- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо винаги се случва така!! Това няма ли край!!?!? ;(
Защо ВИНАГИ, ама ВИНАГИ си падам по някви рапърчета, дет ги знам, че ще ме наранят! ЗНАМ, ЧЕ ЩЕ СТАНЕ ТАКА и пак се въвличам в някакви безкрайно объркани интриги, в които се оплитам и накрая незнам на кой свят съм! Няма ли НАИ_НАКРАЯ това да свърши! Защо дори когато ЗНАМ, че немога да имам някой (ест.защото не съм като изваяните модели! Не съм "мацка") и съм 100% сигурна, че ще ме нарани до болка, аз (точно и за това) се влюбвам в него до болка! ЗАЩОООО!![]()
амии.... наистина немога да ти помогна.... ако разкажеш повече...![]()
Е баси мелето... за първи път не знам какво да кажа. Ти пък защо си падаш по рапъри? Кво те кефи в тия боклуци (повечето от тях са такива). Защо се влюбваш до болка, не можеш ли да стоиш малко по-дистанцирана за известно време... м?
Ami kolkoto i da pita6 za6to.. nqma da nameri6 otgovor 6toto tva sa 4uvstva .. nemoje6 da gi kontrolira6kvoto e tva e
YoU Don`T HavE To LovE Me..YoU Don`T EvEn HavE To LikE Me...BuT YoU WiLL ResPecT Me .. YoU KnoW wHy..? CuZ I`m A BoSsy..!
защо? защо?...ами защото живота е такъв....и ние се придържаме към неговите условия не той към нашите![]()
Стой по настрана от такива хора. Не се занимавай с тях и тва е.
Live 2 Ride... And... Ride 2 Die!!!
МИ НЕ СЕ ВЛюБВАЙ В "РАПЪРИ" ;Р ИЛИ ПО ТОчНО В "ПРО РАПЪРИ"щОТ В ЕДИН ГОЛЯМ ПРОЦЕНТ ТЕ СА ПРОСТО ЕДНИ НАДУТИ чАЛГАРИ..
НАМЕРИ СИ НЯКОЕ ПРИЛИчНО МОМчЕ И ДЕЙСТВАЙ.. А И НЕ НУЖНО ДА СИ НЯКОЙ МОДЕЛ ДА ТЕ ХАРЕСВАТ МОМчЕТАТА...
АЗ НЕ СЪМ , А НЕ СЕ ОПЛАКВАМ..
АИДЕ И УМНАТА
МИР ВАМ
Вие на хероин ли сте бе?
Първоначално написано от ХодещСъвет
Първоначално написано от ХодещСъвет
Тва нещо го смени ще се излагаш кат кифладжия новобранец![]()
![]()