.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Какво да му кажа ако...

Здравейте!Искам да се обърна към вас за съвет!Чудя се дале да кажа"да"на момчето,което ме харесва и,което мисля че и аз харесвам или отново да го избегна по някакъв начин?Историята "ни" е дълга-първо като гръм от ясно небе,той ми каза,че ме харесва,но тогава аз не го харесвах-по простата причина,че никога не сме се разбирали...но малко по-късно усетих някакви чувства към него и такмо,когато аз се усетих ми казаха,чи вече не ме харесва...Тогава уж спрях да го харесвам,но след няколко седмице оново усетих чувста към него(може би,защото сме в един клас и го виждам всеки божи ден,нз).Бях страшно объркана и казах само на най-близките си приятелки,но незнайно как разбраха и някои други хора... След това преди два-три дни,с него започнахме да се закачаме-по цял ден се занимавахме един с друг и ту го усещах мнооооого близък,ту имах чувството,че не мога да го понясам...Но вчера,когато бяхме навън (момичетата и момчетата),по едно време извика най-добрата си приятелка-която всъщност е и моя приятелка и й казал,че ме харесва и тя,тъй като бе ше сред хората,които знаеха какво изпитвам му казала в прав текст,че и на мен също ми е симпатичен и сега,след като мине забраната да сяда на компа,се притеснявам,че ще направи грешка ако ми предложи......от една страна ме се иска да е само мой,но от друга не знам какво да правя,след като не съм имала гадже досега,както и той...
    Let the beats control your soul...

Аз не разбрах какъв е проблема, ама пробвайте се
    Every moment is another chance...

Guest
    Казал че те харесва после казал че не те харесва после казал че те харесва после казал че те те харесва ама малко после не те хресва,баси тийнските историй.

Все тая!

По мое мнение:
    1. Ти си на около 14 години
    2. Хубава си
    3. Не знаеш какво искаш
    Когато харесваш някого и ако разбереш, че и той те харесва, губиш интерес. Това е защото си хубаво и харесвано момиче. Много трудно ще си щастлива с което и да е момче. Ако се влюбиш в някого, то ще е само защото той не те иска, а ти си свикнала да получаваш каквото искаш.
    Прави каквото решиш с това момче, но ако имате някаква връзка, скоро ще ти омръзне и ще го зарежеш. Може да си поиграеш, но в играта си може да го нараниш. Щом е от твоя клас, значи е малък и лесно се влюбва.

Град
    София
    АУУУУУ КАКТО КАЗВАМЕ С МОЙТУ СКЕЙТЪРчЕ... : "ДЕТСКА МУ РАБОТА"
    ПО ТЕМАТА... МИ ПРОБВАЙТЕ СЕ .... СЕ ПАК ВИНАГИ ИМА ПЪРВИ ПЪТ... АКО МОЖЕ ПОНЕ ДА КАЖЕш НА КОЛКО СИ ДА ЗНАМ КАК ДА ТИ ПОМОГНА ПОВЕчЕ АЙДЕ И ПРОБВАЙ НИщО НЕ ТИ КОВСТВА...
    Вие на хероин ли сте бе?

Цитирай Първоначално написано от Ани
    По мое мнение:
    2. Хубава си
    3. Не знаеш какво искаш
    Когато харесваш някого и ако разбереш, че и той те харесва, губиш интерес. Това е защото си хубаво и харесвано момиче. Много трудно ще си щастлива с което и да е момче. Ако се влюбиш в някого, то ще е само защото той не те иска, а ти си свикнала да получаваш каквото искаш.
    Прави каквото решиш с това момче, но ако имате някаква връзка, скоро ще ти омръзне и ще го зарежеш. Може да си поиграеш, но в играта си може да го нараниш. Щом е от твоя клас, значи е малък и лесно се влюбва.
    Много правилна преценка-на 13 и половина!Е,естествено не смятам,че съм "хубава" (по принцип нямам високо самочувствие) и нз какво намират в мен,но наистина не знам какво искам... И също наистина се страхувам от тва да тръгнем,щото ако го нараня с нещо ще ми е много гадно-по принцип той е много жизнерадостен и весел човек,а относно това дали се влюбва лесно-не знам дали е влюбен,но не мисля,че е...

Голям фен
    Град
    София
    По мое мнение:
    2. Хубава си
    3. Не знаеш какво искаш
    Абсолютно точно.

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Е все някога трябва да има първи път.

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

MACKA prez no6ta
    Guest
    Am ako se saglasi6 tva 6ti e prvoto gadje.no na nego sa6to koeto e dobre :P .Probvai se trabva da po4ne6 ot nqkade nqma ot kvo da se pritesnqva6 stiga da go iska6 kvo tolkos.

Бях страшно объркана и казах само на най-близките си приятелки,но незнайно как разбраха и някои други хора...
    Е замисли се какви "добри" приятелки имаш...

По темата: Опитай , нищо не губиш. Ако не се получи ще си останете в отношенията, както сте били и преди, и готово.

13-14 годишна.. напълно нормално, добре че поне не се правиш на надута пред него та да го вбесяваш само. Пробвай се, дали с него или някой друг все тая. Все ще ти е за първия младеж.

"Когато се раждаш, ти плачеш, а светът се радва. Живей своя живот, така че когато умреш, светът да плаче, а ти да се радваш."

Град
    там където залязва слънцето
    Какво ще го избягваш,вземи се пробвай с него все трябва да има Първи път,ако го харесваш му приеми и готово...нз какъв ти е точно проблема ама все тая!
    Искам вече да си тръгна и бавно аз под камъка студен,
    болката своя искам да изтръгна, да се освободя от нейният ужасен плен!
    Искам бързо всичко туй да свърши за да не се мъча пак,
    в изпълненяия с болка и умора ,черен и ужасен свят!

Мега фен Аватара на koalka
    Ами, защо да не сте заедно?Като и двамата се харесвате...

Супер фен Аватара на CVETELLINA
    Град
    ПлеВеН
    По мое мнение:
    2. Хубава си
    3. Не знаеш какво искаш
    Xах не че се заяждам,но така както го обясни..все едно момичето е по-голямо и то повече ги разбира нещата,ще й омръзне,ще го зареже,ще го нарани..хахахха. По мое мнение и двамата сте на един акъл,ще ходите (ако тръгнете ест.)малко време и след това ще се скарате за нещо..ама то няма как все пак сте на 13 години,не виждам смисъл да се задълбочаваш както ти,така и той в някакви сериозни връзки,има време за всичко.

А това че до сега не сте си имали гаджета-Ами все някога има 1-ви път.И това ее,не си усложнявай живота толкова рано със сложни любовни истории xex
    f@nt@zi@

Благодаря ви много за мненията!

Фен
    Град
    sofia
    пробвай се може пак да излезе нещо... ...а иначе ще отказваш да всички само защото ти е за парви път...spox...пробвай се...

Цитирай Първоначално написано от ANGEL4E
    пробвай се може пак да излезе нещо... ...а иначе ще отказваш да всички само защото ти е за първи път...spox...пробвай се...
    Ами ще видим...10х на сички за разбирането!

Фен
    Град
    BG
    "Той ме харесва, аз него не...аз го харесвах, той мене не".....бла бла бла....детски истории ...
    Somebody wants you,
    Somebody needs you,
    Somebody dreams about you every single night
    Somebody can't breathe without you, it's lonely
    Somebody hope that some day you will see
    That somebody's me

;)

Ne 4akai, a napadai jertvata!Bydi smela,za6toto ina4e 6te si ostane6 samo s 4uvstvata!

Голям фен
    eeee kakvo napadate momi4eto sqka6 vie ne ste bili na 13-14 i ne ste znaeli kakvo iskate.probvai s mom4eto ako iska6.qsno e 4e kato vsqka parva,detska liubov ne6tata 6te sa stranni.vse pak vie naistina ne znaete kakvo iskate,ediniqt den haresvate edin drugiqt se sabujdate i mislite za drug.nqma na4in trqbva i tova da se prejivee.
    When you want it the most there's no easy way out
    When you're ready to go
    and your heart's left in doubt
    Don't give up on your faith
    Love comes to those who believe it
    And that's the way it is!!!

I Love Nick

НеЩО ниЩО нЕ 4аТнАх.....

Цитирай Първоначално написано от vivian
    eeee kakvo napadate momi4eto sqka6 vie ne ste bili na 13-14 i ne ste znaeli kakvo iskate.probvai s mom4eto ako iska6.qsno e 4e kato vsqka parva,detska liubov ne6tata 6te sa stranni.vse pak vie naistina ne znaete kakvo iskate,ediniqt den haresvate edin drugiqt se sabujdate i mislite za drug.nqma na4in trqbva i tova da se prejivee.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си