ne iskam da mu kazvam ,4e s1m se celuvala s drug i ve4e vs mejdu nas e sv1r6eno.No ne za6toto az s1m bila s dr mom4e ,a za6toto toi si imal druga!!!!!!!!!!!!Taka,4e ve4e ne iskam da si go vr16tam....
    Ми зако пусна темата,да ме дразниш...

Ami pusnah temata predi da razbera,4e toi si e imal druga.I ako tolkova se drazni6 da ne s1m te karala da 4ete6 i da pi6e6 po taq tema......

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Ти никога не си го имала, за да го губиш,бе мацка. Мисли разумно. Даже не сте си звъняли, мислиш ли, че му пука ?

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Цитирай Първоначално написано от ThePainIsReaL
    Ти никога не си го имала, за да го губиш,бе мацка. Мисли разумно. Даже не сте си звъняли, мислиш ли, че му пука ?
    И аз това се чудя

Град
    V stranata na mechtite
    Тцтцтц с две думи-нямам думи,с една хич...ама как така бе мила ти си си виновна,защо винаги момчето трябва да е винояно като ти си оплескала всичко и най-смешното от всичко,още бил те харесвал имала си сигурни източници-хахах детска работа наистина
    Every song ends,but that's no reason not to enjoy the music

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си