- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- кои са ви любимите реклами
Онази фармацефтичната ... дет едно дете влиза с майка си в една аптека // ои накрая аптекаря го пита ... Толкова ли е красива ? Защо просто не й се обадиш ...![]()
тъкмо и аз тва щях да кажа (напиша)! наистина на Спрайт е най-готина рекламата. пък и Спрайт-а не е толкова лош!Първоначално написано от King of Kings
:P
...Its just one of those days
Feelin' like a freight train
First one to complain
Leaves with a blood stain
Damn right I'm a maniac
You better watch your back
Cuz I'm fuckin' up your program...
олее верно бе! хаха..велика беше тая реклама! всички се бъзикаха с нея. даже си спомням, че беше за някъв парфюм. една жена беше облечена в червено и се качва в една червена кола и всички я гледат! хахах..даже помня подробности! тая реклама е незабравима...Първоначално написано от xaxo_xixi
![]()
ама вие да не си помислихте, че сега го гледам и затова си спомням...аз току що видях че в коментара има и линк към клипа! наистина си спомням подробности! йееейй![]()
![]()
![]()
...Its just one of those days
Feelin' like a freight train
First one to complain
Leaves with a blood stain
Damn right I'm a maniac
You better watch your back
Cuz I'm fuckin' up your program...
хахахахахПървоначално написано от ^npocTo^a3^f^
всеки път щом мина покрай пощенска банка, само това ми е в акъла
, размазва ме
))хахахххххххкккк
А на Загорка?Коя е...Ако е тази с Богдан Казанджиев и компания...дам![]()
хахахаххахаПървоначално написано от xaxo_xixi
![]()
![]()
![]()
-Облечи това!
-Оууууууу, парфюююююююм...![]()
![]()
![]()
В момента ме кефи и мен шифрантията Наталия ( О, Ники нали..), но иначе има много много хубави реклами. Кефят ме рекламите на Garnier много са цветни весели свежи. Едно време имаше реклама на Shell V power с едни коне и тя ми харесваше. Харесват ми рекламите на Adidas и на Replay. Но най най любимата ми винаги ще си остане Sony Bravia - colour like no other, но не с боите ( http://youtube.com/watch?v=soOJBek__UI )
В момента ме кефи и мен шифрантията Наталия ( О, Ники нали..), но иначе има много много хубави реклами. Кефят ме рекламите на Garnier много са цветни весели свежи. Едно време имаше реклама на Shell V power с едни коне и тя ми харесваше. Харесват ми рекламите на Adidas и на Replay. Но най най любимата ми винаги ще си остане Sony Bravia - colour like no other, но не с боите ( http://youtube.com/watch?v=soOJBek__UI ). Като я гледам ми влияе супер различно... хем е толкова цветна, хем музиката и придава един такъв тъйен оттенъ... според мен - страхотна реклама
Промиват ви мозъците с тия реклами![]()
П.П. О, Ники...![]()
Ако не знаеш - ще те научим!
Ако не можеш – ще ти покажем!
Ако не искаш - ще те принудим!
Пролетарии от всички страни - обединявайте се!
Оо тая на Лууп кърти..днеска я гледах..кефи ме и на Загорка-там за българите..и оназии където рекламират някфа банка май..с Любо Нейков-Сготви ли нещо миличко?-да,златенце,има ракия със салата..нещо такова
Ооо, тая реклама много кефиПървоначално написано от be_true
А и пича...
![]()
![]()
Ами онази на Пепси, с онова клоунчето с резачката.Супер сладко е.
Рекламата на Globul с двамата опосуми Иван и Андрей![]()
Rosjanin-twoi brat,
Amerikanin-twoi wrog,
Kurva-twoja jena
Едната с кучето, на Германос, където заравя телефона ми е една от любимите..и оня....на майонеза май беше "В първият миг...бях ужасен...когато...*незнам си какво*...ти не си до мен, но.....*незнам си какво*...съм силен и голяяммм и мога да се справя саааааааам..."лялялялялляля ля![]()
А много ме дразнят рекламите на едно хлапе, което нещо лази и вика "Обичам пуканки"ауу ужаснаа ееее..Другата която ме дразни е отази на Киндер Буено, с онази учителката "А..наслада..Буено.."
![]()
![]()
-Коте! -Мяуу ?! Най-яката част е когато и тупка на етажерката полупразен парфюм без капачка, а тя ликува.... колко ли други е обличал преди това![]()
Езикът е извор на недоразумения <Из "Малкият принц">
Господи,защо продължавате да гледате телевизия и да научавате тия малоумщини наизуст?! ..
Мене ме кеффка оная рекламка на тест Шуърчек.... Такфази мелоди4ни4ка..... По тъмно ти се будиш, тревожиш се и чудиш, зашто ти закъснява, така те притеснява.. Мноо ме кеффка рекламката. А на поста на Дона бих казала, че тфа е кат наркотик и трудно се отказва.....![]()
По - добре да се наакаш прав, защото седнал ще ти се размаца по гъзъ.