- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Груповият Секс
Бих опитал макар, че приятелката ми хич не е навита. Вие как го приемате? И ако сте правили, как е? И ако ви се споделя, бих желал да чуя това-онова![]()
Е, имам предвид как гледате на него и вашите приятели, дали редовно се събирате познати, за да се чукате или не, просто ми е интересно как стават тия неща и как хората се разбират, за да ги правят. Тройките нали са ясни ама 4 и нагоре вече си е баш вакханлия.
На тази възраст не бих. Предпочитам да сме си с момчето ми само ..
и занапред може и още едно момиче да си намерим .. ама има време. Нека първо на нас си се наситим.
Хах .. абе принципно глуповият секс ми се вижда глупава работа. Ама аз наистина имам скромен опит с тези неща, за това мнението ми не го бройте.
Еми такова още не съм опитвал, ама са ми казвали, че е страхотно.. Зависи на някой им харесва, на някой не.
Разни хора разни идеали...
Но по принцип ако си търсиш хора, иди в Син сити
Айде успех!
Dio mi la dona, guai a chi la tocca!
Дам и аз се прИдръжам към мнението муПървоначално написано от jony
![]()
Коалиция за Успешно Развитие и Европейски Ценности (К.У.Р.Е.Ц.)
К.У.Р.Е.Ц. ще запълни всички дупки!
К.У.Р.Е.Ц. ще ви оправи за 800 секунди!
К.У.Р.Е.Ц. стои зад всеки от вас!
К.У.Р.Е.Ц. е вашето бъдеще!
К.У.Р.Е.Ц. е във вашите ръце!
Не съм опитвала, но все пак ако някога реша да пробвам предпочитам да е с 2 мъже.Няма да си деля мъжа с никоя друга, само за мене си е![]()
I wish for this night time to last for a life-time
The darkness around me
Shores of a solar sea
Oh how I wish to go down with the sun
Sleeping, Weeping, With you...
Първоначално написано от ThePainIsReaL
Праили сме 6 човека групов секс асал ташак е супер здраво...!
protiv estestveno, tova sa kompleksarski divotii..
So if you are in sight and the day is right
She’s a hunter you’re the fox
The gentle voice that talks to you
Won’t talk forever
It’s a night for passion
But the morning means goodbye
Beware of what is flashing in her eyes
She’s going to get you
аз бих опитал само от любопитство! Така беше и с тройката която не ми хареса много много нз обаче за груповия секс
Craig David-Walking Away
Ne sum probwala i za momenta taka smiatam i da si ostane. Ama mi se struva ne mnogo privlekatelno.. niakak si ne me blazni.
![]()
Робинята на Quench
Пробвал съм 3-ка аз и моя наи добър приятел е**хме една приятелка... а бе става по забавно е..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Първоначално написано от ChRiSTiaNo_07
SAMO CSKA SAMO CSKA SAMO CSKA SAMO CSKA SAMO CSKA SAMO CSKA SAMO CSKA SAMO CSKA SAMO CSKA SAMO CSKA SAMO CSKA SAMO CSKA SAMO CSKA SAMO CSKA SAMO CSKA SAMO CSKA SAMO CSKA SAMO CSKA SAMO CSKA SAMO CSKA SAMO CSKA SAMO CSKA SAMO CSKA SAMO CSKA SAMO CSKA SAMO CSKA SAMO CSKA SAMO CSKA SAMO CSKA SAMO CSKA SAMO CSKA SAMO CSKA SAMO CSKA SAMO CSKA SAMO CSKA SAMO CSKA SAMO CSKA SAMO CSKA SAMO CSKA SAMO CSKA SAMO CSKA SAMO CSKA SAMO CSKA SAMO CSKA SAMO CSKA SAMO CSKA SAMO CSKA SAMO CSKA SAMO CSKA SAMO CSKA SAMO CSKA SAMO CSKA SAMO CSKA SAMO CSKA SAMO CSKA SAMO CSKA SAMO CSKA SAMO CSKA SAMO CSKA SAMO CSKA SAMO CSKA SAMO CSKA SAMO CSKA SAMO CSKA SAMO CSKA SAMO CSKA SAMO CSKA SAMO CSKA SAMO CSKA SAMO CSKA SAMO CSKA
YOU CANT SEE ME!!!
Нещо не ми допада тази идея и не бих пробвала.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Моето първо ебане беше такова.С най-добрия ми приятел ебахме една.Аз я бях завел на купон у тях,зарибихме я,аз я почнах,после и той дойде,редувахме се,нямаше никви педерастии и пак бих пробвал.Условието е само да нямам чувства към момичето,защото тогава си е само за мен.Ако е за спорта,какво да кажа,не е сериозно,базик голям,шоу и смяхПървоначално написано от Adwokat
Обаче момичето го разкрачихме от секс
![]()
общото между груповия секс и нормалния секс е това че и двете са супер ако го правиш с подходящите хора!
така че не виждам нищо ненормално тука
всичко си зависи от настроението и желанието![]()
Животът е обидно кратък - забавлявайте се!
ei si4ko e dobre samo nakraq nqkoi Muj da ne kaje "2 pyti me ebaha i pravih svirki "))
ei si4ko e dobre samo nakraq nqkoi Muj da ne kaje "2 pyti me ebaha i pravih svirki "))
mne bih go napravilaspored men sex-a e ne6to li4no mejdu DVAMA 4oveka..
i takiva eksperimenti se pravqt kogato vi e sku4no i ste opitali vsi4ko
![]()
no exit
мен специално груповия секс никак не ме зарибява и едва ли бих опитала .... ама знаели човек ....![]()
Somebody wants you,
Somebody needs you,
Somebody dreams about you every single night
Somebody can't breathe without you, it's lonely
Somebody hope that some day you will see
That somebody's me
Не бих се навила на подобно нещо и не съм го правила.Все пак нямам никакво намерение да деля гаджето ми с други или пъм мен да ме чукат други.![]()