.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24
    rousse
    Guest

Майка ми разбра че съм спала с гаджето

Здравейте
    на 15 години съм
    вчера приятела ми скъса смен
    аз изпаднах в депресия и цял ден плаках
    майка ме разпита и и обясних какво е станало
    и тогава без да искам се изпуснах че съм спала с него
    тя изгуби доверието си към мен
    какво да направя хелп

Guest
    мМмм кофти работа че те е зарязал, а още по- кофти, че майка ти ти няма доверие ама ще ти дам съвет от личен опит...гледай да се държиш като по- голяма и да не правиш детски фасони пред майка ти , за да разбере че си достатъчно голяма и че отново може да ти се доверява...незнам дано това да помогне

rousse
    Guest
    Ami nie s gadjeto se opravihme...samo deto maika ne mi dava da izlizam ve4e s nego

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    мМмм кофти работа че те е зарязал, а още по- кофти, че майка ти ти няма доверие ама ще ти дам съвет от личен опит...гледай да се държиш като по- голяма и да не правиш детски фасони пред майка ти , за да разбере че си достатъчно голяма и че отново може да ти се доверява...незнам дано това да помогне

ne e nujno maika ti da znae,che izlizash s nego....ne ti kazvam da q lajesh,prosto ne i spodelqi vsichko,koeto bi q nakaralo da se pochustva gadno

savage
    Guest
    Аз пък не мога да разбера кви са тея родители- не ти дават да правиш нещо и съответно като го направиш не им казваш, а пък после се сърдят що си го направил тва. Аз никога не съм имала проблеми с мойта майка, казала ми е квото искаш прави ама умната и аз за тва всичко и й казвам. Не в тебе е проблема, а в майка ти

Guest
    na men pa maika mi podari prezervativi bati smeha

Голям фен Аватара на n1ght_shadow
    Град
    там някъде
    Цитирай Първоначално написано от savage
    Аз пък не мога да разбера кви са тея родители- не ти дават да правиш нещо и съответно като го направиш не им казваш, а пък после се сърдят що си го направил тва. Аз никога не съм имала проблеми с мойта майка, казала ми е квото искаш прави ама умната и аз за тва всичко и й казвам. Не в тебе е проблема, а в майка ти
    6te gi razbere6 kogato nqkoi den i ti stane6 roditel
    Do the impossible.
    See the invisible.
    Fight the power.

Повече от фен
    Град
    somewhere in nowhere like Courage :) my sweet neighbour
    то си зависи от 4овека-родителя зависи си и от теб
    ако бе6е споделила по рано искала съвет и говориш с майка си за това (е стига да искаш) мисля 4е няма да имаш проблем.. гаден е на4ина по които е разбрала все едно и нямаш доверие.. а и си на 15... мм не е много.. но поне не е 13...
    в днешно време по младите майки са доста "съвременни" и биха те разбрали стига да знаеш как да им го кажеш... и стига ти да си достатъ4но узряла за подобни действия и да приемаш живота сериозно..
    майка ми е на 50 (т.е не е младата генерация ), но и тя приема вси4ко даже ми дава съвети...просто трябва пове4е говорене... и вяра едно приятелство между майка и дъщеря.. защото ако стане нещо в крайна сметка сем е тези които винаги ще са до теб и ще ти помогнат

Мега фен Аватара на katttto3
    Град
    В тайните на нощта
    мен майка ми ми каза че няма да имам проблем с нея дори и да съм спала с моя фр. но аз пак я излъгах.Ще й кажа когато се почуствам готова,не би трябжало да те упреква тя също сигурно на тия години е била вече бодната
    Притискаш ме. Изтръгваш със страст ръцете ми разголени...

Град
    София
    da vi kaja az mnogo pati sam si predstavqla maika mi kakvo si misli kato i kaja "az otivam da spq v bobi(gadjeto mi)
    tq kato mi kaje "mii,dobre"si vikam ,che sigurno vednaga pochva da si predstavq kakto neinoto malko momichence q opavat na zadna prashka,kolkoto i da sam se sardila,che ne me puska da spq v tqh,che primerno ne me e puskala predi po dokasno,sega q razbiram,predstavete si kakav shok e,te razbirat che porastvame,no vse pak si ostavame tqhnite malki momichenca.....

Доверие лесно се губи трудно се печели.
    † 2pac ReSt In PeAcE † \\// My Nigga

http://WwW.impulse.bg/Luna71c

Guest
    Просто не и казваш,че излизаш с него...пък ако тръгнете да се жените вече пак пиши

Доверието ще си го възвърнеш с течение на времето,споко...

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Боклук си Бате ...
    Просто не и казваш,че излизаш с него...пък ако тръгнете да се жените вече пак пиши

Доверието ще си го възвърнеш с течение на времето,споко...

tova i az kazah ne q lajesh,prosto i spestqvash nqkoi neshta

Guest
    losho!Golem gaf

Както вече казаха е много лесно да се изгуби доверието, но е много трудни отново да го спечелиш. Каквото станало, станало, майка ти вече знае, че си спала с него и това не можеш да го промениш. Опитай се да поговориш с нея. Не знам дали лесно ще започне да ти вярва отново.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Град
    Пловдив
    точно така! и при мене е същото...и точно затова мога всичко да им кажа! могат малко да се изненадат или ядосат ама нито ми се карат нито ми забраняват да правя нещо защото знаят, че аз ще продължа да го правя и следващия път няма да им кажа нещо за да не ми се карат! абе те наще са прекрасни хора!

и не мога да разбера...ти си на 15! как така ще ти забранява да правиш секс!??!?!? то тва си е нормално пък и не си на 12!!! и щом го обичаш и ако не е наркоман... кво толкова! аз ти предлагам да й казваш абсолютно всичко което правиш и дори да ти забранява ти да продължаваш да си го правиш и ако някой ден ти каже, че не я слушаш ти пък ще й кажеш че поне всичко й признаваш (ще излезнеш мн добра дъщеря! :P ) успехче.
    ...Its just one of those days
    Feelin' like a freight train
    First one to complain
    Leaves with a blood stain
    Damn right I'm a maniac
    You better watch your back
    Cuz I'm fuckin' up your program...

Мега фен Аватара на koalka
    Било е сигурно малко шокиращо за нея, може да е с по-остарели разбирания и да не го е очаквала, нормално.Не мисля, че чак доверието си е загубила в теб, но така е реагирала, защото не е очаквала просто.

Град
    РЮАР
    Ти Си Изд1нката На Семейството
    Б1зикам Се

Не мисля че си е изгубила доверието ... както казаха вече.. просто е била шокирана.. но нз.. явно е гадно.. и аз напрайх 1 п1т така.. спах с приятелката си и я зарязах.. ама са с1м с 1 година вече ше стане - д1лга вр1зка... та извода ми е -> Всяко Зло За Добро

Цитирай Първоначално написано от temito
    da vi kaja az mnogo pati sam si predstavqla maika mi kakvo si misli kato i kaja "az otivam da spq v bobi(gadjeto mi)
    tq kato mi kaje "mii,dobre"si vikam ,che sigurno vednaga pochva da si predstavq kakto neinoto malko momichence q opavat na zadna prashka,kolkoto i da sam se sardila,che ne me puska da spq v tqh,che primerno ne me e puskala predi po dokasno,sega q razbiram,predstavete si kakav shok e,te razbirat che porastvame,no vse pak si ostavame tqhnite malki momichenca.....
    \/
    Fuck me I`m famous..

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от HagpycaH
    Доверие лесно се губи трудно се печели.
    =D>
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    na men pa maika mi podari prezervativi bati smeha
    na men puk bashta mi sled kato mi beshe zabraneno 1 godina da pravq sex ot edin lekar...
    a po temata...
    naistina v maika ti e problema mn interesno e tova 4e ne ti dava da izlizash s nego ti tei i tei shte izlizash s nego i tq da ne iska to nqma smisul da ti zabranqva nooooo....roditelite ponqkoga sa kofti...i nemojem da gi promenim,....uspeh dano se opravish i s maika si ...
    lubovta e 4uvstvo koeto 4uvstvash kogato po4uvstvash 4e 4uvstvash 4uvstvoto koeto ne si 4uvstvalll....
    Pocu_Ty E МноГо МноГо ВлюБеНууууу :* Милооо Обичам теееее :*****

Trabva da govori6 pove4e s neq za da e v te4enie na ne6tata koito se slu4vat s teb i kakvo pravi6, a ne da q 6okira6 taka izvednaj ...I pri men stana taka, kogato maika mi razbra, 4e sam spala s mom4e s edna razlika 4e moqta razbra pri opaseniq 4e sam bremenna i nqma6e kak da ne i kaja, togava i tq zagubi doverie v men, no posle zapo4nah da i spodelqm pove4e i ne6tata se poopraviha, makar 4e pak ne vazpriema nqkoi ne6ta, koito pravq ....

гадно....много гадно и се боя 4е не мога да ти дам съвет...

Guest
    Еми и аз нз какво точно да ти кажа.. и с мен се случи така, но оттогава абс нищо не и споделям, защото съм тотално разочарована от нея..за каквото научи и всичко разваля Имам си приятел от 4 месеца и въпреки, че тя на моменти ме подозира засега нищо не знае и не планирам за момента да научи. Незнам каква е твоята, но мога да те посъветвам просто да не се даваш - настоявай си на своето, ако си сигурна,че знаеш какво искаш и осъзнаваш последствията.. Иначе наистина пробвай да говориш с нея, но е трудно да й промениш разбиранията...Нз, ама все пак смятам, че има подробности, които е по-добре родителите да не знаят - така е по добре и за теб и за тях. Това,че си спала с момчето не е подорбност, а е доста важно (особено за майките)но от там нататък добре си мисли какво точно й споделяш.. това е.. Успех

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си