.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    Guest

начин за запознанство?

Харесвам едно момче от мойто даскало и всеки път,когато го видя,срещам негои поглед,но така или иначе не мога да се престраша да го заговоря и да се запозная .Кажете някакъв начин за запознанство,без да изглеждам смешно от страни.Много ми е забавно,като видя жалките опити на съученички,който уж "случайно" се блъскат в обекта на вниманието .Нз ама на мен тва поне ми изглежда тъпо.Помогнете ми плс.

_f
    Guest
    Ем..Не е никак трудно Аз бях харесала едно момче от даскало,видях го 1 ден да седи на една пейка в даскало,хванах една приятелка и отидохме ,казах му "Може ли да се запознаем" и толкова.А изпълненията не съученичките ти са много жалки и детски бих казала аз..

Ми просто го заговаряш!
    Здрасти, какс и \/

Guest
    нз,обаче ако тва е единствения начин д асе запозная с него определено ще ми е доста трудно

Ми има много начини де. Ако пушиш и ако той пуши отиаш и му търсиш цигара. Питаш го как се казва и воаля. Друг начин е, ако играе футбол, отиваш да го гледаш и му казваш , че и ти можеш да играеш като него. Ако седи на няк'ва пейка отивате с твоя приятелка и го питаш нещо. Се ще измислиш не се притеснявай.

Град
    София
    ОХ КОЛКО ПОДОБНИ ТЕМИ ИМА... АМА НАЛИ СМЕ ТУК ДА СЕ ПРАИМ НА ЗАЙчЕТА КУПИДОНчЕТА...
    ПО ТЕМАТА: МИ ИМА МНОГО НАчИНИ... И С КЛИшЕТА СТАВА ЗА ЗАПОЗНАНСТВО.. ПИТАЙ КОЛКО Е чАСА... И ТВА чЕ Е ОТ ТВОИТО ДАС КВО ПРОМЕНЯ НЕщАТА... БЪДИ ПО-СМЕЛА А ПРИЯТЕЛКИТЕ ТИ... МИ ТАКА СА ДЕТСКИТЕ РАБОТИ... И ПРЕДИ МОИТЕ МИ ПРАИХА ТАКА "МРЪСНО"
    МИР ВАМ
    Вие на хероин ли сте бе?

Guest
    Отиваш при него междучасието... и : "Здравей.. не се познаваме, но искам да се запознаем..." или нещо по-изглеждащо Оо "Здравей, не те познавам, но сега ще поправим тази грешка Аз съм ХХХХХ". Или с други думи... отиваш и се запознавате - момчето ще се кефи, дори и да си крокодил, защото това значи, че го забелязва поне някой. И освен това ще му направиш много силно впечатление и ще го накараш да действа със своята първа крачка... и все пак ако единствено се запознаете и не излезете... ще мине Х време и ще си забравите и имената, ако не излезете - така че след като се запознаете го попитай да излезете на кафе. От там нататък остави на него нещата

"Здравей, как си" . И не се тревожи, 4е 666те ти е трудно. Просто вярвай в себе си.
    Аааа, понякога много помага да слу666а666 някоя песен, която те надъхве . Сме666но е, но на мен определено ми помага.
    Live 2 Ride... And... Ride 2 Die!!!

Град
    Филибето
    Абе и аз съм на 19, ама все още понякога ме е срам да се запознавам... Докато преди година и аз така си харесах едно момиче и просто влезнах по средата на часа им, а госпожата ме попита:
    -Какво искаш?
    -Ами харесах си едно мн красиво момиче и исма да се запознаем. - отвърнах аз. После отидох до нея, подадох й рък и се запознахме... После чак ми стана смешно защо ме е срам... Мина много добре, важното е да го направиш един-два пъти и после вече нямад а имаш проблеми. С всяко нещо, от което те е страх или просто не си сигурна в себе си е така! Успех!

П.п. видях нещо за клишета... Нищо против мнението, но според мен ще е по-ефектно, ако стане непринудено и спонтанно, така си е по-сладко...
    "Когато човек обича, коагато се радва, тогава и животът му придобива божествен смисъл."

Град
    In The Heart of Darkness
    Ами аз например си имам същия проблем. Никога не бих заговорила момче което харесвам
    1. от инат, 2. много съм срамежлива- ама мноооого- разбира те ли, не мога да го погледна камо ли нещо повече, 3. имам си некви остарели принципи и все си мисля че ако момчето също ме харесва малко поне трябва тной да ме заговори и той да направи първата крачка.
    Cold was my soul
    Untold was the pain
    I faced when you left me...

аз пък едно време като не ми стискаше да отида и да се запозная с някой... или се блъсках 'уж' случайно отгоре му... или го настъпвах... и после 'почвах да се извинявам и 'а! ти не си ли от... еди-кой-си-клас' пр ми е... и то те нз-еха как да отреагират... или почваха да се смеят такова... пра'йш се на шут и все едно, че не ти и пука и толкоз'... ако тря'яше за всяко запознанство да се кахъря...
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си