.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13
    mechee
    Guest

Pak za tiq postinori..

Kolkoto i pyti da go preprochitam tva upytvane vse se uspokoqvam, no sega pyk mi zakysnqva. To dnes mi e denq po kalendarcheto.. cikalyt mi e redoven veche poveche ot 2 godini, imalo e razlika maximum 3 4 dni i to pokrai smqnata na sezonite. I sega kato mi zakysnqva nz kakvo da mislq.. dali e ot postinora ili ima povod da se pritesnqvam. Super tochno si izpylnih predpisanieto. Btw syshto da vi pitam dali e normalno da imam po obilno bqlo techenie vsedstvie na postinora.
    10x na vsi4ki predvaritelno.

Супер фен
    Така се получава след постинора... в повечето случаи обърква целия ти цикъл, колкото и редовен да е той, така че според мен ти закъснява заради него. Ако си го изпила навреме няма нужда да се притесняваш, но ако искаш да си напълно спокойна може да си вземеш един тест. А относно бялото течение- най-добре посети гинеколог, защото може да има някакъв проблем.

След Постинора, очаквай неочакваното. Няма защо да се притесняваш.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

mechee
    Guest
    i az smqtam da otida na lekar, no me e strah ot tova koeto moje da mi kaje.. uf golqma sym pyzla. Vse imam chuvstvoto che sym malka oshte za kakvoto i da e bilo, a kato se ogledam naokolo ve4e 15 16 momicheta sa bremenni ili imat ujasni bolesti po sebe si. Bila sym dosta predpazliva do sega, moje bi i zatova sega sym takava panika.

Супер фен
    Няма от какво да се страхуваш, най-добре колкото се може по-рано отиди на лекар, та ако недай си боже има някакъв проблем да вземеш нужните мерки, преди нещата да са се влошили.

Повече от фен

Re: Pak za tiq postinori..

Цитирай Първоначално написано от mechee
    Kolkoto i pyti da go preprochitam tva upytvane vse se uspokoqvam, no sega pyk mi zakysnqva. To dnes mi e denq po kalendarcheto.. cikalyt mi e redoven veche poveche ot 2 godini, imalo e razlika maximum 3 4 dni i to pokrai smqnata na sezonite. I sega kato mi zakysnqva nz kakvo da mislq.. dali e ot postinora ili ima povod da se pritesnqvam. Super tochno si izpylnih predpisanieto. Btw syshto da vi pitam dali e normalno da imam po obilno bqlo techenie vsedstvie na postinora.
    10x na vsi4ki predvaritelno.
    За 1-ви път ли пиеш хаповете?

Нормално е след Постинор цикълът ти да се обърка.Дори да ти закъснее с повече от 5 дни.Не се притеснявай.
    Ако толкова много се съмняваш си направи тест, но мисля, че е излипно.

Град
    varna

Re: Pak za tiq postinori..

Цитирай Първоначално написано от eXtRaoRdinaRy
    За 1-ви път ли пиеш хаповете?

ti p1k!!! 6te kaje6 4e e normalno da se piqt redovno! tva da ne sa bonbonki? plus tova sa opasni za organizma. nz no sega vsi4ki sa ludnali po teq hap4eta. a hi4 ne e pravilno, ako se prekali posle moje da nqma6 deca. zamislete se malko! pitaite nqkoi ginekolog za posledicite ot postinor i tem podobni.posle moje da se zamislite dali otnovo da piete....

Град
    София
    spokoino na nqkoi im zakusnqva na drugi podranqva
    So if you are in sight and the day is right
    She’s a hunter you’re the fox
    The gentle voice that talks to you
    Won’t talk forever
    It’s a night for passion
    But the morning means goodbye
    Beware of what is flashing in her eyes
    She’s going to get you

Повече от фен Аватара на MalKa_BLuDnica
    Град
    Велико Търново
    stiga ste go ppili toq postinor kato bonbonki "decka radost" 4ee she vi porasne treta cica po vnimatelno.. po temata: ot postinora e spored men..iz4aki edna sedmica i si napravi test ...uspeh [-o<
    no exit

mechee
    Guest
    Ne mislq che vsichki sa ludnali kakto kaza nqkoi. Ne mi e osobeno priqtno da davam parichki za hapcheta, no si priznaite che e po dobre s hapcheta otkolkoto da rodq na 18. Strashno si e mnogo daje, ne me pitaite prosto kak sym spala poslednite dni. Moje da prozvychi gadno, no da rodq na 18 - tova shte mi razbie jivota.. otivat mi ambiciite i za zavyrshvane i za universiteti i se vryzvam v kyshti do kosharata na deteto si. Rano mi e oshte. Az bih posyvetvala vsi4ki koite ne jelaqt da imat deca da vzimat merki i da bydat mnogo vnimatelni, za da ne stavat incidenti.

Супер фен
    Нормално е след като си пила Постинор..
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Aleandra
    \/

Град
    РЮАР
    Цитирай Първоначално написано от Aleandra

Кратко,точно и ясно.. хареса ми.. браво алекс

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си