Tova e moeto polojenie-vie mojete li da vlezete v nego?
Mmmm,ne iskah da se Polu4ava taka,zna4i vinagi ....na men!
Spriqtelih se s edno mom4e,koeto razbiram ,4e me haresva,no az vse si go imam samo za priqtel,poneje .,...abe NE MOGA da pogledna na nego po drug na4in,a i...ne,nqma da stane,prosto naistina v nikak1v na4in!
A ne iskam da go zasegna,oba4e tipi4noto opravdanie ot roda na:"Ne 4e ne te haresvam,no ne s1m gotova za vr1zka,iskam da sme samo priqteli..." sqka6 nqma da sv1r6i rabota v dadeniq slu4ai,toi 6te se doseti...a t1i kato sme prekaleno blizki,ne iskam da go naranq,ve4e dosta p1ti s1m mu kazvala,4e go obi4am,no az s1m nqmamla predvid onazi obi4...toi mai ne me e razbral po toq na4in,gu6kali sme se,pregr16tali,samo kato doide reda za celuvkata s ezik i az sqka6 se otdr1pnah,posle toi me popita za6to,no....az ne mu otgovorih,skoro o4akvam da mi predloji,no az,,,,kakvo da napravq?! Ne iskam da mi se razs1rdi,iskam oba4e samo da si ostanem nai-dobri priqteli-poznavame se ot s1vsem skoro,no sme bili zaedno dosta d1lgo i imahme vreme da se opoznaem,toi e na moqta v1zrast i e mnogo simpati4en,no ne go iskam za gadje. Tova si e. Kakvo da napravq?!