.

Виж резултатите на анкетата: За или против секса за една нощ

Гласували
83. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Против !

31 37,35%
  • За !

52 62,65%
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 74 от общо 74
    Мега фен
    Удоволствие - хубаво. Но удоволствието за мен е, когато знам какво точно възбужда човека до мен, в какви пози обича да го прави, как му харесва. Тогава сексът е истински и тогава човек е наистина добър в секса...иначе аз мога да му лигавя врата и той да не изпитва нищо. Каква файда?

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    Не съм правила секс за една нощ, но гласувах "За".
    Не виждам нищо лошо ако двама се харесах и не искат нищо ангажиращо, да го направят. Ноо естествено, не трябва да се прекалява....

Град
    Варна
    Против съм!Ако си нямам сериозен приятел бих го направила,но в моя случай няма.
    Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.

Голям фен
    Определено съм против,такъв sex можеби е интересен или нэ как да го нарека /защото не съм пробвала/,но пък прави жената да изглежда к...а!Така мисля аз,това е моето мнение.
    Никога никой,няма да заслужи сълзите ми,а този който ги заслужи,никога няма да ме разплаче!!!

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от cvety_i_bebeto
    Определено съм против,такъв sex можеби е интересен или нэ как да го нарека /защото не съм пробвала/,но пък прави жената да изглежда к...а!Така мисля аз,това е моето мнение.
    Защо пък да изглежда курва? Какво лошо има, че и допада дадения човек, но не желае нищо сериозно, а иска просто един секс

Guest
    Absoliutno ZA

Веднъж ми се случи да правя секс за една нощ.. Бях виждала момчето няколко пъти по купони и доста ме беше изкефил.. Сексът стана реалност и наистина прекарахме една страхотна нощ заедно, но проблемът беше, че започвах да го харесвам все повече и повече, но всичко свърши доста глупаво.. И въпреки че той каза, че ще си бъдем просто приятели и аз се съгласих, сега дори такива не сме... Виждам го от време на време покрай едни общи приятели, но почти нищо не си казваме и той стои на разстояние от мен и се чувствам гадно и затова гласувах против секса за една нощ

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    Цитирай Първоначално написано от cvety_i_bebeto
    Айде стига с детските изказвания.. правело жената курва

Нормално е на 14 години момиче да има някакви такива по-идеалистични представи.. че сексът е само когато обичаш някого, че е нещо съкровено, че е нередно и срамно да спиш с някого само за 1 вечер и т.н.
    По-късно съзряваш малко и такива предразсъдъци и ограничения не ти идват на ум

Хиляда такива теми има и за кой ли път вече пиша, че съм "за".
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Аз съм на 22 и пак имам подобни представи за секът. в крайна сметка всеки сам си решава какво ще прави с тялото си, но аз моето не давам на някой, който познавам от 1 час.

за!!!!! [-o< =D> [img][/img]

Супер фен Аватара на Barbie
    Нямам особено мнение. Всеки може да прави каквото иска, стига да е на достатъчно годинки, за да може трезво до прецени какво иска. (Следователно не бих нарекла постъпката "курвенска"...но и, прощавайте, понятията 13-14 годишно лапе и "секс за една нощ" някак си не ми се връзват.)
    Имайки предвид, че отговарям единствено за себе си, трябва да призная, че уважавам достатъчно тялото си, за да не го предлагам на тоя и оня... Възприемам секса като изключително интимен акт и не изпитвам сексуално желание към мъж, към когото нямам и емоционално привличане. Сексът за една нощ не е за мен.

Голям фен
    Град
    Stz
    Май май имаше такава тема!Но все пак ще си кажа пак мнението!
    Аз съм ЗА,1 път ми се е случвало!Не мисля,че е курвенска постъпка!Наистина в даден момент няма нищо лошо нещо по-различно!Все пак е тръпка,която не се изпитва всеки ден!И като казвам ЗА имам предвид не всяко момче да ти е за 1 нощ,а просто да знаеш че си опитал и какво е чувството!Просто се отдаваш на момента и ако наистина го искаш какво има да те спира?!

Vnimavai kakvo si pojelava6,za6toto moje i da go polu4i6!

аз съм ЗА с две вдигнати ръце [/b]
    Obicham myjete da machkam, da razbivam tehnite syrca, ne mi puka za nikoi - nqmam syvest i dusha. Mrazq lubovta - dqvol me narichat i mai si e taka ...

Супер фен
    PROTIV!Nikoga ne bih go napravila !

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    аз съм "За", не фактът, е една жена си е легнала с някого без да имат сериозна връзка я прави курва, курва ще бъде, ако прави това всяка вечер, или си ляга с др мъже, въпреки че има сериозна връзка
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Голям фен
    Град
    Stz
    Цитирай Първоначално написано от alice sw
    аз съм "За", не фактът, е една жена си е легнала с някого без да имат сериозна връзка я прави курва, курва ще бъде, ако прави това всяка вечер, или си ляга с др мъже, въпреки че има сериозна връзка
    =D> =D> =D> =D> =D> =D> Най-после някой да се изкаже правилно!

Vnimavai kakvo si pojelava6,za6toto moje i da go polu4i6!

ЗА разбира се сега ни е времето да правим лудории...няма да го правя като стана на 40 я...пък и курвенско да е според някои като не го правиш всяка нощ що да е курвенско понякога нещата просто е случват и някакво такова изживяване нито те прави курва,нито някво мега неморално леко момиче...
    It`s NoT the End OF me..My hearT is stiLL open..I`m bruised,but Not broken!

дамм ето даже виждам че и alice sw се е изказала долу горе по същия начин,което ме радва че и други мислят като мен (дано това не ме прави курва )
    It`s NoT the End OF me..My hearT is stiLL open..I`m bruised,but Not broken!

Цитирай Първоначално написано от My_Infernal_Majesty
    Против, защото тва е курвенска постъпка и е тъпо- ако една жена се навие да го направи значи е лека и слаба жена която лесно се поддава на флитровете и закачките на мръсните женкари!
    е това е супер тъпо исказване!
    Аз съм за ! Просто има нещо готино в това, че знаеш, че тва момиче повече няма да го видиш ... и двамата го правите .. като за последно а пък си е и ебаси емоцията .. щото обикновенно го правите на някво .. малко по-нестандартно място ( все пак сте се запознали в дискотека/купон ... )

пс: а колкото до това дали секса за 1 нощ прави жената курва .. хаха тва само кмета на Мало Конаре може да го каже..
    дали момичето е курва или не .. не се опраделя от тва дали е правила секс за 1 нощ а от други неща .. които не са тема на разговора ни тук
    Що е то ? Блондинка с плитки? .. свирка с дръжки

дани ди вия
    Guest
    Какъж СПИН има в България искам да питам?????? Презерватива е гадост ........ Ползвам само ако ме накарат а за секса за една нощ....... за момчетата е готино, на момичетат им излиза лоша слава за съжаление....

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    За.
    Ако човек няма връзка в дадения момент, защо не?

Супер фен Аватара на Barbie
    Цитирай Първоначално написано от дани ди вия
    Какъж СПИН има в България искам да питам?????? Презерватива е гадост ........ Ползвам само ако ме накарат а за секса за една нощ....... за момчетата е готино, на момичетат им излиза лоша слава за съжаление....
    Айде пак... Имаше по-рано един такъв дето развиваше теория на конспирацията...

Безразборен секс без презерватив? Привлекателно звучи, наистина... Тежко им на девойките, дето спят с тебе.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от p4elata_brumze
    За.
    Ако човек няма връзка в дадения момент, защо не?
    =D> \/

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си