.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    Guest

Защо винаги се случва така!! Това няма ли край!!?!? ;(

Защо ВИНАГИ, ама ВИНАГИ си падам по някви рапърчета, дет ги знам, че ще ме наранят! ЗНАМ, ЧЕ ЩЕ СТАНЕ ТАКА и пак се въвличам в някакви безкрайно объркани интриги, в които се оплитам и накрая незнам на кой свят съм! Няма ли НАИ_НАКРАЯ това да свърши! Защо дори когато ЗНАМ, че немога да имам някой (ест.защото не съм като изваяните модели! Не съм "мацка") и съм 100% сигурна, че ще ме нарани до болка, аз (точно и за това) се влюбвам в него до болка! ЗАЩОООО!

амии.... наистина немога да ти помогна.... ако разкажеш повече...

Е баси мелето... за първи път не знам какво да кажа. Ти пък защо си падаш по рапъри? Кво те кефи в тия боклуци (повечето от тях са такива). Защо се влюбваш до болка, не можеш ли да стоиш малко по-дистанцирана за известно време... м?

Ami kolkoto i da pita6 za6to.. nqma da nameri6 otgovor 6toto tva sa 4uvstva .. nemoje6 da gi kontrolira6 kvoto e tva e
    YoU Don`T HavE To LovE Me..YoU Don`T EvEn HavE To LikE Me...BuT YoU WiLL ResPecT Me .. YoU KnoW wHy..? CuZ I`m A BoSsy..!

защо? защо?...ами защото живота е такъв....и ние се придържаме към неговите условия не той към нашите

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    MI smeni si kompaniqta

Стой по настрана от такива хора. Не се занимавай с тях и тва е.
    Live 2 Ride... And... Ride 2 Die!!!

Град
    София
    МИ НЕ СЕ ВЛюБВАЙ В "РАПЪРИ" ;Р ИЛИ ПО ТОчНО В "ПРО РАПЪРИ" щОТ В ЕДИН ГОЛЯМ ПРОЦЕНТ ТЕ СА ПРОСТО ЕДНИ НАДУТИ чАЛГАРИ.. НАМЕРИ СИ НЯКОЕ ПРИЛИчНО МОМчЕ И ДЕЙСТВАЙ.. А И НЕ НУЖНО ДА СИ НЯКОЙ МОДЕЛ ДА ТЕ ХАРЕСВАТ МОМчЕТАТА... АЗ НЕ СЪМ , А НЕ СЕ ОПЛАКВАМ.. АИДЕ И УМНАТА
    МИР ВАМ
    Вие на хероин ли сте бе?

Цитирай Първоначално написано от ХодещСъвет
    Има краи.... АМА НЕ ТРЯБВА ДА ТЕ Е СТРАХ ОТ ВИСОКО И ПОКРАИ ВАС ДА ИМА ВИСОКИ СКАЛИ
    Цитирай Първоначално написано от ХодещСъвет
    Аз давам съвети !!! Вие просто изразявате мнения SmileSmileSmile .....

Тва нещо го смени ще се излагаш кат кифладжия новобранец

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си