.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

имам ли някакъв шанс?

чатам си с една кака в skype от 2-3 седмици и се разбирам добре,обаче е на 25 а аз на 18 не сме излизали още,аз като я поканих да излезем тя ми вика че имало време но си има там некви проблеми и я разбирам.....та как ви се струва разликата в годините имам ли шанс нещо.... или да я забравя

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Кво ти пука на колко години е.

Град
    София
    МИ щОМ МОМчЕТО МОЖЕ ДА Е ПО-ГОЛЯМО НАчИ И МОМИчЕТО МОЖЕ СТЯГАЙ СЕ, ГОЛЯМ МЪЖ СИ... АЙДЕ ДЕРЗАЙ
    МИР ВАМ
    Вие на хероин ли сте бе?

мисля че разликата в годините трябва да ти е най-малкия проблем....всъщност няма значение на колко сте важното е да ви е готино заедно
    ЩаСтИеТо ПрИ МеН ДоЛеТя С БоТиЛка ВоДкА И ТрЕВа.ЖиВоТа МоИ Ще ПрОмЕнЯ! По КлУбОвЕтЕ ВеЧнО Ще ВиСя Ще БъДа ДоЛнА КуЧкА БеЗ ДуШа!!! Да РаЗбИвАм МъЖкИтЕ СъРцА Ми Е СтРаСтА, ЗаЩоТо МрАзЯ ЛюБоВтА!!!:P

Град
    РЮАР

Re: имам ли някакъв шанс?

Тази грешка я правят много хора от младото поколение (включително и аз с1м я правил ) понеже... сега когато всеки втори може да си позволи да има компют1р и интернет вк1щи , се повече се прави грешката фатална за тяхната вр1зка..
    Моя с1вет е просто да не се опознаваш толкова рано с приятелят си... има много много време.. пред което да се опознаете..
    Това за писане в скайп с1м го казал и в друга тема.. прочети.. и после си вади изводи...

Може и да имаш шанс не се знае... нали знаеш когато има любов годините нямат значение.. аз с1м на 16.. "милото ми" на 20.. проблем няма никак1в... не се притеснявай... опитвай.. подканяй я секи ден че искаш да се видите и накрая раотата ше стане.. не се притеснявай..

ок,така ще направя [-o<

Guest
    а какво мислите за варианта 15 (м) и 18 (ф)

Хм...мен ако пита666 не бих излязла с някой по-малък от мен. Но все пак хора всякакви
    Live 2 Ride... And... Ride 2 Die!!!

Град
    Пловдив
    готините нямат никакво значение

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    а какво мислите за варианта 15 (м) и 18 (ф)

Малко възможно, но защо не?!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си