- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- За или против секса за една нощ
твърдо против...
Po princip ne s1m go pravila i sledovatelno ne znam kakvo e,no sqka6 edva li bih go napravila.
Look deep inside me ...
Аз съм ЗА![]()
Според мен всеки човек на моменти има нужда от нещо по екстремно и нещо което не е изпитвал.Добре е да се опита от всичко,а и когато някой ти хареса,защо да не си легнеш с него,въпреки че повече може да не го видиш?Това е удоволствие за една вечер плюс това така не се ангажираш с нищо![]()
Обичам банкнотите да са с 4 нули,oбичам всичко лъскаво и скъпо,чу ли?Обичам дори когато ти ме мразиш,oбичам защото после пак в краката ми ще лазиш!Обичам да те гледам нагло в очите,oбичам когато за мене харчиш си парите!
Не съм почитателка на тоя тип поведение,но гласувах За,защото всеки търси нещо различно..и все пак капутите са незаменим атрибут при такива случки..че в сегашно време,при наличие на SPIN,трипер,сифилис и гонорея,да пипнеш просто инфекцийка си е жив късмет
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
Против![]()
Аз лично като спя с някое момче изразявам по този начин любовта си към него, а не може да обичам някого, когото не познавам.. За мен сексът е нещо много лично и.. просто съм против такива неща..
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Не съм правила секс за една нощ. До сега съм имала само един сексуален партньор. Все пак не виждам нищо лошо в секса за една нощ. Ако имам постоянен приятел и го обичам, едва ли ще си легна с друг. Най-важното е каквото и да ви е тласнало да си легнете с някой само ей-така за веднъж, не забравяйте презерватива. Не само момичетата, а и момчетата - да не сте си го намерили на пътя, че да го пъхате тук и там без презерватив!
Тотално против...![]()
Dio mi la dona, guai a chi la tocca!
Твърдо против! Не ми харесва идеята, пък и не е много морално.
Your pseudo sunshine I don't need.
Da Estestveno o tova e trypkata
ПРОТИВ!!!
Може тръпката да е огромна, но съм твърдо против тези изпълнения!
аз пък съм за![]()
Do the impossible.
See the invisible.
Fight the power.
Първоначално написано от ThePainIsReaL
ebi mu maikata izloji se !
So if you are in sight and the day is right
She’s a hunter you’re the fox
The gentle voice that talks to you
Won’t talk forever
It’s a night for passion
But the morning means goodbye
Beware of what is flashing in her eyes
She’s going to get you
Ми според зависи.
kurvi lkurvari kurvi kurvari kurvi kurvari!!! PROTIV deba tupite hora ste deba kvi cenosti..
So if you are in sight and the day is right
She’s a hunter you’re the fox
The gentle voice that talks to you
Won’t talk forever
It’s a night for passion
But the morning means goodbye
Beware of what is flashing in her eyes
She’s going to get you
За, важното е да има игра.
аз съм ЗА мисля че когато нямаме сериозна връзка секса за една нощ доста ни разнобразява![]()
Craig David-Walking Away
Еби му майката на скапания живот, еби му майката на несериозните хора, които са около мен, еби му майката на целия булшит, който ме е обгърнал, еби му майката на него .. и на всички като него. Но аз не съм се изложила. Не съм стигнала дотам още, макар че и това не е далеч..Първоначално написано от helen4ee
бахти , какво стана ..
Стига хранили ThePainIsReal,беее,ебати глупаците..ако иска и половината квартал ше ги види..в тая анкета се пита за ЛИЧНОТО МНЕНИЕ на всеки,тва че вие не споделяте нейното,не значи че сте прави.ходете да спите,стига чели морал![]()
кой те храни бе мацо,аз съм твоят рицар без броня и ща пазимПървоначално написано от ThePainIsReaL
![]()
![]()
![]()