.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33
    Защо да е грешно.
    † 2pac ReSt In PeAcE † \\// My Nigga

http://WwW.impulse.bg/Luna71c

Повече от фен Аватара на MalKa_BLuDnica
    Град
    Велико Търново
    spored men nqma lo6o
    no exit

Град
    Malko putevo

Re: za ili protiv pr sex?

определено няма ни6то лошо............познавате се, правили сте го вече.....имали сте чувства един към друг (предполагам и сега.поне малко).........а и щом и двамата го искате.....
    Обичай живота,макар и суров,
    с цел да изпиташ красива любов.

Мега фен
    Лично аз предпочитам приятелските отношения да остават такива. И каквото и да кажете, сексът ги променя.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от <black soul>
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Не е грешно, но е тъпо. Аз съм на принципа-край значи край!!!! А и защо да се разделям с някой, слад като сексът е на ниво. Естествено, той не е всичко, но в леглото що конфликти сме загладили с гаджето. в крайна сметка си е чисто седене на 1 място и е без грам смисъл!!!
    значи като вече не се разбирате, не се обичате, нямате нищо общо можете пак да сте си заедно щото бил хубав секса! много тъпо мислене. така се обвързваш без никаква полза. няма смисъл!....

..пък и той си е намерил най-добрият вариант - секс без обвързване, "приятелски" нищо лошо...докато не си намериш нова приятелка! тогава вече е изневяра и не е хубаво, освен ако и с нея не есе разбирате. тогава може! хах...
    Съвсем не казах това!!! За мен ако има секс ги има първите 2 неща. Сексът е тяхно продължение. няма ли любов и приятелство няма секс за мен. така че, ако го има следствието, има и причините. А налице ли е самото следствие + причините за него, значи няма смисъл да се руши връзката. Не мога да си представя да правя секс без да обичам човека, без да се разбираме и изобщо дори да изпитвам и най-малката горчивина!

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    С бившият ми уж сме на тоя принцип... Всъщност и аз вече незнам на "какво" сме..
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Град
    София
    ami vsashtnost spored mene ne e greshno....ama az lichno ne se vrashtam nazad,smisal edno e da si imash polovo drugarche,ama savsem razlichno mi se vijda toi da mi e bifsh....no inache shtom se kefite zashto ne

ESTESTVENO 4E ZA!!!!!!!! TVA E SUPER QKO!!!!!!
    NON MOLLARE MAI!!! НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си