- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- za ili protiv pr sex?
zna4i az imah gadje s koeto hodihme dosta, pravihme si sex i t.n. sega sme skasali ve4e, no pak se vijdame za po kafeta i pravim sex ot vreme na vreme. No ne sme zaedno, prosto priqtelski sex. Tova gre6no li e?
тва е супер яко. Възможно най-хубавото - секс без обвързване. Не грешно според мен
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
Ами незнам не ми се случвало такова нещо.С предишните ми приятели с които сме првили секс не поддържаме никакви контакти.А сега си имам сериозен приятел.Но имам много приятелки които просто правят секс със бившите си без да имат връзка с тях![]()
ne e gre6no, smisul do nqkakva stepen ima ne6to hubavo ti kato si pravi6 seks s 4ovek koito nali znae6 4e durji na teb i ne si pravi6 nqkakvi broiki tupi.. 4ustvata 6te se vuzvurnat![]()
So if you are in sight and the day is right
She’s a hunter you’re the fox
The gentle voice that talks to you
Won’t talk forever
It’s a night for passion
But the morning means goodbye
Beware of what is flashing in her eyes
She’s going to get you
Tва е перфееектният вариант![]()
Dio mi la dona, guai a chi la tocca!
Не е тъпо според мен, защото поне си го правиш с човек, с когото си била и към когото сигурно още имаш някакви чувства...в смисъл не бройкаш различни момчета, а и щом така ви харесва няма нищо лошо.Живота си е твой ти избираш как да го живееш![]()
helen4ee,кво значи с човек,който държи на теб?Щом като не са заедно,откъде реши,че държи на нея?
А инак по темата - предмство е,че се познавате и в леглото,а ако си пасвате,защо не?(стига в това време да си нямате други връзки)![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
И аз търся такава приятелка ...![]()
И да е грешно кфо?С 1 ше спрете да го правите ...![]()
аз съм абсолютно ЗАдаже в момента съм на това дередже..
ама в момента в който си намеря друг приятел прекъсвам тези взаимоотношения със стария. секса по приятелски е само когато двамата не са обвързани с други хора. иначе е тъпо. \/
Ne mislq che e greshno.. Daje e qko...![]()
Не е грешно разбира се. Щом ви харесва да го правите заедно, няма лошо.
Не е грешно, но е тъпо. Аз съм на принципа-край значи край!!!! А и защо да се разделям с някой, слад като сексът е на ниво. Естествено, той не е всичко, но в леглото що конфликти сме загладили с гаджето. в крайна сметка си е чисто седене на 1 място и е без грам смисъл!!!
Ми аз карам на такъв секс в последните няколко месеца-един вид приятелски секс,само дето аз съм влюбена в момчето,то в мен не е и така само и само да съм близо до него правим така нареченият ''приятелски'' секс,но определно ми липсва връзката![]()
![]()
Every song ends,but that's no reason not to enjoy the music
Ami principno niama lo6o..Az li4no moje bi bih imala f*ck friend no edva li 6te e niakoi s koito sum hodila za6toto mogat pak da se namesiat 4ystva i da stane grozna kartinka nakraia![]()
Никой не може да съди и да казва кое е правилно или не.И все пак не знам дали бих се навила на такова нещо, просто не си представям да правя секс с някой, ако нямам чувства.
Всеки сам си го решава това.Щом така ви харесва, правете го.Никой не може да ви съди.
Но на мен лично, ще ми е странно да спя с бившия си приятел и да сме заедно само за спането. Не че ще ми е лошо, дори напротив, сигурно ще е доста хубаво, но не знам дали няма да ми е тъпо да знам, че той никога няма да е мой и аз никога няма да съм негова. Пък и все пак край значи край във всяко едно отношение - чувства и секс .. и ляляля![]()
Еххх...горе6та ме4та
но уви нередна....![]()
Ne razbira se kak 6te ee greshtono vie ste bili gadjeta i ste skasali i sega si pravi tap sex spored mene nqma losho :P
mislq absolutno sa6totot.nai ve4e 6te revnuvam 4e nqma da e samo moi.az otdavna si imam 4ustvo za sobstvenostПървоначално написано от ThePainIsReaL
![]()
Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))
така няма как да продължиш напред...принципно приятелския секс не е нищо лошо .... но след като сте скъсали да продължаваш да го правиш с него ... трябва да си много силна за да можеш да се отърсиш от чувствата и да правиш наистина само секс ...
Според мен се залъгваш ...
Somebody wants you,
Somebody needs you,
Somebody dreams about you every single night
Somebody can't breathe without you, it's lonely
Somebody hope that some day you will see
That somebody's me
значи като вече не се разбирате, не се обичате, нямате нищо общо можете пак да сте си заедно щото бил хубав секса! много тъпо мислене. така се обвързваш без никаква полза. няма смисъл!....Първоначално написано от krem4et0
..пък и той си е намерил най-добрият вариант - секс без обвързване, "приятелски"нищо лошо...докато не си намериш нова приятелка! тогава вече е изневяра и не е хубаво, освен ако и с нея не есе разбирате. тогава може! хах...
...Its just one of those days
Feelin' like a freight train
First one to complain
Leaves with a blood stain
Damn right I'm a maniac
You better watch your back
Cuz I'm fuckin' up your program...