- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ЗА или ПРОТИВ "Активия"
???Пишете мнения!Казвайте и защо сте на даденото мнение
През паламарката ми е за "Активия".
Какъв е смисълът на темата?
ami men li4no mn ma boli stomaha malko sled kato qm ma ina4e smqtam 4e e mn po dobre da izlqm edna aktiviq vmesto edna filiq..pak stomaha mi emm da ma boli mainata mu
pfffi kvo qdesh Aktiviq vypreki che te boli stomaha ot neia? Tova e mnogo smotano qvno ne ti deistva dobre i po-dobre ne qj
ами..аз съм доволна от Активията. Особено тези вкусничките с плодове и т.н... абе вкусно е и ми помага когато ме боли корема
Only God can Judge me... Be the Best!
За "ЗА" съм...чесно казано не помагат много (или поне на мен) но обичам да ги ям..много са вкусни![]()
Аз съм ЗА!Понеже на даскало според мен няма нищо свястно за ядене, от съседното магазинче си купувам и ям всеки ден и ме наяжда.Не съм се спекла, нямам надут корем и т.н. обаче си ми харесва и си я ям.Предпочитам с ягоди и мюсли дето е или с череша...
FeeL The RaiN On YouR SkiN, No One ElSe Can Feel It For You...
То аз по принцип активията не я ям, защото ме боли корема, а защото е вкусна(говоря за онези плодовите видове). Иначе за мен си е обикновено кисело мляко![]()
o opredeleno sum protiv.. ne mi haresvat na vkus i ne me int dali pomagat ili ne![]()
![]()
Определено съм ЗА Активия![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
Против всичко, свързано с Данон съм. Данон не е истинско кисело мляко.
Хмм,че то изобщо има ли кисело мляко в тях![]()
ми, то къде има истинско кисеко мляко вече?
Активията е вкусна, но човек трябва да е адски наивен, за да вярва, че яде нещо кой знае колко полезно и истинско от Данон.![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Аз лично съм ЗА Активиа. Не помага, но ми харесва, защото е вкусна.
![]()
4estno kazano ponqkoga qm aktiviq no vinagi sled tova me boli korema..i vseki p1t si kazvam absurd da e ot neq ot drugo e...ama v kraina smetka ustanovih 4e e to4no ot neq..
минавал корема бля бля това да не е лекарство че да минава .. кисело мляко с помоща на малко реклама и айдее и корем лекувало .. и на мен ми е вкусна активията ама не я ям да си лекувам корема когато ме боли![]()
Не става въпрос за сериозни здравословни проблеми, а просто да си я хапваш ако си се запекълПървоначално написано от Allthatshewant
![]()
Аз съм ЗА! Най-обичам натуралната!
Ами може да ви прозвучи странно, ама като изям 1 активия ми става много, ама много лошо, вие ми се свят и ми се повръща.![]()
На мен лично ми харесва и я ям заради това.Най-вкусна ми е с мюслитеНе очаквам нищо да ми направи с корема....
![]()
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше
Аз доста често ям Активиа но не заради тея реклама че ще отслабна от нея ами защото ми е вкусна. Според мен лично няма ефект относно фигурата ти.
Вие сте ид**тки. Никъде в рекламата не се казва, че се използва за отслабване или при сериозни здравословни проблеми.
Moderated by ^npocTo^a3^f^
2 точка от правилника!