- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво ми има??? vol.2
Какво ми има? И аз нямам гадже и никой не ме харесва![]()
![]()
![]()
Забравих да кажа. 160см съм, 44 кг. Да слагам ли снимка?
Да
сложи снимка... и разкажи малко повече за себе си... и бих ти дал някой-друг полезен с1вет... ако мога...![]()
Трябва да се регистрирам, а не искам..
Хаха ми сложи си един пик да...![]()
Ами питай и ще ти отговоря!Първоначално написано от gPa3HuTeJl
на колко си?
btw: изглеждаш добре(сладка си)
=D>
с извинение но по снимките си личи ти си се още дете.
споко има време за гаджета
навуртаи се повече около момчетата пазговаряи по често с тях (се още не ядем хора) пофлиртуваи с някое и може да излезне нещо между вас!
вижте
любов любов защо си тъи сладка и жестока ти?
живеи в живота има смисъл!
няма невъзможни неща!
обичаи за да будеш обичан!
не се прави на такъв какъвто не си буди себе си!
На 14![]()
Otsqkade saglasen !Първоначално написано от darkdevil
Гадното е, че ме възприемат като приятелка (една от тях), а не като момиче. Може би защото съм щура глава, защото съм по-отворена или...?
Аз лично мразя отворени женски,но да не са и много затворени,около златната среда..,Първоначално написано от Desperated
Е аз не съм някаква мъжкарана, просто не съм срамежливаПървоначално написано от Анонимко
![]()
Еми видях я снимката и изглеждаш добре бе кво. Има да се мениш още. Те първа си в златната среда на пубертета. Мотай се около момчетата, шегувайте се, заигравайте се, може да излезе нещо с някой. Бъди позитивна, тва ще се хареса!
Kato gledam po snimkite si sladurana neznam kvo ne ti haresvat...
Mom4etat hubavi saveti ti davat kato gledam, no vse pak spored men o6te si malka i ima6 mnogo vreme za da se razviva6 i da se promenq6 i na van6en vid i na harakter taka 4e nqma ot kakvo da se pritesnqva6![]()
Е та много ясно, че ще даваме добри съвети. Няма да габаркаме момичето я. Истината е само 1 - тряя време. За всичко трябва време. Всичко с времето си! А до тогава![]()
Дотогава пей сърце![]()
Според мен малко грим,малко прически ще пООправят нещата![]()
Благодаря много на всички![]()
Сама трябва да си отговориш на този въпрос.Причините може да са много, а може и да е само една.
Kakvo ti ima li? 6te ti kaja dori i da prozvu4i grubo.Golqm sladur si ama ne prili4a6 na 14-godi6na.Kato te vidqh mi zaprili4a nai-mn na 10.Koe mom4e bi poglednalo 10 godi6no momi4ence? Moq savet e da se grimirva6 no ne kato prostitutka e semplo i da ne si prai6 taq detska pri4eska na dve opa6ki6oto te prai izla4vaneto o6te po detsko.No ina4e kakto ve4e spomenah si golqma sladurana i 6te navarje6 mn mom4eta no v edin malko po kasen etap.Uspeh
Az sam na plaja,a ti kade si?
Az sam sama,a ti sam li si?
Az te obi4am,a ti obi4a6 li me?
Az se bazikam ,a ti varza li se?????
Глупости...Първоначално написано от DqVoLcHe_Ot_RaQ
поне според мен гримът съкс, а и аз виждам грим. Момичето е хубаво, но поне на мен ми изглежда малка. А за причините... няма как да знам, не те познавам лично.