- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Бързо свършвам??
някои може ли да ми каже защо като почна да е*а някоя свършвам няма и на 5мин от превъзбуда ли от какво е??
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
определено е от превъзбуда![]()
Craig David-Walking Away
ами щото ти се прави секс,как защо..![]()
мини отдолу,а тя отгоре..гаранция,че ще свършиш по-бавно..пък и сменяйте пози,ако трябва се спирай отвреме навреме,ама не много често![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
и аз си мисля че е от превъзбуда , но видя ли някои кака стегната ох мале немоа са спра и веднага свършвам..![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Първоначално написано от Adwokat
ama ti si bil golqmo lice
YOU CANT SEE ME!!!
е 8937427294332324 теми такива разрови се малко бе младежо...
сигурно е от презарвативите, може да ти стягат
И според мен е от превъзбудата. Опитай ти да си отдолу, така ще свършиш по-бавно.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Обрежи се!
Dio mi la dona, guai a chi la tocca!
от превъзбуда е
вижте
любов любов защо си тъи сладка и жестока ти?
живеи в живота има смисъл!
няма невъзможни неща!
обичаи за да будеш обичан!
не се прави на такъв какъвто не си буди себе си!
Не използвам такива!!Първоначално написано от beautiful.soul
Еми тогава се застреляй крет*нПървоначално написано от Adwokat
Dio mi la dona, guai a chi la tocca!
тогава изъсхни ..Първоначално написано от Adwokat
![]()
Точно пък моето гадже така свършва по-бързо. Просто си седи, а аз върша работата. А той достига да върха много по-бързо, отколкото в мисионерската!!!Първоначално написано от ABSOLUT`me
Щот си смотан.Първоначално написано от Adwokat
Първоначално написано от StupiD^BuCkeT
Смотан си ти ве педал недоразвит
mi az mislq 4e e 6toto ne si pravil sex dulgo vreme predi tazi "nqkoq" znam li ....![]()
no exit
Ami tez koito ebesh baq zdravo te vuzbujdat za da svurshavash tolkova burzo! no ako iskate da produljite sled kato svurshish se hvani za glavi4kata i q stesni i otnovo mojesh da prodaljish!
![]()
Хах ооо да повярва с тази която съм наистина прекалено много ме вазбужда , дори като я видя и са дървя пак да не ти кажа като излезим на центъра с нея през повечето време съм все одървен..Първоначално написано от Vik1tO`
И аз имам горедоло сащия проблем, но не е от партниорката защото го правя с няколко различни, просто като им го вкарам и за 2 мин сам свършил, кажете някакви методи за забавяне на свършването.
ето една умна идея! кво ти пречи наистина да свършиш два-три пъти?!Първоначално написано от c0ca1na
или ако твойта много те възбужда...вземи си някоя грозничка, дебеличка, косматичка, гърбава, лоша, злобна, кьорава, надута и болна от венерически болести ии...всичко ще е ок!
![]()
...Its just one of those days
Feelin' like a freight train
First one to complain
Leaves with a blood stain
Damn right I'm a maniac
You better watch your back
Cuz I'm fuckin' up your program...
Неможеш ли да бадеш малко по конкретен ???Първоначално написано от Technof@n
Някой да обясни за спрейовете.
Чувал сам, че има и презервативи с които свършваш по бавно, има ли такова нещо???
n/o