.

Виж резултатите на анкетата: За или против секса за една нощ

Гласували
83. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Против !

31 37,35%
  • За !

52 62,65%
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 74
    Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Цитирай Първоначално написано от ABSOLUT`me
    Цитирай Първоначално написано от ThePainIsReaL
    Цитирай Първоначално написано от ABSOLUT`me
    Стига хранили ThePainIsReal,беее,ебати глупаците..ако иска и половината квартал ше ги види..в тая анкета се пита за ЛИЧНОТО МНЕНИЕ на всеки,тва че вие не споделяте нейното,не значи че сте прави.ходете да спите,стига чели морал
    Ооо.. бати, и ти ли ми се нахвърляш .. неска кво им става на всичките. Няква непоносимост са развили .. баси ..
    П.п. Отново сори за оффтопика, ама като не пускат интересни теми, така е ..
    кой те храни бе мацо,аз съм твоят рицар без броня и ща пазим
    Хм .. пак нищо не съм разбрала. Неска ни приемам , ни предавам

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Град
    София
    anyway.. oki po temata. neka se obosnovq za da bude po qsno...
    Neznam kak 6te6e d abude ako nqmah seriozna vruzka v momenta , no po princip vinagi sum mrazila 2 ne6ta KURVITE I NARKOMANITE I S KARTE4NICA BIH STRELQLA PO TQH AKO GI VIDQ.... te ne s avinovni.... te sa jalki, SAMOTNI, ne haresvat sebe si , ne sa izrasnali v sreda v koqto trqbav da izrasnat.. ne sa bili otgledani s liubov.. natrupani sa mnogo sloboharakternost i nisko samo4ustvie neuverenost ...NO v kraina smetika ne na vsi4ki jivota e rozov bih kazala na nikoi, vsi4ki sme imali 4erni dni v koito lubimiq ni e teglil mainata i ni e bolqlo ama nujno li e da se hvurlim v obqtiqta na 1viq sre6tnat... jenite ne stiga 4e sa tolkova preebani vuv vsi4ko, a i da dadem edisntvenoto ne6to koeto ni kara da sme nejniq pol, na tepsiq are are malko dostoinstvo malko lubov kum sebe i stiga s glupostite za da s eiztuknete pred nqkoi!
    So if you are in sight and the day is right
    She’s a hunter you’re the fox
    The gentle voice that talks to you
    Won’t talk forever
    It’s a night for passion
    But the morning means goodbye
    Beware of what is flashing in her eyes
    She’s going to get you

Цитирай Първоначално написано от jony
    Тотално против...
    Ai stugabe seriozno li si TOTALNO protiv xaxaxaxaxaxa totalno kai xaaxaxax
    YOU CANT SEE ME!!!

Guest
    Da 6to da ne zavisi s koi si :P

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от kukli4ka__
    Аз съм ЗА
    Според мен всеки човек на моменти има нужда от нещо по екстремно и нещо което не е изпитвал.Добре е да се опита от всичко,а и когато някой ти хареса,защо да не си легнеш с него,въпреки че повече може да не го видиш?Това е удоволствие за една вечер плюс това така не се ангажираш с нищо
    napylno sym siglasna

много ясно че ЗА!!
    не виждам къв е смисала да се спори
    едва ли има момче което да е против а момичетата с високия морал просто не си признават че им се иска
    Животът е обидно кратък - забавлявайте се!

Твърдо против! За мен сексът е изразяване на чувствата към човека, с който съм. Това е нещо много лично и е продължение на любовта ни.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Цитирай Първоначално написано от My_Infernal_Majesty
    Против, защото тва е курвенска постъпка и е тъпо- ако една жена се навие да го направи значи е лека и слаба жена която лесно се поддава на флитровете и закачките на мръсните женкари!
    RESPECT

Супер фен
    Град
    Мене ме нема в целата схема
    Най-категорично и без апелационно съм ЗА!

Guest
    ЗА! Тва се пак е някво изживяване и то приятно! Много е важно да се внимава! Аз невиждам кво му е лошото човек да се забие с някое маце за 1 вечер и да си изкарат готино?!?
    Have fun!

Супер фен
    Аз съм "ЗА" този вид секс. Няма нищо лошо в това човек да се отдаде на желанията си и да си направи кефа за една вечер.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Против съм. Сексът за мен е израз на любов, а не само на физическо привличане. В крайна сметка трябва да имам пълно доверие на този, с който правя секс, да го познавам добре,а и той д ме познава, за да знам реакцията му в някоя ситуация. И не опир въпроса до тава имим ли си приятел. Той ми е от 19-годишна възраст! Преди това не съм ли имала желание за секс или предложения за такъв? Имала съм, но винаги за мен е било важно да съм с човек, който вижда в мен повече от 1 хубава главица и тяло, а вижда личността, която е под тази обвивка. Искам в секса да разголя не само тялото си, но и душата си, да се потопя в море от страст, любов, нежност и емоция. може би ако днес ти е ок, а утре-каквото стане е добре, но не е за мен. Предпочитам да знам, че няма да сгреша, да съм сигурна, че няма да съм употребена и да съм с човек, който уважаявам. Ако аз употребя някой мъж-значи не го уважавам достатъчно. Изпитвала съм физическо привличане-тази нощ на момента, но не съм искала и не съм си представяла нищо повече от 1 целувка!!!!

Гласувах "Против.И аз незнам що

Мега фен Аватара на koalka
    Аз съм против..Всеки си има право на личен избор, който намира тръпка в този секс, ок.Просто искам да го правя секс с този човек, към който имам чувства, а не с някой, който дори не му пука за мен и всичко ще си остане ей така.Не, не е курвенско и все пак стига да не го правиш всеки ден едва ли не с различен.Е, и това не е нормално.

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Protiv! Ako tolkova mi se iska rucete znaiat kak.Ne e nyjno da spodeliam tolkova intimen moment s niakoi nepoznat!

Град
    varna
    ast 4e za!!!! za sexa trqbvalo lubov? dr1n dr1n! a ako nqma lubov kakvo pravim togava? katinar li da si sloja? ne s1m na mnenie 4e momi4etata koito mislqt po-kosmopolitno sa kurvi kakto nqkoi se izraziha ili p1k upotrebeni.4ovek e tak1v kak1vto se 4uvstva. ako nqkoi se 4uvstva upotreben, zna4i ne e dostata4no samouveren v sebe si.pone az taka mislq. dva p1ti mi se e slu4valo da b1da s mom4e za 1 ve4er. emi kvo da kaja, be6e super qko. kato si nqmam priqtel d1lgo vreme ne zna4i 4e trqbva da se v1zd1rjam. a kakvo lo6o ima ako nqkoi mi haresa i me privli4a? mn momi4eta gi e sram da kajat 4e sa zagorqli. kato kajat 4e ne im e nujen sex tva zna4i to4no obratnoto, no go namirat za tvarde "mr1sno" da si priznaqt. 4e nali taka ni e ustroen organizma - iska si nujnoto. za6to da varvq sre6tu prirodata samo 6toto nqkoi 6te kaje 4e s1m bila kurva.ima li smisal v tova da slu6a6 mnenieto na drugiq? jivota e super krat1k i trqbva da go izjivee6 po nai valnuva6tiq na4in!

Мега фен
    За съм, правила съм го, но този период отмина за мен. Иначе в него няма нищо лошо, но се изпуска най-приятната част - тази, в която след секса ти пука за другия, а не просто се обръщаш на другата страна.

Повече от фен Аватара на MalKa_BLuDnica
    Град
    Велико Търново
    mi az glasuvah protiv ama neznam 6to poprncip si zavisi ot 4oveka i situaciqta..i kakvo 6te predceni6 na momenta
    no exit

BoSs-A
    Guest
    Да ви ебЪЪ и курварското обществоо !!!

Супер фен Аватара на aniezina
    Град
    Някъде там....
    Цитирай Първоначално написано от ThePainIsReaL
    Пфф.. за ! И не виждам защо да е курвенско. Аз не спя с всеки, който ме иска. А с тези, които аз искам. Те не са много .. има си тръпка и в този секс.
    Но никога не бих го правила, ако си имам приятел, към когото изпитвам чувства.
    I az s1m na tva mnenie, ZA!

Град
    тук там
    защо пък не, щом е гот и на двамата

Град
    Някъде там....
    to4no taka, o6te pove4e 4e ne samo natrupva6 opit, a izsledva6 i samiq sebesi.kogato si s edin 4ovek d1lgo, svikva6 s negovite laski i ne nau4ava6 dali ima drugi, a taka razbira6!

Град
    тук там
    Цитирай Първоначално написано от aniezina
    to4no taka, o6te pove4e 4e ne samo natrupva6 opit, a izsledva6 i samiq sebesi.kogato si s edin 4ovek d1lgo, svikva6 s negovite laski i ne nau4ava6 dali ima drugi, a taka razbira6!
    умница си ми ти

Аз съм твърдо ПРОТИВ. Но всеки има право на избор. За мен секса за една нощ би ме накарал да се чувствам като употребена носна кърпичка. Вярно, че когато си с някой дълго време свикваш с неговите ласки, но ако тези ласки ти доставят удоволствие, това за мен е достатъчно. А и дори да нямах сериозен приятел пак не бих одобрила секса за една нощ. Секса за една нощ си е просто спорт, а аз не го правя в името на спорта, а в името на любовта.

Град
    Някъде там....
    az p1k go pravq v imeto na udovolstvieto!NAli za tova s1m s1zdadena kato jena, da dostavqm i da mi dostavqt udovolstvie.No si prava 4e vseki si ima mnenie i nie nqmame pravo da go osporvame ili da se s1rdim!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си