- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- programa za re6avane na zada4i
kak da namerq programa za re6avane na zada4i da napi6a zada4ata i tq da mi q re6i
Знам един друг варянт, който е много по-лесен.
Просто сядаш и решаваш. Поне ще ти остане нещо в главата.
Ако полагахте (всички вие, които търсите помощ за това или онова) толкова усилия, за да се справите сами, щеше да ви е много по-лесно!
Успеваемостта е прaвопропорционална на желанието.
казва сеumsolver
айде нататъка са опраяй сам
![]()
![]()
По - добре да се наакаш прав, защото седнал ще ти се размаца по гъзъ.
Първоначално написано от Ollas
Това не е за всеки.
Абе и аз не мога да решавам задачи, ама ходя на уроци да се науча и слушам в час... Не разчитам на разни програми или на някой друг, или да чакам някой да ми намери темата, да ми напише есето и т.н.
Ето защо учениците нямат елемантарни знания.
Успеваемостта е прaвопропорционална на желанието.
[quote="Ollas"][b][color=black]Знам един друг варянт, който е много по-лесен.
Просто сядаш и решаваш. Поне ще ти остане нещо в главата.
trqbva samo da si sedne6 na zadnika i to drugoto 6te stane ot samosebe si
are uspeh.................
Обичай живота,макар и суров,
с цел да изпиташ красива любов.
оф момичето/момчето ви пита за програма а вие и казвате как да седне и да си напише![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Прекалено голям подпис!
.: machoka :.
Ама,патко,такава...я недей да държиш такъв тон!Първоначално написано от ger4e7y
Момичето е много прави, я ти нямаш никакво право да я обиждаш! Момичето/Момчето ви пита за програма, а не кое е хубаво и кое не! Щом не знаете просто напишете, че не знаете и толкова!! Какъв е проблема?! Едва ли сте вие хората, които трябва да му казвате как да уче![]()
Защо всички се плашат от математикатаНе е толкова трудна, вярно е че има хора дето изобщо не им върви както на мен литературата, но попринцип никой не е седнал да се замисли над задачета, а само като види x;y смесени с няколко цеифри и тръгва да търси програми
![]()
ChoCoGirL..!
ОМГ!Първоначално написано от kPuCkA
![]()
![]()
Какъв ти тон бее???!
![]()
![]()
Откъде го чу тона?Да не си гадател???
![]()
![]()
Оле нее!
![]()
![]()
![]()
And now looking in your eyes I fill in my heart the start of something new!![]()
Abe naistina e prava...choweka t1rsi programa , a vie ste trugnali da mu d1rjite smetka i mnogo da se pravite na na4eteni .. naprawo ste smeshni. Ako znaete programa q kajete , a ako ne natisnete 4ervenoto "x"-che w gorniq desen 1g1l na prozor4eto na windows ..naprawo nqmam dumiii !! inache az samata imam programa takava , ama tq e samo za uravneniq.. ako vse pak q iskash - skype : len4eto22 ..ama za ws. sluchei pishi che si ot saita shtoto ne dawam p1ln na wseki i taka shte si te podmina..i posledno za dr-te --- ne se pravete na koi znae kakwo..i vie ste imali slu4ei v koito ne mojete da se spravite sami taka che.. shh =)![]()
![]()
![]()
Програма няма,ама тука--->>> http://www.math10.com/bg/.Тия пичаги винаги са ми решавали задачите.Можеш да разчиташ на тях
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
Я мълчиПървоначално написано от imaginaryyy
за това утре ще си плати дипломата ще стане някъв няма да знае кво да прави и ще стане беля
ОЦЕНКАТА НЕ Е ВАЖНА ВАЖНО Е ЗНАНИЕТО !
ваУ рокс
Grell