.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 33
    Guest

za ili protiv pr sex?

zna4i az imah gadje s koeto hodihme dosta, pravihme si sex i t.n. sega sme skasali ve4e, no pak se vijdame za po kafeta i pravim sex ot vreme na vreme. No ne sme zaedno, prosto priqtelski sex. Tova gre6no li e?

тва е супер яко. Възможно най-хубавото - секс без обвързване. Не грешно според мен
    I’d give my all to have
    Just one more night with you
    I’d risk my life to feel
    Your body next to mine
    Cause I can’t go on
    Living in the memory of our song

Котарана
    Guest
    Ами незнам не ми се случвало такова нещо.С предишните ми приятели с които сме првили секс не поддържаме никакви контакти.А сега си имам сериозен приятел.Но имам много приятелки които просто правят секс със бившите си без да имат връзка с тях

Град
    София
    ne e gre6no, smisul do nqkakva stepen ima ne6to hubavo ti kato si pravi6 seks s 4ovek koito nali znae6 4e durji na teb i ne si pravi6 nqkakvi broiki tupi.. 4ustvata 6te se vuzvurnat
    So if you are in sight and the day is right
    She’s a hunter you’re the fox
    The gentle voice that talks to you
    Won’t talk forever
    It’s a night for passion
    But the morning means goodbye
    Beware of what is flashing in her eyes
    She’s going to get you

Супер фен Аватара на jony
    Град
    София
    Tва е перфееектният вариант
    Dio mi la dona, guai a chi la tocca!

Супер фен
    Град
    Мене ме нема в целата схема

Re: za ili protiv pr sex?

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    zna4i az imah gadje s koeto hodihme dosta, pravihme si sex i t.n. sega sme skasali ve4e, no pak se vijdame za po kafeta i pravim sex ot vreme na vreme. No ne sme zaedno, prosto priqtelski sex. Tova gre6no li e?
    Много е относително, зависи. Принципно не е лошо и ако така ви допада, правете го. Много е сладко

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Не е тъпо според мен, защото поне си го правиш с човек, с когото си била и към когото сигурно още имаш някакви чувства...в смисъл не бройкаш различни момчета, а и щом така ви харесва няма нищо лошо.Живота си е твой ти избираш как да го живееш

Супер фен Аватара на ABSOLUTme
    Град
    вввдотайемапигдотком
    helen4ee,кво значи с човек,който държи на теб?Щом като не са заедно,откъде реши,че държи на нея?
    А инак по темата - предмство е,че се познавате и в леглото,а ако си пасвате,защо не?(стига в това време да си нямате други връзки)
    Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...

Guest
    И аз търся такава приятелка ...

И да е грешно кфо?С 1 ше спрете да го правите ...

Фен
    Град
    под масата ;)
    аз съм абсолютно ЗА даже в момента съм на това дередже..
    ама в момента в който си намеря друг приятел прекъсвам тези взаимоотношения със стария. секса по приятелски е само когато двамата не са обвързани с други хора. иначе е тъпо. \/

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Ne mislq che e greshno.. Daje e qko...

Супер фен
    Не е грешно разбира се. Щом ви харесва да го правите заедно, няма лошо.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Не е грешно, но е тъпо. Аз съм на принципа-край значи край!!!! А и защо да се разделям с някой, слад като сексът е на ниво. Естествено, той не е всичко, но в леглото що конфликти сме загладили с гаджето. в крайна сметка си е чисто седене на 1 място и е без грам смисъл!!!

Град
    V stranata na mechtite
    Ми аз карам на такъв секс в последните няколко месеца-един вид приятелски секс,само дето аз съм влюбена в момчето,то в мен не е и така само и само да съм близо до него правим така нареченият ''приятелски'' секс,но определно ми липсва връзката
    Every song ends,but that's no reason not to enjoy the music

Голям фен
    spored men ne e greshno, i az bih go napravila ako s moeto gadje skusame

По-добре е, отколкото в стремежа си да задоволиш сексуалните си нагони да прибягваш до секса с много и най-често (почти) непознати хора, към които понякога дори не изпитваш и капка привличане и желание.
    Аз имам такъв приятел - само за секс. Само че никога не сме ходили.

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Ami principno niama lo6o..Az li4no moje bi bih imala f*ck friend no edva li 6te e niakoi s koito sum hodila za6toto mogat pak da se namesiat 4ystva i da stane grozna kartinka nakraia

Мега фен Аватара на koalka
    Никой не може да съди и да казва кое е правилно или не.И все пак не знам дали бих се навила на такова нещо, просто не си представям да правя секс с някой, ако нямам чувства.

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Всеки сам си го решава това.Щом така ви харесва, правете го.Никой не може да ви съди.
    Но на мен лично, ще ми е странно да спя с бившия си приятел и да сме заедно само за спането. Не че ще ми е лошо, дори напротив, сигурно ще е доста хубаво, но не знам дали няма да ми е тъпо да знам, че той никога няма да е мой и аз никога няма да съм негова. Пък и все пак край значи край във всяко едно отношение - чувства и секс .. и ляляля

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Фен
    Град
    Triton's kingdom
    Еххх...горе6та ме4та
    но уви нередна....

Guest
    Ne razbira se kak 6te ee greshtono vie ste bili gadjeta i ste skasali i sega si pravi tap sex spored mene nqma losho :P

Супер фен
    Град
    sofiq
    Цитирай Първоначално написано от ThePainIsReaL
    Всеки сам си го решава това.Щом така ви харесва, правете го.Никой не може да ви съди.
    Но на мен лично, ще ми е странно да спя с бившия си приятел и да сме заедно само за спането. Не че ще ми е лошо, дори напротив, сигурно ще е доста хубаво, но не знам дали няма да ми е тъпо да знам, че той никога няма да е мой и аз никога няма да съм негова. Пък и все пак край значи край във всяко едно отношение - чувства и секс .. и ляляля
    mislq absolutno sa6totot.nai ve4e 6te revnuvam 4e nqma da e samo moi.az otdavna si imam 4ustvo za sobstvenost

Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))

Фен
    Град
    BG
    така няма как да продължиш напред...принципно приятелския секс не е нищо лошо .... но след като сте скъсали да продължаваш да го правиш с него ... трябва да си много силна за да можеш да се отърсиш от чувствата и да правиш наистина само секс ...
    Според мен се залъгваш ...
    Somebody wants you,
    Somebody needs you,
    Somebody dreams about you every single night
    Somebody can't breathe without you, it's lonely
    Somebody hope that some day you will see
    That somebody's me

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Не е грешно, но е тъпо. Аз съм на принципа-край значи край!!!! А и защо да се разделям с някой, слад като сексът е на ниво. Естествено, той не е всичко, но в леглото що конфликти сме загладили с гаджето. в крайна сметка си е чисто седене на 1 място и е без грам смисъл!!!
    значи като вече не се разбирате, не се обичате, нямате нищо общо можете пак да сте си заедно щото бил хубав секса! много тъпо мислене. така се обвързваш без никаква полза. няма смисъл!....

..пък и той си е намерил най-добрият вариант - секс без обвързване, "приятелски" нищо лошо...докато не си намериш нова приятелка! тогава вече е изневяра и не е хубаво, освен ако и с нея не есе разбирате. тогава може! хах...
    ...Its just one of those days
    Feelin' like a freight train
    First one to complain
    Leaves with a blood stain
    Damn right I'm a maniac
    You better watch your back
    Cuz I'm fuckin' up your program...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си