.
Затворена тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17
    dwe_w_edno@abv.bg
    Guest

programa za re6avane na zada4i

kak da namerq programa za re6avane na zada4i da napi6a zada4ata i tq da mi q re6i

Знам един друг варянт, който е много по-лесен.
    Просто сядаш и решаваш. Поне ще ти остане нещо в главата.

Ако полагахте (всички вие, които търсите помощ за това или онова) толкова усилия, за да се справите сами, щеше да ви е много по-лесно!
    Успеваемостта е прaвопропорционална на желанието.

казва се umsolver айде нататъка са опраяй сам
    По - добре да се наакаш прав, защото седнал ще ти се размаца по гъзъ.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Ollas
    ...е много по-лесен.
    Просто сядаш и решаваш....

Това не е за всеки.

Абе и аз не мога да решавам задачи, ама ходя на уроци да се науча и слушам в час... Не разчитам на разни програми или на някой друг, или да чакам някой да ми намери темата, да ми напише есето и т.н.

Ето защо учениците нямат елемантарни знания.
    Успеваемостта е прaвопропорционална на желанието.

Град
    Malko putevo
    [quote="Ollas"][b][color=black]Знам един друг варянт, който е много по-лесен.
    Просто сядаш и решаваш. Поне ще ти остане нещо в главата.

trqbva samo da si sedne6 na zadnika i to drugoto 6te stane ot samosebe si are uspeh.................
    Обичай живота,макар и суров,
    с цел да изпиташ красива любов.

Град
    София :Pp
    оф момичето/момчето ви пита за програма а вие и казвате как да седне и да си напише
    Прекалено голям подпис!

.: machoka :.

Супер фен Аватара на kPuCkA
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от ger4e7y
    оф момичето/момчето ви пита за програма а вие и казвате как да седне и да си напише
    Ама,патко,такава...я недей да държиш такъв тон!

Момичето е много прави, я ти нямаш никакво право да я обиждаш! Момичето/Момчето ви пита за програма, а не кое е хубаво и кое не! Щом не знаете просто напишете, че не знаете и толкова!! Какъв е проблема?! Едва ли сте вие хората, които трябва да му казвате как да уче

Цитирай Първоначално написано от imaginary-_
    Момичето е много прави, я ти нямаш никакво право да я обиждаш! Момичето/Момчето ви пита за програма, а не кое е хубаво и кое не! Щом не знаете просто напишете, че не знаете и толкова!! Какъв е проблема?! Едва ли сте вие хората, които трябва да му казвате как да уче
    Тей тей...

Град
    Пловдив
    Защо всички се плашат от математиката Не е толкова трудна, вярно е че има хора дето изобщо не им върви както на мен литературата, но попринцип никой не е седнал да се замисли над задачета, а само като види x;y смесени с няколко цеифри и тръгва да търси програми
    ChoCoGirL..!

eh de da ima6e takava programa...razme4tah se

ДрЪж Ми ДъВкАтА - сКаЧаМ в Боя!
    ...ИСКАМ ПАК ДА Е ЛЯТО...

Цитирай Първоначално написано от kPuCkA
    Цитирай Първоначално написано от ger4e7y
    Ама,патко,такава...я недей да държиш такъв тон!
    ОМГ! Какъв ти тон бее???! Откъде го чу тона?Да не си гадател??? Оле нее!

And now looking in your eyes I fill in my heart the start of something new!

Abe naistina e prava...choweka t1rsi programa , a vie ste trugnali da mu d1rjite smetka i mnogo da se pravite na na4eteni .. naprawo ste smeshni. Ako znaete programa q kajete , a ako ne natisnete 4ervenoto "x"-che w gorniq desen 1g1l na prozor4eto na windows ..naprawo nqmam dumiii !! inache az samata imam programa takava , ama tq e samo za uravneniq.. ako vse pak q iskash - skype : len4eto22 ..ama za ws. sluchei pishi che si ot saita shtoto ne dawam p1ln na wseki i taka shte si te podmina..i posledno za dr-te --- ne se pravete na koi znae kakwo..i vie ste imali slu4ei v koito ne mojete da se spravite sami taka che.. shh =)

Мега фен Аватара на DieselBlood
    Град
    Въъъъ,маняк,ни знам ве!
    Програма няма,ама тука--->>> http://www.math10.com/bg/.Тия пичаги винаги са ми решавали задачите.Можеш да разчиташ на тях
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
    една велика тема

Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!

Супер фен Аватара на BladeDancer
    Цитирай Първоначално написано от imaginaryyy
    Я мълчи
    за това утре ще си плати дипломата ще стане някъв няма да знае кво да прави и ще стане беля
    ОЦЕНКАТА НЕ Е ВАЖНА ВАЖНО Е ЗНАНИЕТО !
    ваУ рокс
    Grell

Гледайте датите.
    Стара тема!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си