- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Perfektniqt :p
Ми аз лично никога не съм си помислил такова нещо. Доста отдавна съм си стъпил на земята и знаем кое е реално и кое не. А реално такива момичета няма. Има хубави, привлекателни, красиви и прочие, но перфектно момиче няма, нито момче!
Opredeleno si e taka =D>Първоначално написано от ThePainIsReaL
Е то ти тогава незадоволена не седиш начи ... щот от тебе умни изказвания не видяхПървоначално написано от v!k!tYyY
![]()
Облякох черни дрехи върху бялата си душа
за да се слея със сивата безмълвна тълпа.
Darkness Is My Fate, but I Have an Angel Heart !!!
Between Darkness and Light I'm ready to Fight !!!
TheDarkAngelOfHope ... comming soon for your last Hope !
Божеее.. колко сте ограничени и повърхностни !!! Идеали имали те..
Предполагам ти, моя мила драга си на не повече от 13 годинки... нямам нищо против, но по изказванията ти си личи...
Ти сигурно си си написала тия "качества" на един лист и се размотаваш по улиците гледайки списъка .. гледайки очите и косите на момчетата и мерейки височината им... е тва не мога да го разбера... не може ли просто да ти харесва някой независимо как изглежда...
защо трябва да си с някой "перфектен" (перфектен само от твоята уста)... като може да си с някой далече от думата перфектен.. с който ще се чувстваш обаче перфектно...
защо всички искате да имате най- хубавото... аз съм на мнение че не е нужно да имаш най- доброто от всичко за да си щастилив, за мен е по хубаво да си с някой който те кара да се усмихваш! външния вид не е важен за мене...
даже когато тръгнах с гаджето ми изобщо не го харесвах, но сега като го погледна за мене е най- красивото момче на света, което мн обичам........
rus skeityr sys sini o4i zvu4i kato 4alga
ммммммм :P интересно....ама ако ме питаш има и мом4ета високи с 4ерна коса 4ерни у4и мургава кожа,които може да са такив апи4ове така 4е не само високи със руса коса и сини о4и са хубавиима много по яки...
ох сори о4и не у4и
kestenqva kosa,kafqvi o4i,visok 1.75-1.90;65-80 kg![]()
![]()
![]()
vseki moje da si ima nqkak1v ideal, no nikoga nqma da go nameri. tova est si e moe li4no mnenie. Az spokoino moga da kaja 4e nqmam ideal za v1n6nost, naprotiv na men mi stiga mom4eto dae priemlivo po krasota ( da ne e super grozen, no i moje da ne e super krasavec), no za smetka na tova p1k d1rja da e super dob1r k1m men. in14e moje p1k da e super krasiv, a da se d1rji kato laino (sry za izraza).
1. Ne sum na 13, a na 15Първоначално написано от beautiful.soul
2. Ne sum kazala, che samo takiva mi haresvat i tova dalech ne sa nai-vajnite kachestva.
3. Ne znam zashto si mislite, che shtom sum kazala tezi neshta, koito haresvam te sa edinstvenite, koito me vpechatlqvat.I ne, ne se razmotavam s listi po ulicata, no vse pak ne bih trugnala s nqkoi koito mi e antipatichen.
Tova, koeto napisah e tova, koeto e idealno za men. Vupreki tova sum naqsno, che chovek, koito e pulnata protivopolojnost na tozi, opisan ot men moje da me vpechatli do tolkova, che dori da se vlubia ot pruv pogled.
Така ммм перектен...... нека си помисля...Значи
Виншен вид:
Да не е мн висок,но да не е и по-нисък от мен,
да не е някакъв хилав килиш,но да не е и дебел,а бе за най-добре мусколест,но не прекалено,кожата му да е гладка,тенът-бронзов,с руса коса постригана в някаква модерна прическа,сини очи,но не преколено светли и да не е кривоглед,с бели и прави зъви и ослепителна усмивка,да има тръпчинки,ушите му да не стърчат и носът му да не е крив еле чип,да не е кривокрак,да подържа хигиената си и да е в крак с модата,но да не се облича прекалено гейски...
Характер:
Да и мил и добър(спрямо мен),да не е някакъв гамен или повойник,но да умее да се защитава,да не се държи като простак,да не е умственизостанал,но да не е и гений,да е забавен,но не прекалено,да не е срамежлив,но да не е и отворко,да не е страхливец,да обича да разговаря...(има и още ,но ми омръзна да пиша)
Това е моя идеал,но такъв човек не съществува,но дори и да съществуваше всичко гуви смисъл,ако не го обичам![]()
abe i az predi imah tak1v ideal za m1j:rus s1s sini ili zeleni o4i.po golqm ot men s 1 2 do 3 godini,po visok,po ed1r(ne debel),s hubava koja.i sega kakvo se okaza gadjeto mi e s kistenqva kosa i kafevi o4i,e.. vqrno 4e e po visok ot men i po golqm ot men ama ideal1t korenno ti se promenq kato se vlubi6 \/
![]()
Лудите движат света.
Абсолютно съм съгласна =D> И моят идеал беше висок със сини очи,бяла кожа и т.н,но всичките ми гаджета досега са били все кестеняви с тъмни очи без 1 майПървоначално написано от BloodyMary
(какво да правиш съдба)
![]()
Every song ends,but that's no reason not to enjoy the music
Познавам точно такова момче.Има Хонда.Първоначално написано от honda^
![]()
az s1m sk8-er (rock) samo deto ne6to mi stana s kraka i nqa da moga da karam nikoga no sk8 po du6a body
![]()
temata kuca
tva s tiq ideali e super tupo s tezi kosi i o4i LUBOFTA NQMA GRANICI !!!!!!!!!!
Qwno za nqkoi putki ima... Drugata podobna tema se prevurna v vuzhvalqvane na mangalskata porodaПървоначално написано от sk8 is gr8
![]()
![]()
Харесвала съм 3 момчета през живота си:
1-ят е рус, мн висок, със сини очи
2-ят доста нисичъкс кестенява коса и миловидни черти, а да, и кафяви очи
3-ят със синъо-зелени очи, кестенява коса, якичък, за разлика от предишните
Нямам определен идеал, но наскоро открих, че момчетата сас сини очи ме привличат повече, а психолозите имат една теория, че момичето подсъзнателно търси баща си в партнъорите и понеже баща ми е със сини очи аз си падам по синеоки момчета! Може и така да е!
"Има две житейски правила:1-не се тревожи за дреболии и 2-всички неща са дреболии! "
Фридрих Ницше
Hvala na takiva devoiki kato tebe! Jalko che stavate vse po-malko...Първоначално написано от упорито&хлапе
![]()
Vseki si ima razlichno mnenie i ne e nujno da obijdash tezi, chiito mnenie se razlichava ot tvoetoПървоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()
az "sre6tnah" perfektnoto mom4e no v skype kat se vidim 6te ti go opi6a![]()
neka idealnoto ne prechi na hubavoto-taka svetut shte e po-dobr!
Първоначално написано от EMO_ULTRAS