Цитирай Първоначално написано от a~n~i~t~y
Цитирай Първоначално написано от divo_kotence
Цитирай Първоначално написано от BAYO
Цитирай Първоначално написано от v!k!tYyY
Цитирай Първоначално написано от iNl0Ve_wItX_liFe
Цитирай Първоначално написано от умирам
опитах изнам 4е м уе гадно но се ианти ;( днеска се жидяхме аз го изненадах макари нейелателно целуна ме и каза за последно ;( азна м4е иска дасме заедно н осе инати
Превод: Опитах и знам, че ми е гадно, но се инати ;( Днеска се видяхме и аз го изненадах макар и нежелателно целуна ме и каза за последно ;( А знам че иска да сме заедно, но се инати ;(
Между другото.... и така нищо не схванах
МЕЖДУ ДРУГОТО И АЗ...
МИР ВАМ
Мерси за превода, но пак нищо не разбрах. Опитала се е и знае че и е гадно ... Какво изречение. Та естествено, че ще знае, че и е гадно.Ма кво се е опитала е въпроса . Днеска се видяхме и аз го изненадах, макар и нежелателно Невероятно! Как можеш да изненадаш някой нежелателно. Целуна ме и ми каза за последно Да, целунал те е, но кво е казал? Знам, че иска да сме заедно, но се инати От къде пък знаеш, че иска да сте заедно? Ми ако не иска? Ма може и да иска.А се инати, защото може би иска малко да си се поразиграе с тебе, да те накара леко да .
Пак много въпроси и малко отговори
аз май само сванах за целувката..че я е целунал и е казал,че я целува за последно..ама нещо не съм мн сигурна..то така е написано...

Опитах и знам че МУ е гадно, но се инати... кое не сфанахте ве??? Неска се видяхме и аз го изненадах , макар и нежелателно ме целуна но каза че е за последно Не го е изненадала нежелателно той я е целунал с нежелание и е казал,че тфа е последната им целувка Знам,че иска да сме заедно но се инати еми когато си с някого известно време особено ако е било по -продължително можеш да различиш от действията и думите му дали иска все още да е с теб или не .... Ииии баси хората ни можах да разбера ни мойах да разбера.... еми кат сте с малко интелектуален багаж не са ви виновни другите
ем ако не забеля тва трябваше да бъде превеждано доста пъти докато се стигне до крайния резултат така че ние ли сме тъпи или тя не може да напише 1 свястно изречение...