.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 50

Тема: Perfektniqt :p

Град
    У нас Си (=

Perfektniqt :p

Temata ''Perfektnata macka'' me nakara da napravq tazi tema
    Moqt ideal e nqkoi, visok okolo 180-185 sus rusa kosa i sini ochi. S normalna koja, ne onez pupchivite. Ne znam kolko gore dolu trqbva da sa kilogramite za tozi rust ama ako kaja s normalno tqlo se razbira. Skater i sus izsipani drehi. Da slusha punk...

P.S.
    Ako ima nqkoi takf v Ruse...

Град
    У нас Си (=
    e ochite shte gi prejiveq :P A otkude si?

Град
    У нас Си (=
    skype ima6 li?

Guest
    az sam ot ruse i dolu gore se vpisvam v opisanieto ima6 li skype? :P

Аааа с таз ли4ната кореспонденция .
    По темата. Харесвам мом4ета не много ниски, но не и много високи. Слаби(оба4е да не се мн хилави, 4е ми е гадно). Тъмнокоси и с тъмни о4и. И много си падам по рокери(знам, 4е зву4и сме6но, ама ). Оба4е не тез дебелите, дърти, мазни, гадни рокери!!! И ако мом4ето е с интереси сходни на моите, просто е върха
    Live 2 Ride... And... Ride 2 Die!!!

Град
    У нас Си (=

АЛО Авторката ти перфектна ли си!?
    Light The Universe

Град
    У нас Си (=
    em to perfektni hora nqma ama sum si dobre

Guest
    laje, laje, perfektna si e

Мога да ти кажа,че точно противоположнноста на твоя идеал съвсем спокойно ще ти завърти главицата!
    А и аз имам три пъпки ще ме посъветваш ли как да се самоубия!?
    Light The Universe

Супер фен Аватара на Anf3tamin4o
    Град
    От =МърЗеЛаНдИя=
    До Авторката
    Аз Съм с Дълга мазна коса и с 200 грама ушна кал може ли да те потарся в скайпа
    Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
    My Face

6te6e mi se o6te v drugata tema da go napi6a,no t1i kato hva6tam taq,6te go napisha tuk:
    ''Love isn't about finding someone perfect. It's about learning to love an imperfect person perfectly. ''
    Ideqta mi e,4e za vseki ''idealnoto'' e razli4no,a obiknoveno obi4aniq 4ovek e idealen(no v tozi citat na angl. ,koito napisah po-gore ^^ si e kazano nai-to4no)
    Look deep inside me ...

Град
    У нас Си (=
    Am znachi tova e ideal, no ne znachi che haresvam samo takiva.Ideala e za da si izmislish idealniq chovek, nali? Btw kato imash 3 pupki ne znachi che si grozen. Az imah vpredvid che sa mi malko grozni onezi, po chieto lice ima spr spr spr mnogo pupki.

Град
    on the dark side of the moon
    Staroto mi gadje mi be6e IDEALA...Be6e stranno 4e se vpisva6e idealno....Okolo 1.80, 4ernokos, sus zeleni o4i, super qko tqlo i se obli4a6e gotino (nito smuknato, nito kato gei)...NO VUN6NOSTTA NE E VSI4KO

Град
    София
    АЕ ЕИ СЕКИ Е ПЪРФЕКТ.. АЗ ПЪК СЪМ ПЪПчИВА... ОХ АЕ ДА НЕ ОБСЪЖДАМЕ ТАЯ ТЕМА чЕ МИ СЕ ДОРЕВА
    ПО ТЕМАТА... МИ ТВОИТО ИДЕАЛНО МОМчЕ Е... ХАУХАУХА БИВшЕТО МИ ГАДЖЕ... АМА НАИСТИНА 1 КЪМ 1... САМО ДЕТО НЕ Е ОТ РУСЕ... МА НЯМА НИщО АКО ИСКАш щЕ ЗАПОЗНАЯ... ТОЙ НА НИКОЯ НЕ ОТКАЗВА... КАКТО КАЗА ЕДНА ФР... : "ТОЙ Е КАТО ПР********А РАДАВА СЕ НА ВСИчКИ.. " Е ТАКИВА "ИДЕАЛНИ" МОМчЕТА СА ТОчНО ЕДНИ К*РВИчКИ В МЪЖКИ РОД... ВСЕКИ Е ИДЕАЛЕН НЕ ЗАВИСИМО КВО ГОВОРЯТ ДРУГИТЕ... ВСЕКИ ИМА ВЪРЕшНА УБУСТ ;Р
    МИР ВАМ
    Вие на хероин ли сте бе?

Град
    У нас Си (=
    Zashto vsichki se zasqgate s tez pupki az si kazah mnenieto. Ne sum kazala che takiva hora ne priemam. No prosto ideala e za da e idealen.. te taka ili inache tez pupki minavat... NQMAM NISHTO PROTIV PUPCHIVITE HORA

Guest
    Моят идеал за външността на едно момче е .... 190+ см минимум поне 90 килца ама не в сланинки ... не държа да е релефен или тн просто да не е дебел...С черна коса и тъмни очи .. Сочни устни и наистина да не е пъпчив.. някоя др пъпка става ама не прекалено Да се облича както иска но да не е пънкар!!! Да харесва мойте интереси и аз неговите

ИЗНЕНАДА абе то приятелят ми е баш такъв

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от UnaBle_to_LoVe_U
    Zashto vsichki se zasqgate s tez pupki az si kazah mnenieto. Ne sum kazala che takiva hora ne priemam. No prosto ideala e za da e idealen.. te taka ili inace tez pupki minavat... NQMAM NISHTO PROTIV PUPCHIVITE HORA
    АЗ СЪМ ОТ ПЪПчИВИТЕЕЕЕ АМА МНОГО ПЪПчИВА БАЦЕ... НАПРАВО КАТО МЕ ВИДИш ТИ БОДА ОчИТЕ... Е ТАКА Е КАТ НАПРАИш НЕКВО ТЪПО ИЗКАЗВАНЕ СИчКИ ТЕ Е*АВАТ ;Р
    Вие на хероин ли сте бе?

Град
    У нас Си (=
    E koe e tupoto na izkazvaneto. Kazvam si mnenieto. Puk i kat si pupchiva vurvi na dermatolog, a ne se oplakvai na tezi, koito ne mogat da pomognat!!!

Guest
    Мхм, кво се впрягаш, че некви те мислят за тъпа, като даже не ги познаваш... ако беше момче щях да ти кажа да идеш да пиеш една бира. Момичето си каза изискванията, стига писахте простотии... макар че да, изискванията дето описа ми прозвучаха като : "Искам да е момче, да е средно високо, да има къса коса и да е хубаво." - тоест над 3ММ по света

Мега фен Аватара на Blab
    да, я не се впрягай, не може всички несъгласни с теб да си траят
    що се отнася до моя идеал(за външност и излъчване май е темата)...едно време имах афинитет към ниските момчета, русоляви, със светли очи.Сега е по-скоро обратното...висок, тъмен, цветът на очите не ме интересува, стига да притежават онова игриво пламъче)...и мн лъчезарен и да му личи, че е шантавичък)

Абе красиви жени колкото щеш. Всеки си има еро тип. Кво да кажа аз. Бил съм с високи, с ниски, с пълни, с кльощави. Нямам точна представа, за тва как тря да изглежда перфектната мацка, ма се пак горе долу знам границите

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Няма такова животно, наречено "перфектно момче"

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Цитирай Първоначално написано от ThePainIsReaL
    Няма такова животно, наречено "перфектно момче"
    Както и перфектно момиче!

Град
    In The Heart of Darkness
    Няма перфектни хора ...нито момчета нито момичета.
    Има само такива каквито ние мислим че са и ги наричаме "перфектни".
    Cold was my soul
    Untold was the pain
    I faced when you left me...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си