- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- За или против секса за една нощ
anyway.. oki po temata. neka se obosnovq za da bude po qsno...
Neznam kak 6te6e d abude ako nqmah seriozna vruzka v momenta , no po princip vinagi sum mrazila 2 ne6ta KURVITE I NARKOMANITE I S KARTE4NICA BIH STRELQLA PO TQH AKO GI VIDQ.... te ne s avinovni.... te sa jalki, SAMOTNI, ne haresvat sebe si , ne sa izrasnali v sreda v koqto trqbav da izrasnat.. ne sa bili otgledani s liubov.. natrupani sa mnogo sloboharakternost i nisko samo4ustvie neuverenost ...NO v kraina smetika ne na vsi4ki jivota e rozov bih kazala na nikoi, vsi4ki sme imali 4erni dni v koito lubimiq ni e teglil mainata i ni e bolqlo ama nujno li e da se hvurlim v obqtiqta na 1viq sre6tnat... jenite ne stiga 4e sa tolkova preebani vuv vsi4ko, a i da dadem edisntvenoto ne6to koeto ni kara da sme nejniq pol, na tepsiq are are malko dostoinstvo malko lubov kum sebe i stiga s glupostite za da s eiztuknete pred nqkoi!
So if you are in sight and the day is right
She’s a hunter you’re the fox
The gentle voice that talks to you
Won’t talk forever
It’s a night for passion
But the morning means goodbye
Beware of what is flashing in her eyes
She’s going to get you
Първоначално написано от jony
![]()
![]()
Ai stugabe seriozno li si TOTALNO protiv xaxaxaxaxaxa totalno kai xaaxaxax
YOU CANT SEE ME!!!
Da 6to da ne zavisi s koi si:P
много ясно че ЗА!!
не виждам къв е смисала да се спори
едва ли има момче което да е против а момичетата с високия морал просто не си признават че им се иска![]()
Животът е обидно кратък - забавлявайте се!
Твърдо против! За мен сексът е изразяване на чувствата към човека, с който съм. Това е нещо много лично и е продължение на любовта ни.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
RESPECTПървоначално написано от My_Infernal_Majesty
ЗА! Тва се пак е някво изживяване и то приятно! Много е важно да се внимава! Аз невиждам кво му е лошото човек да се забие с някое маце за 1 вечер и да си изкарат готино?!?
Have fun!
Аз съм "ЗА" този вид секс. Няма нищо лошо в това човек да се отдаде на желанията си и да си направи кефа за една вечер.
Против съм. Сексът за мен е израз на любов, а не само на физическо привличане. В крайна сметка трябва да имам пълно доверие на този, с който правя секс, да го познавам добре,а и той д ме познава, за да знам реакцията му в някоя ситуация. И не опир въпроса до тава имим ли си приятел. Той ми е от 19-годишна възраст! Преди това не съм ли имала желание за секс или предложения за такъв? Имала съм, но винаги за мен е било важно да съм с човек, който вижда в мен повече от 1 хубава главица и тяло, а вижда личността, която е под тази обвивка. Искам в секса да разголя не само тялото си, но и душата си, да се потопя в море от страст, любов, нежност и емоция. може би ако днес ти е ок, а утре-каквото стане е добре, но не е за мен. Предпочитам да знам, че няма да сгреша, да съм сигурна, че няма да съм употребена и да съм с човек, който уважаявам. Ако аз употребя някой мъж-значи не го уважавам достатъчно. Изпитвала съм физическо привличане-тази нощ на момента, но не съм искала и не съм си представяла нищо повече от 1 целувка!!!!
Аз съм против..Всеки си има право на личен избор, който намира тръпка в този секс, ок.Просто искам да го правя секс с този човек, към който имам чувства, а не с някой, който дори не му пука за мен и всичко ще си остане ей така.Не, не е курвенско и все пак стига да не го правиш всеки ден едва ли не с различен.Е, и това не е нормално.
Protiv! Ako tolkova mi se iska rucete znaiat kak.Ne e nyjno da spodeliam tolkova intimen moment s niakoi nepoznat!![]()
ast 4e za!!!! za sexa trqbvalo lubov? dr1n dr1n! a ako nqma lubov kakvo pravim togava? katinar li da si sloja? ne s1m na mnenie 4e momi4etata koito mislqt po-kosmopolitno sa kurvi kakto nqkoi se izraziha ili p1k upotrebeni.4ovek e tak1v kak1vto se 4uvstva. ako nqkoi se 4uvstva upotreben, zna4i ne e dostata4no samouveren v sebe si.pone az taka mislq. dva p1ti mi se e slu4valo da b1da s mom4e za 1 ve4er. emi kvo da kaja, be6e super qko. kato si nqmam priqtel d1lgo vreme ne zna4i 4e trqbva da se v1zd1rjam. a kakvo lo6o ima ako nqkoi mi haresai me privli4a? mn momi4eta gi e sram da kajat 4e sa zagorqli. kato kajat 4e ne im e nujen sex tva zna4i to4no obratnoto, no go namirat za tvarde "mr1sno" da si priznaqt. 4e nali taka ni e ustroen organizma - iska si nujnoto. za6to da varvq sre6tu prirodata
samo 6toto nqkoi 6te kaje 4e s1m bila kurva.ima li smisal v tova da slu6a6 mnenieto na drugiq? jivota e super krat1k i trqbva da go izjivee6 po nai valnuva6tiq na4in!
![]()
За съм, правила съм го, но този период отмина за мен. Иначе в него няма нищо лошо, но се изпуска най-приятната част - тази, в която след секса ти пука за другия, а не просто се обръщаш на другата страна.
mi az glasuvah protiv ama neznam 6topoprncip si zavisi ot 4oveka i situaciqta..i kakvo 6te predceni6 na momenta
![]()
no exit
Да ви ебЪЪ и курварското обществоо !!!![]()
I az s1m na tva mnenie, ZA!Първоначално написано от ThePainIsReaL
защо пък не, щом е гот и на двамата
to4no taka, o6te pove4e 4e ne samo natrupva6 opit, a izsledva6 i samiq sebesi.kogato si s edin 4ovek d1lgo, svikva6 s negovite laski i ne nau4ava6 dali ima drugi, a taka razbira6!![]()
умница си ми тиПървоначално написано от aniezina
![]()
Аз съм твърдо ПРОТИВ. Но всеки има право на избор. За мен секса за една нощ би ме накарал да се чувствам като употребена носна кърпичка. Вярно, че когато си с някой дълго време свикваш с неговите ласки, но ако тези ласки ти доставят удоволствие, това за мен е достатъчно. А и дори да нямах сериозен приятел пак не бих одобрила секса за една нощ. Секса за една нощ си е просто спорт, а аз не го правя в името на спорта, а в името на любовта.
az p1k go pravq v imeto na udovolstvieto!NAli za tova s1m s1zdadena kato jena, da dostavqm i da mi dostavqt udovolstvie.No si prava 4e vseki si ima mnenie i nie nqmame pravo da go osporvame ili da se s1rdim!![]()