- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Някой потресаващо як филм,който сте гледали наскоро
искам да си тегля разни филми,ама вече се чудя какви. идеи?
Cast Away, Gladiator, Borat...![]()
То явно не само ти се чудиш.Напоследък са прекалено малко филмите,които наистина си струват.Затова хора, ако се сещате - давайте предложения, че и на мен ще ми е интересно да изгледам нещо, което ви е заинтригевало.
Не за вражда, за обич съм създадена!
STEP UP![]()
![]()
![]()
Waking life на Richard Linklater.
http://images.encyclopediadramatica.com/images/c/cd/Chris_Hansen_Says_Hi.gif[/img]
ето ти филм за 3седм на пред izgledai vsi4kite serii na PRISON BREAK няма да съжаляваш
Препоръчвам ви 300,на мен лично ми хареса.
"How high".
Мерси за съветчето - Prison break съм гледала и двата сезона - всичките серийки - страхотен сериал наистина - който не го е гледал - нека го направи.
Не за вражда, за обич съм създадена!
Последните филми които гледах са 300, Blood and Chocolate, Ghost rider, Pursuit of Happiness... нито един не беше толкова потресаващо як, колкото очаквах![]()
Iskam da vi popitam ako nqkoi e gledal rRrrRr,haresal li mu e? Ne pusnah nova tema,no se nadqvam da mi otgovorite![]()
Ong Bak, Tom Yum Goong (също може да са го написали The Protector) и двата са с Tony Jaa.
Да,Онг Бак е много готин - дава точно това,което очакваш от жанра - бой,бо,бой и скролваш през моментите със реплики
хахо-хихи,как се думаше,имаше един филм,май за индонезийци,дето се биеха в джунглата с по два индонезийски меча,много беше як,тюх,забравих го
кръъъъъввввв
![]()
The cutting edge going for the gold 2на мен ми хареса много...
![]()
♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥
Гледах "Мис слънчице" (на кино) - не беше лош... ама се чудя, сега като затвориха торент сайтовете - от къде ги теглите? шото аз не знам откъде да тегляллл
Тъжно е, когато някой си отива,
тежко е, когато си останал сам
и в един залисан ден разбираш,
че не си дете, а вече си голям...
гоуст райдър и 300...баси тъпните...300 беше по-хубав...най-вече забелязах че когато кръвта падаше на земята изчезваше на секундатадаже понякога още във въздуха
общо взето няма хубави НОВИ филми...
Як е Step up, а също и Death tunnel кефят ме
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Омг.. не прави грешката да гледаш 300.. ще видиш чудати същества, доста по-големи от тигър, със искрящи очи, определени за вълци; хора, прескачащи 2 метра от една скала до друга; кръв, която хвърчи на 100 метра от убития; същинските тренировки за един истински Рамбо.
А най-лошото е, че след като излезеш от кино салона осъзнаваш, че това са 2 часа от живота ти, които никога няма да си върнеш..
Dont be a menace - за филма..
Apocalypto e mnogo dobur film su6to taka i "300" a serial ti preporu4vam lexx mnogo vesel i brutalen na momenti![]()
I worship His Shadow!
Гледах наскоро Apocalypto и на мен лично много ми хареса.
хъхъ..
Сигурно за сумбурнайсет хиляден път повтарям, че филмът е правен по комикс. В комиксите вълците не са вълци, хората не са хора, кръвта не е кръв. Ти, ако си си мислел, че ще гледаш втори Гладиатор, сериозно си объркал филма.Първоначално написано от niGGa
Та, така.
300. Филма е невероятен точка и удивителен
^Гладиатор на мен ми е любимия филм...казаха ми че 300 щял да мъ откаже от него ама...общо взето от филма ми хареса оная тактика...отблъскват една вълна със щитовете и УРРРРРРР ЗИМИИИ с копията
![]()
![]()
и втора и трета и така...
![]()
за мен най-потресаващия филм ще си остане Saw 1,2 и 3![]()
Let The BEAT Control Your Body