- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Okosmqvane
Zdr na vsi4ki sladur4eta:PpP Mi na4i az sam na 14 i polovina i mn se pritesnqvam za6toto zabelqzvam kak prostranstvoto nad gornata mi ustna zapo4va da se okosmqva demek da mi raste mustak![]()
![]()
Vijdala sam i drugi momi4eta taka no mn se pritesnqvam...sig skoro 6te sapo4nat da mi se podigravat mom4etata
Kakvo da pravq????
Moderated by miloto
т.1 от Правилника![]()
mi mahni gi.....pf
Добре, де имаш косми...нормално...точно сега ти бушуват хормоните няма страшно... Засега недей да ги махаш, защото само ще станат повече и по черни и.т.н Пък ако проблема стане мнооого голям иди на епилация лазерна.![]()
Dio mi la dona, guai a chi la tocca!
Има и друг вариант, изруси ги с Блондор, така хем няма да ги махаш и да рискуваш да стават повече, хем няма да се виждатПървоначално написано от jony
![]()
I wish for this night time to last for a life-time
The darkness around me
Shores of a solar sea
Oh how I wish to go down with the sun
Sleeping, Weeping, With you...
иди на кола маска за т'ва.. или си вземи има едни Стреп ленти за лице... то е като кола маската само, че в домашни условия... резултатите са гарантирани... но все пак ти препоръчвам кола маска... не боли толкова мн ако от това се притесняваш...
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
oh 1 temata не е за тук и второ има кола маска спец за това. лазерна епилация и епилатори за 4увствителни места с ел. така 4е се успокой и ги махай 1 път на месец..поне така мисля...
Еми какво да ти кажа след като 1 път почнеш да ги махаш няма краи.. ще трябва през 2 седмици иначе щее много Грозно!
ми 4е махни ги,а в какъв смисал каза мом4етата ще ми се смеят ди да не си сваляш гащите пред тях на 14г?
Ми има лентички за премахване на косъмчетата под устната.![]()