.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от Rookie
    Черна, права, дълга коса; с лек тен, среден размер гърди и стегнато дупе; черни/сини очи.

Що среден само не разбрах... ?
    щото големите привличат внимание
    Walk with me now, fly with me later...

Супер фен
    Е момиче съм,но ще си дам мнението(лични наблюдения ..):смятам ,че с руса коса,сини очи(в краен случай зеленикави),такава стройничка и със сладко лице най-много се иска..пък и тряа да е готина по характер :P
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Guest
    Nqkude max do 172 sm. Okolo 50 kilca.Sys golemi za razmerite si gurdi. S mnogo bqla koja kato kiselo mlqko ))). Tuk ima 2 varianta ili s cherna kudrava kosa ili s rusa prava... i sini ochi... A da... i da e malko tupi4ka

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Lorraine
    Е момиче съм,но ще си дам мнението(лични наблюдения ..):смятам ,че с руса коса,сини очи(в краен случай зеленикави),такава стройничка и със сладко лице най-много се иска..пък и тряа да е готина по характер :P
    Ti kva si che da kazvash kva se iska maaa...... Tva e tema samo za muje, kvo se opitvash da se predlagash... vsqkakvi se tursqt. Osobenno takiva deto se chukat mnogo...

Мега фен
    Значи...кльощава с огромни, несъразмерни с тялото И цици и глупава. Толкова ли лошо мнение имаш за себе си?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си