- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Kajete tova normalno li e pls?!
za pyrvi pyt bqh s momi4e ... bqhme sami i se pregry6tahme i az se vyzbudih... i sled malko mi izleze malko sperma... za6toto penisyt mi se pretiska6e v dynkite mi a te sa tqsni...tova normalno li e da stane taka pri uslovie 4e sam za pyrvi pyt s momi4e i t.n. za6toto se pritesnqvam malko!???
Ако не си лъскал бастуна скоро време е напълно възможно.
а сигурен ли си,че просто не е била от смазката,а не сперма?
няма от кво да се притесняваш защото е напълно нормално.. възможно е да.. в такав период си просто.. и ще продължава да ти се случва много често \/
Или с теб е бил супермодел или отдавна не си ... бил насаме със себе си![]()
обичам дениту ми{}
мноу правилен отговор \Първоначално написано от Frank_Lampard
/ ти на колко годинки си... доста честичко ще ти се случват такива работи...щом досега не си бил с момиче
![]()
Every GirL WaNts One Guy To Meet All Her Needs, While Every Guy Wants All The Girls To Meet His One Need...
пич много яко треа да си се възбудил за да ти излезе така![]()
I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?
Пич не ги слушай какви глупости говорят .. тука всичките мнения бяха супер безидеини ... това което е излязло е ПРЕДСЕМЕННА ТЕЧНОСТ .. получава се когато един мъж се възбуди много силно .. ако стане така 2-3 пъти после адски много болят топките ... не е от дънките, а от възбудата ... не се притеснявай всичко е в реда на нормалното .. Ако има още нещо питай на ЛС с радост ще ти отговоря !!!!Първоначално написано от Анонимко
Jedem das Seine!
и аз си мислих,че е това,защото няма как да е сперма,ккато го обясява...Първоначално написано от Runnaway
ami da vi kaja 4esno naistina ne e to4no sperma pak e edno takova malko sluzesto no ne e to4no sperma kato 4eli... Az taman napravih 17.I se pritesnqvam ot tova ... dali e normalno... ?!?
a i zabravih da vi kaja 4e ne sam ispitval nikakov udovolstvie dokato mi izleze malko ot tva kato sperma... orgazmi i t.n.!A btw tuk tezi koito mi otgovorqt prosto sa po golemi ili ima i nqkoi doktor... ?!?
mi spored men ne trqbva da se pritesnqva6 ,tova sa edni normlani reakcii na edin tineidjar....kato teb i vsi4ki nas... prosto ot fakta 4e za 1-vi pat taka si ostaval na same s momi4e...i kakto ti opisa po gore..nqma ot kakvo da se pritesnqva6....a tazi te4nost ne e sperma a semenna te4nost.. koqto se proqva pri silna vazbyda.ta tova e man nqma smisal da sekarai si jivota sas jena ti
i vsi4ko e =D>
Pi6ete Za da Videte.....
mmmm....mislq 4e ima6 problem pi4...neznam kvo da ti kaja....mai nai dobre e da q otrejat......Runnaway e tupa sliva...![]()
Мноо си прав баткаПървоначално написано от Runnaway
Както се вика - до болка познато!
Някои (като shadow4e) го наричат смазка, не се притеснявай, на всеки се случва, когато е превъзбуден
![]()
Не че нещо,но семенна течност и сперма е абсолютно едно и също нещо.Първоначално написано от Empty
Иначе Runnaway ти го обясни мн добре![]()
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше
Напълно въэможно ебъди спокоен и успех эа напред :P
na men vigani kogato po4na da se vuzbujdam mi izliza i to mnogo
Първоначално написано от Анонимко
![]()
Пуснато на: Съб Юни 10, 2006 11:55 pm
temata e stara.....lock pls![]()
Do the impossible.
See the invisible.
Fight the power.