- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- mislq 4e me izpolzva..kakfo da napravq? plss pomognete...
na4i...gadjeta sme ot 3 sedmici,zapoznaxme se v neta...az sum na 14, a toi e na 16...bqxme govorili 4e az neiskam da pravq sex,svirki i t.n,ebz da yto4nqvam za6to,i toi be6e suglasen da e s men vupreki tova..obiknovenno mom4etata mislqt samo za sexa,no toi be6e razli4en(pone togava mi se struva6e takuv)...vidqxme se,be6e mil,kavaler,mn gotin i si4ko si mu be6e na mqsto vidqxme se 2ri put na 8i mart-podari mi roza,koeto be6e adski milo ot negova strana..i na dr den tragnaxme,v4era navar6ixme 3 sedmici nai gotinite sedmici v jivota mi mn si se radvame edin na dr...oba4e predi sedmica i ne6to otidoxme u tqx i po4naxme da se natiskameaz mu bix 4ekiq i se obarvaxme i t.n..sled nqkolko dena otidoxme pak u tqx i pak sa6toto praixme na dr den toi doide v nas i pak sa6toto...i sega se vidqxe 2 puti sled posledniqt pt kogato be6e v nas..i na nego mu be6e adski tupo nzz sika6e samo da sme u tqx i da se natiskame..e v4era iska6e pak da xodim u tqx na mene i be6e pisnalo i izmislix 4e cikulat 6te mi idva i ne moga..dneska tvurdi 4e sum bila obe6tala za dneska a az obe6tax ili za dnes ili utre a toi i se sarde6e cql den...s edna duma po4vam da si mislq 4e ne e tolkova svesten kolkoto si mislex 4e e v na4aloto..vqrno ne iska sex znae 4e nqma da mu go dam no po4va da prekalqva s tfa obarvane natiskane 4ekii lizane i glupostii ne na tfa se krepi edna vruzka spored men...s edna duma me izpolzva...nz kfo da pravq no ako prodalji taka smqtam da go skasam,6toto na men primerno mi e dostata4no samo da go vidq,ne mislq 4e e nujno da se stiga do takiva raboti..no ot dr strana neiskam da go kusam 6toto mn si go xaresvam i neiskam da go izgubq..a ako pravq sao tfa deto toi iska 6te mi e kofti ot fakta 4e me izpolzva..a puk ako ne mu davam tfa det iska pak toi 6te me skasa..prosto se 4uda nqmam izxod ot nikade..pls za suvet4eta!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
JeNaTa TrQbVa Da Se ObLi4a TaKa 4e MyJeTe Da IsKaT dA sE sYbLeKyT...