Всичко започна преди по-малко от година..Аз се местех в друго училище и просто исках да имам повече познати..Писах си в чата с някои от даскалото,когато го срещнах..Всичко беше много хубаво,всеки ден си пишехме,бяхме много добри приятели..След което се запознахме лично в училище.Харесахме се,излязохме на кафе и тръгнахме..Но знаехме доста неща за себе си от чата и просто нямаше какво да си кажем докъто ходихме..Когато излизахме той си говореше с негов приятел, а аз стоях от страни,гледах и ги слушах..Просто не знаех какво да кажа.Харесвах го толкова много преди да тръгнем..докъто ходехме..и след като се разделихме.Той ме заряза,била съм много неразговорлива. Той не ми даде шанс да ме опознае..вече 8 месеца страдам за него..а чувствата ми продължават да са все така силни.През тези 8 месеца разбрах че обича друго момиче..Момиче,което живее в друга държава и може би никога няма да се видят..Той наистина я обича,а само са си чатили,говорили..През цялото това време аз се опитах да направя нещо за да си го върна..но получавах само лошо държание,държание като с боклук,лъжи.Но независимо от това не можах да забравя..След всяка лъжа изречена по мой адрес от него си казвах : "Това беше краят,повече не искам да го виждам",но когато го засека в даскало всичко в мен се обръща..и не мога без него..Ходих с друго момче,много свестен тип,наистина държеше на мен,даваше ми всичко което искам,но аз го зарязах защото не мога да съм с него и да мисля за бившия..И наскоро ми писа бившия..каза ми че иска да прекарваме повече време заедно,като една компания...сега си пишем почти всеки ден,но той не иска да е с мен отново..иска само да сме в 1 компания..а аз не мога..Искам да бъде щастлив..Не спирам да мисля за него..Дори вече си мисля че го обичам,възможно ли е?

Хах..написах това главно за да го споделя с някой..защото ми омръзна да държа всичко в себе си..