Знам, че на всички ви е писнало да го чувате. Защото сте големи и велики...и защото винаги знаете кое е най-добре за вас, а и за околните...
Писна ми от 13 годишни деца, обесняващи как не могат да откажат цигарите...било им навик. Отвращавам се от малки момиченца, гримирани, смачкващи всичко естествено и детско в себе си. Отвращавам се идеалите им. От идеалите НИ. Единици са тези, които ще ме подкрепят...знам, че ще отнеса аадски много критики и на никой няма да му запука.
Защо никой вече не оценява истинските неща? Защо вече истинското приятелство го няма? Всеки гледа да прецака някой, да се присмее, да вземе всичко възмойно от другия, да е с него докато има полза. Защо това да си красив например се смята за порок. Ако си красив, то непременно си курва или педал, и задължително глупав и самовлюбен. Не, не си мислете, че съм красавица. Съвсем обикновена съм. Всичко, което казвам, е плод на ежедневния ми опит в течение на години. Защо ако си умен, то задължително те смятат за човек, лишен от чувство за хумор, за загубеняк, за зубър и т.н. Защо това да се напиваш с ЛИТРИ алкохол е издигнато в култ? Защо да се друсаш е някакво геройство? Защо хората не виждат истината...сякаш имат завеса пред очите...Виждат само на повърхността....Виждат само онова, което искат да видят....повече и не им трябва...
Извинете, че не се напивам всеки ден, защото не мога да давам ежедневно 3-4лв само за това. И че не пуша по същата причина. Съжалявам, че не мога да си сменям джиесема на всеки 6 месеца...
Чета общо взето какво съм написала...Мдаа...всички ще си кажат каква задръстенячка...какви ги говори. Ами такива. Представете си познавам много хора. Била съм в различни обкръжения по една или друга причина. И аз съм била от тези, от които в момента се възмущавам. Но аз някак се запазих. Как...не знам. А другите не. Винаги съм усещала...че това не съм аз....че това което върша....не искам....но едно нещо вътре в мен ме тласкаше по-навътре и по-надолу. Но успях. Не...може би пораснах.
Офф написах глупости май. Както и да е. Айде четете и ме плюйте сега.
Извинявам се за хилядите правописни грешки, които сигурно съм допуснала. Написах го в момент на вдъхновение и изобщо не съм мислила хахах.
\/