.
Затворена тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21
    Guest

Kajete tova normalno li e pls?!

za pyrvi pyt bqh s momi4e ... bqhme sami i se pregry6tahme i az se vyzbudih... i sled malko mi izleze malko sperma... za6toto penisyt mi se pretiska6e v dynkite mi a te sa tqsni...tova normalno li e da stane taka pri uslovie 4e sam za pyrvi pyt s momi4e i t.n. za6toto se pritesnqvam malko!???

Едикойси
    Guest
    Ако не си лъскал бастуна скоро време е напълно възможно.

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    а сигурен ли си,че просто не е била от смазката,а не сперма?

Guest
    няма от кво да се притесняваш защото е напълно нормално.. възможно е да.. в такав период си просто.. и ще продължава да ти се случва много често \/

Повече от фен
    Град
    Варна, България
    Или с теб е бил супермодел или отдавна не си ... бил насаме със себе си
    обичам дениту ми {}

Цитирай Първоначално написано от Frank_Lampard
    Или с теб е бил супермодел или отдавна не си ... бил насаме със себе си
    мноу правилен отговор \/ ти на колко годинки си... доста честичко ще ти се случват такива работи...щом досега не си бил с момиче
    Every GirL WaNts One Guy To Meet All Her Needs, While Every Guy Wants All The Girls To Meet His One Need...

Супер фен
    пич много яко треа да си се възбудил за да ти излезе така

I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?

Повече от фен
    Град
    София

Re: Kajete tova normalno li e pls?!

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    za pyrvi pyt bqh s momi4e ... bqhme sami i se pregry6tahme i az se vyzbudih... i sled malko mi izleze malko sperma... za6toto penisyt mi se pretiska6e v dynkite mi a te sa tqsni...tova normalno li e da stane taka pri uslovie 4e sam za pyrvi pyt s momi4e i t.n. za6toto se pritesnqvam malko!???
    Пич не ги слушай какви глупости говорят .. тука всичките мнения бяха супер безидеини ... това което е излязло е ПРЕДСЕМЕННА ТЕЧНОСТ .. получава се когато един мъж се възбуди много силно .. ако стане така 2-3 пъти после адски много болят топките ... не е от дънките, а от възбудата ... не се притеснявай всичко е в реда на нормалното .. Ако има още нещо питай на ЛС с радост ще ти отговоря !!!!
    Jedem das Seine!

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София

Цитирай Първоначално написано от Runnaway
    Пич не ги слушай какви глупости говорят .. тука всичките мнения бяха супер безидеини ... това което е излязло е ПРЕДСЕМЕННА ТЕЧНОСТ .. получава се когато един мъж се възбуди много силно .. ако стане така 2-3 пъти после адски много болят топките ... не е от дънките, а от възбудата ... не се притеснявай всичко е в реда на нормалното .. Ако има още нещо питай на ЛС с радост ще ти отговоря !!!!
    и аз си мислих,че е това,защото няма как да е сперма,ккато го обясява...

Guest
    ami da vi kaja 4esno naistina ne e to4no sperma pak e edno takova malko sluzesto no ne e to4no sperma kato 4eli... Az taman napravih 17.I se pritesnqvam ot tova ... dali e normalno... ?!?

Guest
    a i zabravih da vi kaja 4e ne sam ispitval nikakov udovolstvie dokato mi izleze malko ot tva kato sperma... orgazmi i t.n.!A btw tuk tezi koito mi otgovorqt prosto sa po golemi ili ima i nqkoi doktor... ?!?

Град
    Asenovgrad
    mi spored men ne trqbva da se pritesnqva6 ,tova sa edni normlani reakcii na edin tineidjar....kato teb i vsi4ki nas... prosto ot fakta 4e za 1-vi pat taka si ostaval na same s momi4e...i kakto ti opisa po gore..nqma ot kakvo da se pritesnqva6....a tazi te4nost ne e sperma a semenna te4nost.. koqto se proqva pri silna vazbyda.ta tova e man nqma smisal da se karai si jivota sas jena ti i vsi4ko e =D>
    Pi6ete Za da Videte.....

Супер фен Аватара на SuN4o_F
    Runnaway e otnovo prav
    Love you Kris !!!

Guest
    mmmm....mislq 4e ima6 problem pi4...neznam kvo da ti kaja....mai nai dobre e da q otrejat......Runnaway e tupa sliva...

Голям фен Аватара на Carlos
    Град
    Стокхолм

Цитирай Първоначално написано от Runnaway
    Мноо си прав батка Както се вика - до болка познато! Някои (като shadow4e) го наричат смазка, не се притеснявай, на всеки се случва, когато е превъзбуден

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Empty
    mi spored men ne trqbva da se pritesnqva6 ,tova sa edni normlani reakcii na edin tineidjar....kato teb i vsi4ki nas... prosto ot fakta 4e za 1-vi pat taka si ostaval na same s momi4e...i kakto ti opisa po gore..nqma ot kakvo da se pritesnqva6....a tazi te4nost ne e sperma a semenna te4nost.. koqto se proqva pri silna vazbyda.ta tova e man nqma smisal da se karai si jivota sas jena ti i vsi4ko e =D>
    Не че нещо,но семенна течност и сперма е абсолютно едно и също нещо.
    Иначе Runnaway ти го обясни мн добре
    "Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше

Напълно въэможно е бъди спокоен и успех эа напред :P

Guest
    na men vigani kogato po4na da se vuzbujdam mi izliza i to mnogo

Guest
    няма от кво да се притесняваш защото е напълно нормално.. възможно е да.. в такав период си просто.. и ще продължава да ти се случва много често \/

Голям фен Аватара на n1ght_shadow
    Град
    там някъде
    Пуснато на: Съб Юни 10, 2006 11:55 pm

temata e stara.....lock pls
    Do the impossible.
    See the invisible.
    Fight the power.

Цитирай Първоначално написано от n1ght_shadow
    Пуснато на: Съб Юни 10, 2006 11:55 pm

temata e stara.....lock pls

Правила за публикуване