- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- харесвате ли някой известен?
Аз съм писала тука ама айде пак да го спомена... Бичкам си мечетата Крис и Крис Браун....Е той само единия е изжестен ма другиоя не пада по-ниско...
![]()
Вие на хероин ли сте бе?
Ми май станахме много,но и аз съм заJustin Timberlake и Wentworth Miller
![]()
Допадат ми някои актьори. Харесвам Брад Пит, Джордж Клуни, Иван Сергей, но не съм чак толкова захласната по тях, че да се разтапям.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Първоначално написано от NaNa_SladuRana
за скоуфилд малко ще се посдърпаме
![]()
![]()
Първоначално написано от Xixi1.9
Подкрепям !
И аз се/те обожавам
Аз ще ги гарам по периода в който съм харесвала даден човек:
от 10 годишна-12г- Даниел Радклиф- какво да се прави бях луда "Хари Потър" фенка
от 12- 13-офф в тоя период са доста- Мат Деймън, Джъд Лоу,Брад Пит(не знам защо-сега ми е противен),Шеин Уест и Джаред Падалески(тея още си ги харесвм,ама не както преди)
от 13 до 15- Най- вече Дейвид Бореаназ в момента много ми харесва
I'm wishing on a star,
to follow where you are.
I'm wishing on a dream,
to follow what it means....
huan alfonso batista i justin timberlake \/
LOve Chad Mickael Murray & Konstantin ot Planeta,ne slu6am 4alga no na toq 4arovnik ne moga da ustoq!!
Никой. Това е загубена кауза и е голяма тъпня да харесваш някой който няма да ти обърни внимание. На мене момичета са ми казвали че съм приличал на Wentworth Earl Miller (Michael от Prison Break) а те са му били много големи фенки . ТОчно заради това хич не им обръщах внимание после.
Love is a...hard feeling
nexx4y.aha.bg
Нямам чак толкова голяма фаворитка ,че да съм готов да й скоча,даже и да е на живо. Предпочитам реалните момичета,реалните ми приятелки и хората с които имам радостта да общувам всеки ден![]()